Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dala bych je na potřebné. Neměla bych z nich jinak žádnou radost.
@zacatecnice2 v penezence byla platební karta, nějaké kartičky z prace a ridicak. Zkoušeli jsme volat do prace, tam o víkendu nikdo nebyl, takže podle pl. karty do banky, ta se spojila s majitelem, dala mu číslo na nás a ten nám poté zavolal.Na policajty se nám právě nechtělo, ale kdyby se nám majitele nepodařilo vypátrat podle banky, tak bysme to tam odnesli.
Jo a k zakladatelce, litr bych neresila a nechala si ho. Jestli už o něm ví hodně lidi, tak může kdokoliv říct, ze je jeho. Nakoupila bych třeba po domluvě nějaké věci na ty kroužky kam dcera chodi ![]()
@24Martina píše:
@zacatecnice2 v penezence byla platební karta, nějaké kartičky z prace a ridicak. Zkoušeli jsme volat do prace, tam o víkendu nikdo nebyl, takže podle pl. karty do banky, ta se spojila s majitelem, dala mu číslo na nás a ten nám poté zavolal.Na policajty se nám právě nechtělo, ale kdyby se nám majitele nepodařilo vypátrat podle banky, tak bysme to tam odnesli.
Jo a k zakladatelce, litr bych neresila a nechala si ho. Jestli už o něm ví hodně lidi, tak může kdokoliv říct, ze je jeho. Nakoupila bych třeba po domluvě nějaké věci na ty kroužky kam dcera chodi
@24Martina píše:
Jo a k zakladatelce, litr bych neresila a nechala si ho. Jestli už o něm ví hodně lidi, tak může kdokoliv říct, ze je jeho. Nakoupila bych třeba po domluvě nějaké věci na ty kroužky kam dcera chodi
To špatný nápad není. Má to jeden háček, je to instituce, kde si pomůcky nosí každý sám a svoje.
Někdo tu řešil placení kroužků… Tady se teprve platit budou…
Zítra tam zkusím zavolat, jestli se někdo neozval a jeslti ne, tak to budu brát tak, že je to odměna za dobrý skutek, co jsem udělala tento měsíc. To jsem se svolením manžela za podobnou částku nakoupila věci do školy (pera, pastelky, tužky, mikrotužky, náhradní náplně) do sbírky, co měli ve škole… Přišlo mi to užitečnější, jak přebírat skříně a nastrkat tam, co se mi nehodí a čeho se chci vysloveně zbavit…