Napsat mu dopis?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2341
11.1.25 11:56

Zcela obecně mi přijde, že člověk v životě ztratí spoustu času přemýšlením nad tím, jestli něco udělat nebo ne. Nejjednodušší, jak to uzavřít, je tedy udělat to. Jak to uděláš, už není nad čím více přemýšlet, v nejhorším případě litovat, žes to udělala. :) Ale já myslím, zakladatelko, že v tomto v tvém případě bude poslání toho dopisu jedině ku prospěchu. V nejhorším případě to zůstane bez odezvy. A jak píší ostatní, nerozepisoval bych se o tom, co cítíš. Prostě že se chceš sejít. Klidně pod záminkou, že se to týká kurzu. :) Uvidíš, hodně štěstí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
11.1.25 12:03

Tak předpokládejme, že si se mu líbila. Ty myslíš, že neměl odvahu se ozvat první, ale že kdybys mu naznačila, že máš zájem a ulehčila mu to, byl by rád a :srdce:.

Tak jednoduché to není. Pořád predpokládejme, že si se mu líbila. Když mu napíšeš, nedejbože vyleješ srdíčko, z imaginární víly na nebesích se rázem změníš na starou stíhačku doma v garáži. Ztratíš na atraktivitě hodně hodně (82-80=2). Takže pokud je slušný, nejspíš odpoví a je možné, že se potkáte. Pak se ale musíš TY hodně snažit = ( děvče lehčích mravů raději hned skočí do postele, aby chlápek neutekl). On se snažit nemusí, ví že ho chceš, jinak bys nepsala.

Pokud si krasavice, tím že ho kontaktuješ, taky ztratíš na atraktivitě, ale možná ti ještě nějaká zbyde (100-80=20). Tudíž se preventivně nezaujatě koukni do zrcadla, jak si stojíš s krásou a podle toho jednej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.1.25 14:13

Muze vyhledat on tebe?
Ja bych dopis napsal, nema smysl se snazit neco domalovavat, kazdy jsme jiny a treba to, co popisuje jasperka, tak se mne netyka. I kdybych zajem nemel, tak bych ti odepsal a dopis by mne urcite potesil.
Napis dopis neutralni a mas to vyresene. Uvidite se nekde mimo kurz a myslim, ze debata bude svobodnejsi.
Ps: za me velka romantika, drzim palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria