Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anitramm píše:
Co si máme představit pod pojmem rozežraná prdelka?!![]()
Má tam úplně rudej pruh kterej se snad i loupe jakoby,mazu jemazolem a trošičku se to.lepší ale vůbec si na to nechce nechat sahnout..
A co k omu řekli oni? Jinak to, že se dítě na nebo po návštěvě znova počůrá ještě ve 3 letech, může být vcelku normální, oni si nerozvrhnou čas, cestování, adaptace…
@Anonymní píše:
Má tam úplně rudej pruh kterej se snad i loupe jakoby,mazu jemazolem a trošičku se to.lepší ale vůbec si na to nechce nechat sahnout..
Nj nechali ji zaparit. To se zahojí. Ale chápu, ze to zamrzi
No jako že tohle se mi nějak nezdá bych asi valila k Dr ,popsala situaci…přijde mi to divné…jak jako pruh? ![]()
@pst007 píše:
A co k omu řekli oni? Jinak to, že se dítě na nebo po návštěvě znova počůrá ještě ve 3 letech, může být vcelku normální, oni si nerozvrhnou čas, cestování, adaptace…
Jak.jsem psala, neřekla jsem zatim nic…ale malou už tam.nedám a můj chlap na to neřekl nic, nebo se jakoby.nevyjadril protoze maminku má rád
No já bych řekla, že se babí vykašlala na hygienu malé, že se prostě u nich za celou dobu nevykoupala a po kakání byla špatně utřená. Imazol by měl pomoct. To ostatní, nevím no. Počůrat se může ještě i tříleťák, změna prostředí atd… Že byla nahá v obýváku, tak jsi se snad zeptala, proč?? Mohla se polít a převlíkali ji, nebo mohla být zpocená a svléknout se sama? A to, že děda lechtá malou, hned nemusí znamenat, že ji chce ubližovat. To pití je horší, no. Až trochu vychladneš, tak nad tím popřemýšlel znovu. Prober to s mužem a uvidíš. Nikdo tě nemůže nutit nechávat malou celý víkend u tchánů, ale zase aby ta tvoje reakce nebyla přehnaná.
Tak neumi utrit zadek
…snazila bych se to naucit dcerku a mas klid…
Hlavne ze jsi s manzou oslavila narozeniny.....
To nic nebude. To se zahoji.
@Tichošlápek píše:
Nj nechali ji zaparit. To se zahojí. Ale chápu, ze to zamrzi
No ještě jsem.objevila když sem malé balila věci,pokakany kalhotky dány v igelitce,tak sem se ptala co to je a ona že šla na zachod a ještě kousek spadl do kalhotek,..tak.si.říkám jestli ji v tom nenechala sedět ![]()
No a taky si.myslim že každá normální žena by ty kalhotky namocila a nedala do igelitky ![]()
A taky se mi zdálo že na těch kalhotách byla jakoby prismes krve.no vůbec mi to nedělá dobře na to myslet co sou zač ti lidi ![]()
@Anonymní píše:
No ještě jsem.objevila když sem malé balila věci,pokakany kalhotky dány v igelitce,tak sem se ptala co to je a ona že šla na zachod a ještě kousek spadl do kalhotek,..tak.si.říkám jestli ji v tom nenechala sedět
No a taky si.myslim že každá normální žena by ty kalhotky namocila a nedala do igelitky
A taky se mi zdálo že na těch kalhotách byla jakoby prismes krve.no vůbec mi to nedělá dobře na to myslet co sou zač ti lidi
Nevymyslej hororové konstrukce. Špatně ji utrela, tak se oprudila.
@bjitka123 píše:
No já bych řekla, že se babí vykašlala na hygienu malé, že se prostě u nich za celou dobu nevykoupala a po kakání byla špatně utřená. Imazol by měl pomoct. To ostatní, nevím no. Počůrat se může ještě i tříleťák, změna prostředí atd… Že byla nahá v obýváku, tak jsi se snad zeptala, proč?? Mohla se polít a převlíkali ji, nebo mohla být zpocená a svléknout se sama? A to, že děda lechtá malou, hned nemusí znamenat, že ji chce ubližovat. To pití je horší, no. Až trochu vychladneš, tak nad tím popřemýšlel znovu. Prober to s mužem a uvidíš. Nikdo tě nemůže nutit nechávat malou celý víkend u tchánů, ale zase aby ta tvoje reakce nebyla přehnaná.
No.právě mi na to tenkrát neřekli nic,vzala sem malou a šla ji obléct…on každej den chlasta, tchýně už to s nim vzdala a mám pocit že se bojí mu.něco říct,nebo nevim proc to s nim nechala zajít tak daleko ale ta druhá holčička vždycky před dedem utíká a říká mu už docela drsně at ju nechá..jako furt ji saha na zadek a ještě on.je takovej hrubej,když se napije. Jednou dceru bouchl po zadickach nějakým plysakem a to už sem se teda nastvala a dlouho sem.s nim pořádně nemluvila.. je to.moje chyba že sem ji tam dala. Příště radši zůstanu doma,než jít na.oslavu..
Aha, takže chceš od nás slyšet, že si myslíme, že děda vnučky znásilňuje?
To si myslíš a chceš to od nás potvrdit, že?
Tak proč necháváš dítě celý víkend pryč, když k nim nemáš důvěru? Prostě se pokadila, styděla se, neřekla to hned a oprudila se z toho… nic víc bych v tom neviděla. Že to nestihla a pustila to do vany se může stát, kdo ví, co tláskala, může mít rozhozené trávení. Naše malá to onehdy taky nevychytala a to jí jsou 4,5.
V pátek měl chlap narozeniny, tak jsme se domluvily s tchanovci, ze si malou nechají do. neděle…no moc často tam. nebývá jsem mnohem klidnější když je u mé babičky, ale ta neměla čas… no v neděli přijedeme domu, prevlikam malou (skoro tři) a ona má úplně rozezranou prdelku až k pipince, takovej pruh jakoby…no mužu vám říct ze, to ze sem byla nas"ana je slabý slovo…udržela jsem se a nezavolala jsem ji. Jenomže malá se pak večer strašně pocurala na postel
a když sem ji večer koupala tak se vykakala do vany
Vůbec nevím co si mám o tom myslet…už daaavno nemá s tímto problémy. Navic chlapuv bratr má taky dceru, které je 5(takže naši malé sestřenice) a vidím jak nemá ráda dědu..ten za prvé každej den chlasta a za druhé ji pořád lehta a plácá po zadku a te malé se to už nelibi..no řeknu vám ze začínám mít nějaké blbe tuseni..navic když nasi malé byl asi rok, tak jsem přišla k nim do obýváku a oni tam měli dceru nahou, což sem vuuubec nepochopila…
) 
No malá k nim už ani nepachne!!! Ale ted přemýšlím jestli mám tchyni něco říct, nebo ji k nim už prostě nedat. nikdy.. Řekne te co si o tom myslíte, děkuji
(Omlouvám se za chyby, píšu z nového telefonu a neumim na te klávesnici pořádně psát