Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ráda čtu, ale poslední dobou nemam co číst… Nenapadá vás nějaká dobrá a čtiva knížka? Nejradši čtu romantické a young adults.. Díky za nápady
@Angreštýnka píše:
Ahoj, ráda čtu, ale poslední dobou nemam co číst… Nenapadá vás nějaká dobrá a čtiva knížka? Nejradši čtu romantické a young adults.. Díky za nápady
máš poblíž knihovnu? Tam si zajdi a bude jich tam mraky. Půjčuji si je k detektivkám a pod knihám. Na odlehčení.
Takovych diskusi je tady spousta, tak je procti.
Jinak na www.databazeknih.cz najdes hromady romantickych i YA knih ![]()
@Angreštýnka píše:
@bublinek právě že nemám, proto se ptám na nějaký nápady
Aaaaale, knihovna je v každé obci, dokonce i u nás s v prdelákově, sice je otevřená 1× za 14 dní, ale romanťárny tam mají určitě. Stačí jen chtít. V ČR je snad nejrozšířenější síť knihoven, knihovny jsou všude. Stačí se zeptat. Kam chodíš do práce? Nebo školy? Neříkej, že tam knihovna není:-).
Doporučuji Lenku Lanczovou, Bertrice Small a Jude Deveraux (hlavně její tři knížky Ztracená dáma, Podvržená dáma a Říční dáma). ![]()
@Fazulina píše:
Co nějakej ten Green? To je teď děsná hitovka. Všechny od něj jsou fajn. Pak Yoyo Moyesová.Aaaaale, knihovna je v každé obci, dokonce i u nás s v prdelákově, sice je otevřená 1× za 14 dní, ale romanťárny tam mají určitě. Stačí jen chtít. V ČR je snad nejrozšířenější síť knihoven, knihovny jsou všude. Stačí se zeptat. Kam chodíš do práce? Nebo školy? Neříkej, že tam knihovna není:-).
No, to by mě taky zajímalo, kam nedorazila knihovna. Když ne do místa bydliště, tak alespoň někde poblíž.
Knihy jsou skvělá investice, ale kupovat pořád a pořád, protože jsi neúnavná čtenářka?
Někde zkusit najít staré Harlekýnky. Nebo jak se to jmenovalo, bylo to v sešitové vazbě a na obálce byl vždy do půl těla odhalený chlapík s nějakou kočkou v náručí.
Yoyo Moyesová, Alexandra Potter, Lenka Lanczová..pravidelně dostávám na Vánoce od tchyně ![]()
@weyky píše:
Yoyo Moyesová, Alexandra Potter, Lenka Lanczová..pravidelně dostávám na Vánoce od tchyně
tak to pošli za drobnou částku dál. Když jsme měli knihy, co jsme nechtěli, zanesla jsem je do knihovny a měla jsem roční příspěvek zaplacen.
@bublinek píše:
tak to pošli za drobnou částku dál. Když jsme měli knihy, co jsme nechtěli, zanesla jsem je do knihovny a měla jsem roční příspěvek zaplacen.
Měla jsem snahu je za symbolickou cenu prodat na bazaru, ale ta knihovna mě nenapadla, díky za tip ![]()