Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, už pár týdnů si píšu s jedním bývalým spolužákem. V poslední době konverzace nabrala na intenzitě. Psali jsme si poslední dva tři týdny tak 2-3 dny od rána do večera. Den pauza, to třeba zareagoval na IG na příběh či poslal něco vtipného a den poté jsme opět pokračovali…Minulý pátek byla poslední konverzace. Chci se zeptat, jestli mám vyčkat či napsat sama od sebe? Nechci, aby si myslel, že ho nějak uháním, sama to nemám ráda. Ale přeci jen týden už mi celkem chybí
V červnu jsme domluvení do kina, tak vím, že by se asi nejspíš ozval. A nebo čeká, že se ozvu teď já? ![]()
Odpověz si: Líbí se ti? Máš o něj zájem? Chceš s ním trávit čas?
Tak mu kristova noho napiš. Vzdyt o nic nejde. Ty sociální sítě jsou zlo.
V polovine kvetna jste domluveni na cerven do kina
? Tak to neni kam spechat ani s odpovedi, casu dost.
Žena má být dobývána, pak si nebude připadat jak houska na krámě. Já být vámi, tak bych se neozýval. Alespoň uvidíte, jak dlouho mu nebudete chybět. To vám hodně ukáže jakoukoliv perspektivu.
Asi taky záleží, jak/čím ta konverzace skončila. Kdo a co napsal poslední. Může mít jen pocit, že jste si už všechno řekli a ted´prostě jenom zrovna „neni vo čem“. Jestli máš nějaký téma, zážitek, novinku, otázku, kterou mu fakt chceš napsat, takk proč ne. Ale nemělo by to být takový to umělý, kdy celej den přemýšlíš, co by sis jakoo záminku vymyslela. ![]()