Konec odsávaní mléka - ukrdží se zbytek kojení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
26.4.10 14:44

odsavaní

Zdravím maminky,chtela jsem se zeptat male je 13 mesicu do ted jsem udržovala laktaciodsaváním kvuli tomu,že mi mala špatne jedla a mela jsem strach aby mela alespon to mličko,ale ted se tuk tuk konečne trochu rozpapkala a kojim ji už je večer na večeri a v noci ..chtela jsem se zeptat když přestanu odsavat bude ji porad kojeni místo večere stačit.teda zda bude proste mličko a nebo se tvorba zastavi na tolik,že ji to nebude stačit..děkuju všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4271
26.4.10 15:21

Ježek123 - takže jestli dobře rozumím, tak malou kojíš a k tomu ještě odstříkáváš? Když přestaneš odstříkávat, tvorba mlíčka se zmenší. Ale záleží na tom, kolik denně odsáváš. V tomhle případě platí přímá úměra mezi tvorbou a spotřebou. Čím je větší odběr, tím větší je tvorba mlíčka. Takže pokud chceš laktaci udržet, tak buď častěji přikládej malou k prsu, nebo odstříkávej dál. Může se stát, že časem si dcerka sama tvorbu mlíčka upraví a bude jí dávka stačit. Mlíčko by asi nemělo jen tak z ničeho nic z hodiny na hodinu zmizet. Pokud budeš mít pocit, že je ho fakt málo a myslíš, že by malé to množství nestačilo, tak můžeš zas začít odsávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.4.10 20:05

ahojky ne ne jen odsavam a male dám přikrm kojím jen večer a v noci,ale mala i spatne jedla a tak jsem udrzovala laktaci odsavanim a ted se bojim když přestanu tak že se i laktace hodne zmenši a nebude mít baštu na večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová