Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
To je plechovka, nebo krabice? Když jsem prvně rozbalila Nutrilon HA v plechovce, taky jsem se lekla, že tam není - ale stačilo prohrábnout, byla uvnitř zasypaná. Tak zkus podolovat.
Tapinko, jen mě napadlo, jestli jsi už balení UM rozbalila. Nevím, jak je to u Beby, ale naše malá je na Nutrilon Comfort, který je také balen v plechovkách a odměrka je zasypaná v tom prášku
UM kupuju už 6 let a ještě jsem se nesetkala s tím, že by odměrka chyběla ![]()
tak tak, taky jsem se lekla u Nutrilonu HA.
A byla tam ! ![]()
OT - Fragolo, ja vzdycky kdyz vidim ty Tvoje metriky, tak horim obdivem. Ja jsem vyrizena z mrnete jednoho ![]()
Ano, jedná se o plechovku. Jé, tak to mě nenapadlo.
Přeci jen jsem si říkala, že bych do toho prášku asi neměla moc šahat rukama, když je to pro miminko… Ale prohrábnu to, teda.
Moc děkuji. Snad jí tam najdu.
![]()
Taky si myslim, ze tam nekde bude zahrabana. Jinak nemam presne toto mliko, ale jedna odmerka byva cca 5g UM. Tak pri nejhorsim nejak odvazit ![]()
Moc Vám děkuji.
Opravdu tam byla zasypaná. No, holt tahle varianta mě vůbec nenapadla.
Ještě, že jste maminky tady a poradíte zoufalci, jako jsem já.
![]()
ja mam taky pocit, ze jsou ty odmerky vsechny stejne
my davame neocate a jednou v jedne plechovce odmerka nebyla -stzat se to muze. ja jich teda mela doma uz asi 40, takze mi to neva. rafanek odmerky desne rad zuzla.
Pudlo nejsou všechny odměrky stejné, teda u stejného druhu ano, ale třeba u jiného je jiná. ![]()
no u NAC a neocate jsou stejné, liší se jen barvou, jiníé jsem nevyzkoušela
Je, tohle jsem resila taky kdyz jsem koupila poprve UM, byla jsem zoufala, ze tam neni odmerka a ona byla fakt zahrabana uvnitr. A s tou velikosti, kdyz jsme prechazeli z Nutrilonu na Bebu tak Beba ma takove podle me pitome odmerky a tak jsem chvili pouzivala ty od Nutrilonu, koukala jsem, ze je rozdil v obsahu asi 0,2 g (ted z hlavy nevim) a stejne nedate vzdycky presne zarovnanou odmerku.
Ahoj, měla jsem stejný problém s Nutrilonem v plechovce, dokonce jsem napsala rozhořčený mail na jejich infomail a když mě odpověděli, tak jsem se připadala jak blbec, že mě to nenapadlo ![]()
Dobrý den všem maminkám. Nedávno jsem si koupila jen tak pro jistotu do foroty UM Beba 2 h.a. Po rozbalení jsem ale přišla na to, že uvnitř není odměrka. A na obale je sice napsáno kolik nasypat prášku, ale jen v odměrkách, ale ne v gramech… tím pádem, nejsem schopná toto mlíčko připravit, protože nevím, kolik toho prášku vychází na odměrku. Můžete mi prosím někdo poradit?
Na internetu jsem to nikde nenašla a na ofociálních stránkách nestlé také ne. Sice svého chlapečka stále kojím a mlíčko jsem potřebovala jen pro jistotu jeden den, kdy jsem nemohla kvůli cestování nakojit, ale nechce se mi zároveň vyhazovat nepoužité balení do koše. Předem děkuji za pomoc. Podotýkám, že UM jsem nikdy předtím nekupovala ani nepřipravovala, kdyby můj dotaz zněl hloupě