Nutrilon vs Bebilon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
26.4.10 14:11

Nutrilon vs Bebilon

ahojky holky :)
chtěla bych se zeptat jestli máte někdo taky špatný zkušenosti nebo je to jen všechno náhoda? Malemu skoro od narozeni davam nutrilon 1HA snaší ho dobře žádný problémy s bříškem. před tydnem jsme začali davat bebilon 1 ha bylo mi řečeno že je stejny jak nutrilon, měla jsem radost protože přece je to levnější a když je to pry stejny tak proč nezkusit ale najednou začly potíže maly začal plakat tlačil a tlačil a nic bříško měl hrozně nafoukly dokonče i v noci plakal jak ho to bolelo jinak on od 1 měsíce spi celou noc takže jsem z toho měla šok maly ma ted 3 mesice. včera jsem se rozhodla že na ten bebilon kašlu sice mi zbylo ještě 4 plechovky ale za to trapeni co měl maličky to mi za to nestoji. večer jsme už dali nutrilon a maly uz dneska kakal 4× a uvidime jestli už bude spinkat celou noc, měla jste něketa taky takovy problemy? ? ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
26.4.10 14:27

já používám nutrilon od ukon. 3 měs. a jsem sním naprsto spokojená, malá kaká v pohodě, prdíky nemáme, bříško taky nebolí, zkoušela jsem ještě sunar to je hrůza, pak hipp s tím jsem musela dělat psí kusy abych ho pořádně rozmíchala takže taky ne, je dražší to je fakt ale podle mě je opradu nejlepší, já jsem v klubu dm, a pokáždé si na něj tisknu 25% slevu, takže ho kupuju asi za 280 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
26.4.10 14:42

Shio, já jsem dávala Nutrilon HA a nyní jsem už nějakou dobu na Bebilonu HA. Než jsem ho koupila, tak jsem si zjišťovala jestli je v nich nějaký rozdíl a opravdu jsou úplně totožné. Malej žádné reakce při přechodu neměl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
26.4.10 14:58

Shio,
tak to bude asi opravdu náhoda, protože Bebilon a Nutrilon je tentýž výrobek od téže firmy, akorát jeden je k dostání v ČR a druhý v PL, takže tím to opravdu nebude, spíš to je jen nějaké přechodné bolení bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.4.10 15:18

ahojky nemáme sice HA ale jen obyčejný Bebilon ale taky jsme při přechodu problém neměly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vi-vi-
3.6.12 22:44

Nutrilon a Bebilon NENÍ totéž

Nevím, zda někdo z těch, co tvrdí, že Nutrilon a Bebilon je totéž, zkoušel porovnat přímo složení - průměrný obsah. Stáhla jsem si etiketu Bebilonu 2 a porovnávala složení s Nutrilonem 2. Složení NENÍ stejné!!! Už první řádek uvádějící energii se liší o 10 kJ. Ano, jednotlivé složky se liší v desetinách. Ale, liší se. Tzn., že Nutrilon a Bebilon není stejný. Alespoň ne Nutrilon 2 vs. Bebilon 2 …

• Citovat
  • Upravit
541
4.6.12 14:42

Ahoj, já kupuji Nutrilon na MALL.CZ a vždy se vejdu do 299Kč za balení, beru ho po kartonu 6ks a pak neplatím poštovné.Je to každého volba, ale já bych polský Bebilon nekoupila i když je o něco levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vi-vi-
4.6.12 21:41

Ahoj, děkuji za info :). Já ho teď koupila v Bille za 262,–. Byla to ale akce trvající jen dva dny :(.
Někde někdo psal, že Bebilon koupil v polském Kauflandu za 228,–. Zde jsem reagovala ale opravdu hlavně proto, že mi nepřipadá úplně nejvhodnější tvrdit, že ty dva výrobky jsou stejné …

• Citovat
  • Upravit
5.6.12 10:02
@Leník127 píše:
Shio, já jsem dávala Nutrilon HA a nyní jsem už nějakou dobu na Bebilonu HA. Než jsem ho koupila, tak jsem si zjišťovala jestli je v nich nějaký rozdíl a opravdu jsou úplně totožné. Malej žádné reakce při přechodu neměl :-)

Ahoj taky dávám Bebilon je to úplně to stejné a jsem s ním spokojená malé chutná a spapá všechno taky jsem zkoušela Sunar a děs malé nechutnal a mě teda taky ne :poblion: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.6.12 15:35
@vi-vi- píše:
Nevím, zda někdo z těch, co tvrdí, že Nutrilon a Bebilon je totéž, zkoušel porovnat přímo složení - průměrný obsah. Stáhla jsem si etiketu Bebilonu 2 a porovnávala složení s Nutrilonem 2. Složení NENÍ stejné!!! Už první řádek uvádějící energii se liší o 10 kJ. Ano, jednotlivé složky se liší v desetinách. Ale, liší se. Tzn., že Nutrilon a Bebilon není stejný. Alespoň ne Nutrilon 2 vs. Bebilon 2 …

Soulasim s vami. Vim urcite, ze Bebilon se vyrabi v Polsku a Nutrilon v Cechach. V polsku maji jina narizeni nez u nas, proto nejspis ty rozdilnosti ve slozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová