Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co píšete, přesně odpovídá. U žen se jedná o celé řady dnů kdy chtějí nebo pak zase několik dní nechtějí podle ovulace atd. U chlapů je to úplně jinak, tam se to mění nahoru a dolů během každého dne pravidelně plnokrát podle stoupající a klesající hladiny testosteronu. Tohle stoupání má svá jasná pravidla. Paradoxně pak klesá už třeba po 10 večer. Proto mají chlapi třeba chutě ráno atd. prostě zrovna v chvílích, kdy hladina testosteronu je zrovna nahoře. Ve vyšším věku pak tyhle pohyby můžou být docela důležité. Zamlada to ještě tak poznat není.
Taky jsem si toho začla všímat, uprostřed cyklu nadržená jak… týden před ms ať na mě nikdo nešahá
Začla jsem si toho všímat až teď, 2 roky po porodu, dřív ani ťuk.
Tak já bych mohla i přes menses, 365 dní v roce klidně dvakrát denně. Jsem po dvou porodech a beru antikoncepci. Žádný útlum není. Přítel mi říká (ze srandy), že ho jednou ušu…m k smrti ![]()
@kajuska03 píše:
Tak já bych mohla i přes menses, 365 dní v roce klidně dvakrát denně. Jsem po dvou porodech a beru antikoncepci. Žádný útlum není. Přítel mi říká (ze srandy), že ho jednou ušu…m k smrti
a kolik je ti let? Měla jsi to tak vždy?
Hmm, tak tuhle „nárazovou nadrženost“ mám snad neustále
Je fakt, že ms to trochu mění, ale i tak mám chutě pořád ![]()
Ale pak to mám i trochu zvláštně, že mám chutě jen tak udělat přítele pusou a já třeba ani nemusím mít v té chvíli sex ![]()
@Anonymní píše:Lovecká sezóna, to musím říct manželovi, že tomu tak budu říkat
@Anonymní píše:
a kolik je ti let? Měla jsi to tak vždy?
29 a ano mám to od té doby co mám sex se svým partnerem ![]()
Na mě to teda nejvíc leze těsně před menstruací, ale neboj, je to úplně normální (teda doufam) ![]()
Na mně to leze taky před menstruací ale od té doby co nemám přítele i jindy…někdy je to fakt maso ![]()
Ano, v dobe ovulace jsem uplne nepouzitelna a myslenky mi furt utikaji jen jednim smerem