Jsem naštvaná na tchyni a hodně - co se mohlo dceři asi stát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
25.2.19 21:01

Pise,„tchyni je 60-je o dva roky mladsi nez moje babicka“ (ne mamka nebo babicka me dcery) :nevim: Prijde mi take pomerne zvlastni v dnesni dobe, ze by byla prababickou v 59? :think: zacinam si myslet, ze jde o trolla..@admin-lze overit? protoze to by odpovidalo tem komentarum zde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21454
25.2.19 21:05

@unuděná Jsem v tom zamotana. Pokud je zakladatelce dejme tomu 22, tak jeji mamce muze byt 42 a jeji babicce 62. Pocitam dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.2.19 21:11

@malákráličice jojo,ale nezapominej,ze ma triletou dceru.Takze ano,pokud tri generace po sobe mely deti ve dvaceti i mene,tak to sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21454
25.2.19 21:14

@unuděná No me mela moje mama ve 20 a babicka moji mamu taky ve 20. Tradici jsem porusila az ja. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.2.19 21:24

@malákráličice u nas take,ja vlastne byla „stara matka“ ve 25 :lol: :lol:

ale to je trochu offtopic ;)

ja si hlavne nejak nedovedu predstavit situaci,kdy nerozeznam opruzelou prdku od cehokoli zavineneho cizim pricinenim :think: a kdybych mela podezreni,jake ma zakladatelka,okamzite bezim k pediatre a pripadne na policii.To posledni,co bych resila,je nejaka diskuze na emiminu :roll: A proto myslim,ze je to troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
25.2.19 21:31

Jedná se o stálou uživatelku a vzhledem k povaze jejích ostatních příspěvků se o trolla s největší pravděpdobností nejedná.
Děkuji všem, které se vyjadřovaly a vyjadřují k tématu a snaží se zakladatelce poradit.

Pevně věřím zakladatelko, že se nakonec vše vysvětlí a babička s dědečkem už na malou jen nestačí. Komunikace je nejdůležitější, bez té to obvykle nefunguje, zkuste si s nimi promluvit, jak už vám tu ostatní radili.

Držte se a přeji Vám štěstí.

Diana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
26.2.19 07:57

Já bych nevolala, ale chtěla s nimi mluvit osobně, hodně se pozná z řeči těla. Bez odpovědi bych neodjela, pokud by byli hrubí, řekla bych, že taky mohu vzít dítě na vyšetření a vyslovit podezření na policii…jako přes tohle by mi vlak teda fakt nejel. Kdybych měla dětsví v růžové zahradě, asi bych taky psala podobně jako většina uživatelek. Fakt by mi bylo jedno, jestli ze sebe udělám blbku!

Jen teda já bych takovým lidem dítě prostě nedala, to je věc jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
26.2.19 19:34

A dědovi je teda 44?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie