Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím vás, nevíte někdo jak udělat náplň do bublifuku? Slyšela jsem v rádiu že má být deci jaru. 3 deci vody a ještě něco a to už nevím. Nějak nám ty bubliny nejdou. Díky Eva
A kde seženu ten glycerin?
Malý dostal nějakou pistoli na bubliny a původní náplň došla ![]()
Glycerin mají v jakékoli v lékarně v tekuté podobě,nebo se dá sehnat ještě ve spreji
to by mě taky zajímalo s tím glycerinem..já jsem náplně kupovala,ale dávat za to pořád 60kč,aby to za půl hoďky vylila ![]()
a ten jar,je jedno jaký tam dám?já používám Pur balsam.snad to do toho půjde.
janet9 píše:
a ten jar,je jedno jaký tam dám?já používám Pur balsam.snad to do toho půjde.
Já dávám normální jar a jsem spokojená,Pur jsem nezkoušela ![]()
No zítra skočím koupit en glycerín.Tchái mu tu pistol dnes koupili a teď tu řve,že to nedělá bubliny
![]()
tak já ten návod na bubliny viděla v Sama doma, takže jsem taky běžela do lékárny pro glycerin… ovšem tak trochu jsem se zděsila, když mi za 100ml účtovala 60 korun glycerin, 10 lahvičku, 7 korun za nalití a ještě nějaké drobáky za etiketu
![]()
A já, naivka, čekala tak dvacku ![]()
Jitulinek26 píše:
tak já ten návod na bubliny viděla v Sama doma, takže jsem taky běžela do lékárny pro glycerin… ovšem tak trochu jsem se zděsila, když mi za 100ml účtovala 60 korun glycerin, 10 lahvičku, 7 korun za nalití a ještě nějaké drobáky za etiketu![]()
![]()
A já, naivka, čekala tak dvacku
no a fungovalo to?šly pak dělat bublin jako z bublifuku?
Monny89 píše:
normálně stačí kapička Jaru do vody
no to jsme zkoušeli a udělá to tak jednu bublinu ![]()
verenika píše:Monny89 píše:no to jsme zkoušeli a udělá to tak jednu bublinu
normálně stačí kapička Jaru do vody
no já jsem to tak dělala kdysi dávno, když byl bráška malej.. a v pohodě.. i si pamatuju, že mi to tak máma dělala ![]()
Jitulinek26 píše:
tak já ten návod na bubliny viděla v Sama doma, takže jsem taky běžela do lékárny pro glycerin… ovšem tak trochu jsem se zděsila, když mi za 100ml účtovala 60 korun glycerin, 10 lahvičku, 7 korun za nalití a ještě nějaké drobáky za etiketu![]()
![]()
A já, naivka, čekala tak dvacku
Ale zas za 80,– uděláš 1,4 l bublifuku, což je za polovic, jestli jsem se dobře dívala…
Teda jestli to funguje ![]()