Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
werca002 píše:
Prosímtě co ti mám napsat SZ? CO jeto???
Soukromá zpráva, stačí kliknout na obálku co má u jména
Odpověď pak najdeš nahoře napravo v mé zprávy, bude svítit červeně když tam bude vzkaz.
Hanule tak to sem tam v těch inzerátech neviděla, jedině zkusit napsat t paní mejl.
Jizvi a při jakém množství se to tak vyplatí? Přemýšlím že bych se časem z Alergy Care vrátila na HA nebo obyč, protože krevní testy na alergie nám vyšly negativné, takže můžeme pátrat znovu z čeho máme atop… Ale absolutně nemám přehled o cenách, jelikož UM používám jen při největší kojící nouzi a navíc jsme od začátku mohli pouze to Allergy.
noo ten bebilon kupuju za 260kc, u nas stoji 340, postovne cca 60 az 80kc, jak u koho, je to vetsiou podle vahy, takze jeden balik bebilonu s postovnym vyjde jako tady jeden nutrilon, usetrim teda uz pri nakupu 2 ks
Ahojky, já také nakupuji Bebilon HA přes MMB a spokojenost
Tady u nás ho mají cca za 275 Kč a na MMB ho kupuji za 205 Kč, což je docela rozdíl. Naposledy jsem si objednala 9 balení a poštovné mě vyšlo na 70 Kč, takže jsem ušetřila 560 Kč
Jen škoda, že HA nedělají i ve větším balení ![]()
Tak sem si MMB udělala objednávku, tak uvidím, dokonce sem tam objevila paní, co vozí NAN A.R., což taky používáme, protože malá blinká. Tak uvidíme, za zkoušku nic nedám ![]()
Werco, tak jsi mne donutila prohledat stránky jedné paní co mám uloženou už delší dobu že dováží a díky moc, má tam bebilon pepti (nutrilon allergy care) za 155
![]()