Chodíte rády pěšky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
30.6.18 19:49

@Božislava nachodím denně průměrně pět až sedm kiláků po venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4217
30.6.18 19:54

Chodím ráda, když jsem bydlela v Praze, nachodila jsem toho poměrně hodně. Nebavilo mě jezdit metrem a pracovala jsem u centra, tak jsem to většinou přes centrum města střihla pěšky. A to byly hezký procházky :) Nebo mě nebavilo čekat na tramvaj, tak jsem se prošla tři, čtyři zastávky a pak teprve hupsla do tramvaje. No, teď bydlím na vesnici, města v okolí jsou daleko, takže všude musím autem. Tak teď jsem ještě s dítkem na rodičáku, takže chodíme na procházky, ale za rok, až půjdu do práce, tak nevím :nevim: jestli bude čas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
30.6.18 19:58

řidičák i auto mám, ale hlavně z důvodu, že bydlíme na vesnici, kde není jediný obchod s potravinami, takže musím do města do obchodu, ale jinak strašně ráda chodím pěšky :) kolikrát jsem s malou v kočárku zaparkovala ve městě u obchodu a do masny a pekařství, které jsou asi tak 2 km vzdálené, jsem šla pěšky ;) a když jsem byla těhotná, tak jsem chodila se psem a to jsem ušla klidně 15 km za den :dance:

• Citovat
  • Upravit
10651
30.6.18 20:00

@Božislava chodím pěšky kam se dá. Je to příjemný relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.6.18 20:01

Auto nemám, dokonce ani řidičák. Bydlím na metru, takže kromě výjimečných situací, jako je úraz psa o svátcích pozdě večer (už se stalo), auto nepotřebujeme. Do práce bych pěšky došla za víc jak 5 hodin (podle map :mrgreen: ), tak to jezdím MHD. A nevadí mi si raději popojít než složitě přestupovat. Ale se psem toho nachodím denně víc než dost, průměrně 10 km, procházky miluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
30.6.18 20:09

Řidičák mám, auto taky, ale do práce a z práce chodím pěšky. Procházka celkem na hodinu když jdu rychle, jinak třeba hodinu a čtvrt až půl. Auto jen když jedeme na velký nákup na celý týden. Ale chodím po celém městě a o víkendu do lesa. A tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
30.6.18 20:13

když se narodila první dcera, tak jsem krosila s kocarem v lese i několik hodin. Co je druhá dcera, tak nenachodim tolik, ale i tak ujdeme dost. Jinak dřív jsem chodila pořád, mám ráda pěší výlety, na houby nebo jen tak :) Autem jezdím na nákup a větší vzdálenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.6.18 20:13

Pěšky chodím celý život, momentálně to 7. rokem kombinuji s koloběžkou - je to dřina ;) .
Autem jezdím jen na přesun velkých vzdáleností, nákupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.6.18 20:28

@Božislava Ahoj chodím pěšky co nejvíc to jen jde… řekla bych pruměrně denně že tech 6-7 km ujdu vždy… někdy i 15 a někdy zas třeba jen 3 km . takže pruměr. Snažím se tak naučit i děti-takže do školky chodíme vyhradně pešky i za cenu že musíme vyjít dřív, musím ssebou tahnout mimino v nosítku -ja se pak vrátím domu a vetsinou musím pak sednout do auta a stejně vyjet neco vyřizovat autem. Ale nechci zlenivět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
30.6.18 20:38

Děkuji všem za odpovědi. Já se snažím chodit co nejvíc. Běhat nemůžu mám v koleni artrozu. A chci shodit 10kg. V průměru denně udělám 12-15km...... :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.18 20:38

No už jen pro to, že dělám něco pro zdraví, tak chodím ráda. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9034
30.6.18 20:41

Za celý den si doma Sednu jen na WC a k jídlu. Pak tedy do auta, mám dítě po úrazu, takže i 250 m do školy jezdíme autem. V květnu jsme tedy jezdili s vozíkem pěšky. Odvezla jsem ji, mladšího do školky a běžela domu, pak za dvě tři hodiny, pro ní do školy, s vozíkem domů. Dceru uložit do postele a letěla jsem do školky. Měsíc jsem měla postupně obě auta mimo provoz a manžel do práce jezdit musí. :D byla to fuška, dcera váží třicet kilo. Nošení z patra do patra, do auta a všude v náručí byla fakt dřina. Dneska jsme byli v lese na houbách, nalítali jsme 15 km. Chodím ráda, ale hlavně jako procházky, ne jako lítání na čas. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
30.6.18 20:51

ano, ráda. Ale už tomu podmínky moc nepřejí. Takže auto je náš nutný denní společník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122419
30.6.18 20:58

Chodím rád pěšky. Ujdu po horách klidně i 30 kilometrů. Dlouho jsem už ale nebyl, pečuji o malou dcerku. Kdybych našel partˇáka,až dcerka trochu vyroste,byl bych rád. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 21:02

Chodím všude pěšky nebo na kole. Ono při té chůzi se dobře hubne, i když jsem tomu nejdřív nevěřila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová