Nákupy v Německu - Drážďany?

585
14.11.12 12:37

Nákupy v Německu-Drážďany?

Ahoj maminky,

nejezdíte někdo nakupovat do Německa? Slyšela jsem, že někde u Drážďan je místo kde je plno obchoďáků. Neznáte to někdo? Popř. co je tam za obchody, značky atd.. :)

Děkujuuuu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
14.11.12 12:43

My jezdíme do Elbe parku http://www.elbepark.info/cz/, v Kaufparku se nám moc nelíbilo…

Elbe park je z našeho, českého pohledu, za Drážďanami, ale cesta po dálnici a je to v pohodě.

V centru je pak vyhlášená Prager Strasse, ta je taky fajn :-)

Hodně o tom je tady: http://www.mestasveta.cz/…kupni-centra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
14.11.12 12:47

@LaBaM

Mockrát děkujuuu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
14.11.12 12:49

My jezdíme taky do Elbeparku.
a co se týká pro děti, tak v centru chodíme do Spielemaxu (mají tam super akce a ceny) a pak je v tom Elberparku Toys for us (a dalších spoustu obchodů).

ale když už tam člověk jede, tak chce si to plus mínus zjisti dopředu nějak akce a mít dost peněz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
14.11.12 12:58
@ilyz píše:
@LaBaMMockrát děkujuuu :)))
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
14.11.12 13:02

@PetulaPl

A kde zjistím kdy jsou akce?? Chci na nákupy oblečení pro syna a taky pro sebe. Dá se tam pořídit?.. Nesnáším „hrabárny“ typu C&A.. :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.11.12 13:23
@ilyz píše:
@PetulaPlA kde zjistím kdy jsou akce?? Chci na nákupy oblečení pro syna a taky pro sebe. Dá se tam pořídit?.. Nesnáším „hrabárny“ typu C&A.. :? :?

CA je německé, jsou všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
14.11.12 13:28
@ilyz píše:
@PetulaPlA kde zjistím kdy jsou akce?? Chci na nákupy oblečení pro syna a taky pro sebe. Dá se tam pořídit?.. Nesnáším „hrabárny“ typu C&A.. :? :?

CA je snad všude, ale chodit do něj nemusíš :mrgreen: Já ho taky beru obloukem :lol: Záleží na tom, co chceš… jediné co, tak nemůžu najít v Drážďanech Next - v Kaufparku není a v Elbe park jsem ho taky nenašla :think: (byli jsme tam na mimčo nakupovat oblečení)

Ale fakt záleží, co za oblečení hledáš… protože pokud opravdové značky (ne výrobce typu HM, Zara atd.), tak ty jsou jinde, pokud stačí tohle, tak pak právě ten Elbe park, jak jsem posílala odkaz, máš tam i seznam obchodů ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
20.11.12 18:29

@LaBaM Nextů je v Německu strašně málo, v Drážďanech je asi jediný v novém karstadtu, u prager strasse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
6.12.12 14:35

Ahojky holky, neporadila byste mi některá nějaký dobrý prodejny elektro v Německu? Díky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina.Ros.
15.12.12 11:53

NEXT

Ahoj holky, nevíte kde najdu seznam prodejen next? hledám či je v Německu někde u Chamu. Díky moc. :D

• Citovat
  • Upravit
Meroe
11.6.15 08:36

Ahoj holky, nevíte některá o nějakém second handu v Drážďanech? Nebo někde poblíž?

• Citovat
  • Upravit
1912
11.6.15 10:16

Jeden suprovej je v Neudstadtu, ale přesně ti to nepovím.. každopádně je tam spousty zajímavej obchůdků :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meroe
11.6.15 19:47

@allluck
Zkusím dohledat na netu, díky!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie