Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michaela Klevisová, Zdeňka Hamerová. Obě detektivky a mám je moc ráda. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit, mám teďka plno volného času a chtěla bych začít zase po dlouhé době číst, ale nevím co…
Můj styl jsou například různé psychologické, trailery nebo nějaké detektivky, nic kde je moc popisků nebo tak…hlavně ať je to napínavé a zajímavé.
Pokud máte nějaké dobré nápady tak se s nimi
Kdysi se mi moc líbila detektivka 27 kostí a dívky, které miloval.
Dále Hunger games, Sirotčinec slečny Peregrinové, oboje sice literatura pro mládež, ale mě se to četlo moc dobře, mělo to spád.
Doporucuji knihy od Roberta Bryndzy, B.A.Paris nebo Taylor Stevens. Vsechny knihy techto autoru se ctou jednim dechem a vetsinou I s 2 detmi do 3 dnu precteno. Nyni ctu Hadroveho panaka a taky to vypada velmi slibne. Jinak jeste doporucuji knihy od Aleny Monstajnove sice nejsou to detektivky, ale mic hezke knihy hlavne Hana. Snad jsem poradila ![]()
Mě se strašně líbila Levandulová zahrada od Lucindy Riley. Romantika se zajímavou zapletkou.
Severské detektivky - Lars Kepler, Jo Nesbo atd… nebo pak Rachel Abbotová
má to šťávu ![]()
@lleennttiillkkaa Hunger games kniha? A filmy jsou podle knihy nebo naopak? Protoze uz jsem se setkala s knihou podle filmu a to nechci
.
@kudlanka1 píše:
@lleennttiillkkaa Hunger games kniha? A filmy jsou podle knihy nebo naopak? Protoze uz jsem se setkala s knihou podle filmu a to nechci.
Nejdříve kniha, potom film, ale za mě je i film povedený. Respektive já si knihu přečetla na základě toho, že jsem náhodou viděla film, který mě tak zaujal, že jsem to prostě musela i číst.
Milý anonyme, doporučuju knihu Manželka mezi námi. Co je tajného na tom, že chceš začít číst?
Vrani divka, Panenka,Krev me krve,Muz pod schody…
Autobiografie Nabarvene ptace, Alison, Plac v pousti…
Jsem vasnivy ctenar a nejradeji mam autobiografie,thrillery a pak historicke romany.
Jo a Pisecny muz je krasna knizka.
No a potom knihy od Kena Folleta Na veku veku a Pilire zeme. Ty to knihy jsem cetla kazdou trikrat, ale jsou to fakt hooodne tluste knihy…
Miluju knížky autorské dvojice Preston a Child. Detektivní thrilery s prvky tajemna. Píší i každý zvlášť a je to taky pecka. Myslím, že to zapadne do tvého vkusu.
Vzdycky si vyberu nahodne v knihovne.
Mela bych cist pedagog. a psych. orientovanou literaturu a misto toho ctu romany a romany
.
Ahoj, potřebovala bych poradit, mám teďka plno volného času a chtěla bych začít zase po dlouhé době číst, ale nevím co…

Můj styl jsou například různé psychologické, trailery nebo nějaké detektivky, nic kde je moc popisků nebo tak…hlavně ať je to napínavé a zajímavé.
Pokud máte nějaké dobré nápady tak se s nimi