Nápady na čtení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.6.18 21:36

Nápady na čtení?

Ahoj, potřebovala bych poradit, mám teďka plno volného času a chtěla bych začít zase po dlouhé době číst, ale nevím co… :think:
Můj styl jsou například různé psychologické, trailery nebo nějaké detektivky, nic kde je moc popisků nebo tak…hlavně ať je to napínavé a zajímavé.
Pokud máte nějaké dobré nápady tak se s nimi :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1155
30.6.18 21:43

Michaela Klevisová, Zdeňka Hamerová. Obě detektivky a mám je moc ráda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
30.6.18 21:44
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit, mám teďka plno volného času a chtěla bych začít zase po dlouhé době číst, ale nevím co… :think:
Můj styl jsou například různé psychologické, trailery nebo nějaké detektivky, nic kde je moc popisků nebo tak…hlavně ať je to napínavé a zajímavé.
Pokud máte nějaké dobré nápady tak se s nimi :dance:

Kdysi se mi moc líbila detektivka 27 kostí a dívky, které miloval.
Dále Hunger games, Sirotčinec slečny Peregrinové, oboje sice literatura pro mládež, ale mě se to četlo moc dobře, mělo to spád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
30.6.18 21:45

Doporucuji knihy od Roberta Bryndzy, B.A.Paris nebo Taylor Stevens. Vsechny knihy techto autoru se ctou jednim dechem a vetsinou I s 2 detmi do 3 dnu precteno. Nyni ctu Hadroveho panaka a taky to vypada velmi slibne. Jinak jeste doporucuji knihy od Aleny Monstajnove sice nejsou to detektivky, ale mic hezke knihy hlavne Hana. Snad jsem poradila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.6.18 22:00

Mě se strašně líbila Levandulová zahrada od Lucindy Riley. Romantika se zajímavou zapletkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
30.6.18 22:07

Severské detektivky - Lars Kepler, Jo Nesbo atd… nebo pak Rachel Abbotová :) má to šťávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
30.6.18 22:14

@lleennttiillkkaa Hunger games kniha? A filmy jsou podle knihy nebo naopak? Protoze uz jsem se setkala s knihou podle filmu a to nechci :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
30.6.18 22:22
@kudlanka1 píše:
@lleennttiillkkaa Hunger games kniha? A filmy jsou podle knihy nebo naopak? Protoze uz jsem se setkala s knihou podle filmu a to nechci :-).

Nejdříve kniha, potom film, ale za mě je i film povedený. Respektive já si knihu přečetla na základě toho, že jsem náhodou viděla film, který mě tak zaujal, že jsem to prostě musela i číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
30.6.18 22:23

Milý anonyme, doporučuju knihu Manželka mezi námi. Co je tajného na tom, že chceš začít číst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
30.6.18 22:24

Arabská žena a další pokračování této supr knížky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
30.6.18 22:24

Mě baví Dominik Dán nebo Jeffery Deaver

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
30.6.18 22:30

Vrani divka, Panenka,Krev me krve,Muz pod schody…

Autobiografie Nabarvene ptace, Alison, Plac v pousti…

Jsem vasnivy ctenar a nejradeji mam autobiografie,thrillery a pak historicke romany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
30.6.18 22:33

Jo a Pisecny muz je krasna knizka.

No a potom knihy od Kena Folleta Na veku veku a Pilire zeme. Ty to knihy jsem cetla kazdou trikrat, ale jsou to fakt hooodne tluste knihy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.7.18 01:28

Miluju knížky autorské dvojice Preston a Child. Detektivní thrilery s prvky tajemna. Píší i každý zvlášť a je to taky pecka. Myslím, že to zapadne do tvého vkusu.

• Citovat
  • Upravit
74217
1.7.18 06:06

Vzdycky si vyberu nahodne v knihovne.
Mela bych cist pedagog. a psych. orientovanou literaturu a misto toho ctu romany a romany :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová