Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Take myslim, ze asi nechat, tezko najdete majitele.Take jsem zazila z bankomatu a v bance to nechteli aa vyhaneli me, nastesti pribehl vydeseny pan, bylo toho dost
Jinak -já našla o víkendu před naším barákem dvacku, heč
![]()
A je to asi dva týdny zpět, co našla pošťačka u nás před barákem mobil. Podotýkám, před rodinným barákem, ne před panelákem. Ze slušnosti se zeptala, jestli není náš (videla jsem jí, jak ho sbírá ze země). No a hned její druhá věta byla-ten je pěknej, takovej lepší než mám já. Takže pochybuju, že se někde pídila, nebo to někde hlásila.
1000 bych si nechala, majitele těžko dopátráte a 1000 není peníz skrz který by někdo umřel hlady nebo tak…
@Sova Klára píše:
1000 bych si nechala, majitele těžko dopátráte a 1000 není peníz skrz který by někdo umřel hlady nebo tak…
No tak po přečtení několika diskuzí co se financí týká, bych netvrdila že je to zanedbatelná částka. Někdo to må na jídlo třeba na týden.
@Doe_Jane píše:
Nechala bych si to a s klidem, když jsem našla peníze v bankomatu zapomenuté tak jsem je vrátila do banky, čuměli na mě jak na blázna že jsem si je nenechala, ale bála jsem se že by mě měli na kameře a ukazovali v televizi![]()
Příspěvek upraven 30.01.17 v 22:34
@destrukce s tebou se musí každý rád procházet
. Netřeba chodit do práce ![]()
@destrukce píše:
Jestli nebyla podepsaná a Palackýho neberu, tak si ji nechat, já takhle nacházím peníze celý život, mám na to neskutečný štěstí
Podepsaná nebyla… ![]()
Budem muset vymyslet, jak to bude dál… Když jí to necháme jen tak, je schopná to (logicky) utratit za blbosti (je mladšího školního věku)… ![]()
Anonymní: já bych spíš řešila, že se dcera zmíní a brzy se ozve nějaká pomluva o tisícovce, nechci tě děsit, ale tohle je klasika.
Samotnou bankovku bych si nechala
jednou jsme na výletě s mámou taky našly 1000, na jednom mostě ve Veselí nad Lužnicí, výlet byl zadarmo, a ještě zbylo
jako tohle nikdy nezjistím, čí to je..1000 asi není existenční částka, někomu to může hodně zkomplikovat život, ta ztráta, ale asi ne dlouhodobě zkazit..a aspoň si dotyčný dá příště pozor. Jako peněženku bych vrátila, ani bych o tom nepřemýšlela, i jsem to jednou udělala, tam se dá snadno identifikovat majitel ![]()
Taky jsem jednou nasla 1000,– Bylo to u letiste. Nechala jsem si ji, tezko budu patrat ci je.
Pak jsem nasla penezenku, ve ktere bylo par dolaru. Cca 11$ a bylo v ni cislo, napsala jsem tam a ozvala se pani, ktera bydlela asi 500km daleko a my tam zrovna meli cestu. Mela hroznou radost, jakoby tam mela 1100$ ne 11$. ![]()
@destrukce skoda se nechodis za mnou a nesbiras to po mne - dala bych ti procenta ![]()
penezenku, mobil nebo cokoli identifikovatelnyho bych bez zavahani vratila, samotny penize z ulice bych si nechala.
mam prisernej zlozvyk nosit penize po kapsach a porad ze me nekde padaj - naposled mi takhle naky cizi deti chytili €70 co mi uletely kdyz jsem lovila kapesnik
Je konec pololetí, platí se kroužky na další měsíc, umím si představit, že tam vypadlo nějakému děcku
njn, nejvíc by se asi zjistilo okamžitě, dokud dcera nevykecá, co se to vlastně našlo - zkusila bych lípnout vzkaz na nástěnku (dvěře, nevím, jak to mají organizované), že se našly peníze a vrátíš je majiteli poté, co ti popíše, kolik jsi našla, v jakých bankovkách jsi je našla a v čem jsi je našla. jenže takhle se to dá udělat, dokud nejsou vykecané podrobnosti
případně by se dalo zeptat lektorů (hospodářky, zodpovědné osoby), jestli jim nějaké děcko nechtělo zaplatit a nemohlo najít peníze nebo jestli dcera nějakého zoufalce nepostřehla.
My v létě našli na přechodu peněženku s doklady a 15 tisíci!!Samozřejmě jsme dopatrali majitele a peněženku předali. Mela jsem skvělý pocit a ještě jsme dostali nalezne ![]()
Jo a nás pes už 2× našel v parku mobil ![]()
@24Martina já jsem jednou v sobotu ráno našla „sadu bankovek“ a v nich byl i řidičák. Pán bydlel asi 250 km daleko. Nejspíš v noci něco oslavoval, leželo to před barem. Odnesla jsem to na policajty, nechala o tom udělat zápis (vč. těch 63 tis.). Říkali, že to doručí. Nikdy se mi nikdo neozval, tak nevím, kde to skončilo.