Chodíte rády pěšky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7333
30.6.18 19:11

Chodíte rády pěšky?

Myslím každý den a kamkoliv. Nebo už jste tak zhýčkané, že už pomalu nikam nechodíte? A už jenom autem, nebo jiným dopravním prostředkem? Jízdní kolo se nepočítá-to je na vlastní pohon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1378
30.6.18 19:14

Ja nemam řidičák právě proto,ze se bojim,ze bych zlenivěla. Znam takovym pripadu dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
30.6.18 19:20

řidičák mám, ale do Brna jedzím MHD, hezky mi to rano navazuje a MHD ma specialni pruhy, a po historickém centru se pak pohybuji pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
30.6.18 19:23

Když se narodil syn, chodila jsem denně cca 8 - 10 km s kočárkem, v jeho roce a půl jsem kočárek vyměnila za kolo, pokud to počasí dovolilo jezdila jsem s ním cca 20 - 30 km denně. Teď je mu tři a půl, bez kočárku jdeme téměř denně 3 - 5 km, jinak jezdíme vlakem delší cesty.

• Citovat
  • Upravit
28674
30.6.18 19:24

Mám auto i řidičák a stejně chodím pěšky, resp jezdím na koloběžce, protože je mi ted v těhotenství špatně ve všech dopravních prostředcích, při dlouhé chůzi mi zas tvrdne břicho a táhne podbřišek a celkem to bolí, tak jediná volba koloběžka, abych někam „došla“. Ale i předtím jsem jezdívala do práce a z práce většinou na koloběžce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
30.6.18 19:25

Ano, chodime porad pesky. Denne nachodime kilometry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.6.18 19:25

Jak kdy a kde. .. Tohle se nedá říct obecně

• Citovat
  • Upravit
4958
30.6.18 19:30

Chodim mene, nez jsem chodila, neni cas. Ale stale denne nachodim zhruba 12000 kroku. Pekne nam lenivi syn, do ze skolky vetsinou jezdi autem. Tak to nahanime odpoledne :-) Priznam se, ze i ja radsi sednu do auta a jedu dva kilometry na nakup, protoze pesky bych to taktak stihla do zaviracky pri ceste z prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.6.18 19:32

Jo, hodně. Řídit mě nebaví a než bych se vymotala ze zácpy a našla místo na zaparkování tak jsem v cíli kolikrát rychleji. Chodit pěšky mě baví, ale znám fůru lidí kteří pěšky neudělají doslova ani krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
30.6.18 19:40

Ano, hodně, vedu k tomu i dítě. Po Praze MHD, ale jsem-li před volbou jet dvě zastávky nebo jít pěšky, pokud extra nespěchám, nebo není okolí extra divné, volím druhou možnost. I dovolené trávíme hodně turisticky. A pak se člověka zeptá doktor, jestli dělá nějaký sport, a já říkám, že asi nejvíc ze všeho chodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
30.6.18 19:41
@Božislava píše:
Myslím každý den a kamkoliv. Nebo už jste tak zhýčkané, že už pomalu nikam nechodíte? A už jenom autem, nebo jiným dopravním prostředkem? Jízdní kolo se nepočítá-to je na vlastní pohon.

V žádném případě, já se nechávám nosit 8)

• Citovat
  • Upravit
5063
30.6.18 19:42

Chodím celou pracovní dobu, tj. 9-12h/den sednu si akorát na záchodě. Takže po práci už mě chodit nebaví. Buď jedím na kole, nebo když potřebuju něco nakoupit jedu autem. Procházet se bezcílně mě nebaví, žere to moc času, proto jezdíme na cykloprocházky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
30.6.18 19:44

Pěšky chodím ráda a dokud jsem bydlela u rodičů, tak jsem chodila všude pěšky, ale všude jsem to měla do 15 minut pohodovou chůzí. Pak jsme se přestěhovali a řešila jsem dopravu pěšky + MHD, nákupy autem a pořád jsem byla nemocná, tak jsem z MHD přešla na auto a nemoci se mi začaly vyhýbat. Takže teď všude jezdím autem, ale je fakt, že třeba nejbližší (geograficky) obchod s potravinami máme buď 40 minut ostré chůze, nebo hodinu MHD (musí se do centra a zase z centra k obchodu) do centra to máme cca 25 minut MHD (autem jsem tam za 4 minuty, pěšky asi hodina, protože nejde jít přímo). Je pravda že když jsme bydleli na 4 měsíce (po dobu rekonstrukce našeho bytu) u mých rodičů, tak auto jsme vytáhli jenom na výlet nebo na cvičák se psem. Takže u mě to není lenost, ale časová nutnost. Svojí dávku chůze si vybírám (teď momentálně tedy ne protože mám týden do termínu a berou mé křeče do třísel) se psy a synem, máme tu louky, les a rybníky takže chodíme tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
30.6.18 19:47

Chodívala jsem víc, ale tříleták neujde tolik co já takže se občas musíme svézt MHD když míříme někam dál než tak 2km od domu :think: jinak chodím ráda, chodíme jako rodina na procházky, je to takový způsob relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
30.6.18 19:47

My chodíme dle počasí. Běžně ráno do školky a školy pěšky,ale pokud musíme nést víc věcí nebo je hnusně vyhraje auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová