Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Napiš. Já bych ale nepsala nic o nějakém napojení, jen krátce že mi byl moc sympatický a ráda bych ho pozvala na skleničku.
Klidně bych napsala, ale nevylívala bych si v něm srdíčko, ačkoli to třeba cítí stejně tak je ještě dost brzy na vyznávání
Pozvala bych ho třeba do kina. Nebo na víno, na kávu. Nebo prostě někam ![]()
Pokud zije s pritelkyni, tak by z toho mohl mit doma maler. Radeji napis jen neco v souvislosti s tim kurzem, urcite to pochopi a bude videt, ze jsi ohleduplna.
Necpi mu svoje hluboké emoce, ještě ho vyděsíš. napiš něco o kurzu, že byste třeba něco ještě mohli spolu osobně doprobrat… a buď se chytí, nebo ne
Ta nekolikamesicni skola s takovou podminkou zni jako odvykacka v odmastovne ![]()
klidne se mu ozvi, ze zajdete na drink/kafe a uvidis ![]()
Jestli to byla odvykacka, tak na sklenicku ho nezvi a taky bych na nej hned nehrnula sve city, jen listek jsem ta z kurzu, nedali jsme si kontakt, ozvi se jestli mas zajem se potkat
Kdyby to cítil stejně, tak by pro to něco udělal. Nepsala bych mu.
Co to bylo za kurz, že jste se nemohli po dobu kurzu vídat ve volném čase. To je nějaká blbost ne, jak by to asi uhlidali i kdyby takovou pitomou podmínku dali?
@Anonymní píše: Více
Pokud nejsi zadana, pripadne zadana a s ditetem, tak ti nic nevrani mu napsat…lepsi by spis bylo setkat se osobne a rict mu to z oci do oci.
@Katchulina píše: Více
Něco jako seberozvojovy kurz. Aby se nenarušila dynamika skupiny, nebylo to dovolené.
Tak napsat můžeš, ale nic bych si od toho neslibovala..pokud má muž zájem, tak by si takovou příležitost nenechal ujít. A ani nemusí mit pocit, že to ty cítíš stejně
A presto na konci kurzu neudělal nic. Z toho bych to já brala tak, že nemá o víc zájem.
@Katchulina píše: Více
Třeba v psychoterapeutických skupinách je to celkem běžné, nebo minimálně doporučené.
Chodila jsem na několikaměsíční kurz a tam jsem se seznámila s mužem. Byl to kurz, kde byla podmínka, že se nebudeme vídat spolu mimo školu, dokud kurz neskončí. Ale mezi námi něco probíhalo a cítila jsem, že se vzájemně sobě líbíme, byli jsme ze sebe nervózní a když jsme se po několika týdnech vždycky viděli, viděla jsem v jeho očích radost.. jenže u posledního setkání tak nějak jsem se neodvážila mi nic osobnějšího říct, co by vedli k domluvě schůzky nebo tak. Ženatý není. Číslo nemůžu zjistit, ale vím kde bydlí.. jak na vás působí, že bych mu napsala a poslala dopis? A tam bych popsala co jsem cítila (jsem si dost jistá že on to měl podobně cítila jsem mezi námi napojeni) ale ani ne nic úplně hlubokého zatím.. je to dobrý nápad?