Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj chtěla sem se vás zeptat, na mimibazaru sem objevila paní, která prodává UM z Polska. Kupujete si někdo přes mimibazar mlíčka?? Nemám s tím zkušenosti a přes internet věci nekupuji. Můžu tomu věřit?
Tomu bych asi moc nevěřila ale já jsem od přírody nevěřici Toméš ![]()
Werco, asi jako u všeho… Já už nevěřim radši ani věcem z kamenného obchodu, ale co se dá dělat než vyzkoušet, když to člověk potřebuje…
Pandoro to já právě taky, tak se právě ptám jestli to od té paní někdo neberete, většinou pod tím inzerátem je kolik lidí už odpovědělo a že jich je
Hanule, to ti věřím, věřit už se nedá fakt ničemu, ani v kamenných obchodech. Dnešní doba je totiž asi jen o byznysu a pak jim je jedno komu co prodávaj, hlavně že to vydělává ![]()
werco ono tam tech pani co prodavaji um z polska je plno, funguje to v pohode, muzes se prece podivat i na jeji hodnoceni, ja kupuju bebilon a fakt usetrime, kluci jsou spokojeni a obchodovani bez probllemu
a jestli ses ptala na kvalitu zbozi, tak se bat nemusis, bebilon je nutrilon, nan je beba, vsechno to vyrabeji stejni vyrobci, hami, nutricia apod, jen se to prodava po evrope pod jinnyma nazvama treba utrilon je v polsku bebilon a v nemeckju aptamil, slozeni zcela totozne
Tak moc děkuju
zítra zkusím objednat, je to fakt o dost levnější skoro o polovinu, takže by to byla paráda.. Malá má krabici ani ne na týden…
jo a jestli chces vedet od ktere pani nakupuju tak napis sz, at to nevyzni jako reklama
uz kupuju od dvou, prtoze e vzdy maji na sklade bebilon AR
No my asi na 5 až dní, tak malá ma 3 měsíce a baští a baští, až si někdy říkám co bude jíst na půl roce ![]()
klukum jsou 3mesice a 3 tydny a jedi porad ![]()
i kdyz dneska s tim jidlem zlobi
Jo ty máš dvojčátka jo?? To je pěkný
, ale jedno mi bohatě stačí… Nám sou taky 3 měsíce a 2 týdny, tak sou miminka skoro stejně starý ![]()
Nevíte někdo zda v tom polsku mají i alternativu k Nutrilon Allergy Care? ![]()