Nárazová nadrženost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Taky blba:-)
19.5.13 22:38

Ano, v dobe ovulace jsem uplne nepouzitelna a myslenky mi furt utikaji jen jednim smerem :lol:

• Citovat
  • Upravit
lihow
20.5.13 17:09

přesně tak

Co píšete, přesně odpovídá. U žen se jedná o celé řady dnů kdy chtějí nebo pak zase několik dní nechtějí podle ovulace atd. U chlapů je to úplně jinak, tam se to mění nahoru a dolů během každého dne pravidelně plnokrát podle stoupající a klesající hladiny testosteronu. Tohle stoupání má svá jasná pravidla. Paradoxně pak klesá už třeba po 10 večer. Proto mají chlapi třeba chutě ráno atd. prostě zrovna v chvílích, kdy hladina testosteronu je zrovna nahoře. Ve vyšším věku pak tyhle pohyby můžou být docela důležité. Zamlada to ještě tak poznat není.

• Citovat
  • Upravit
666
20.5.13 18:34

Taky jsem si toho začla všímat, uprostřed cyklu nadržená jak… týden před ms ať na mě nikdo nešahá :mrgreen: Začla jsem si toho všímat až teď, 2 roky po porodu, dřív ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
21.5.13 05:36

Tak já bych mohla i přes menses, 365 dní v roce klidně dvakrát denně. Jsem po dvou porodech a beru antikoncepci. Žádný útlum není. Přítel mi říká (ze srandy), že ho jednou ušu…m k smrti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
21.5.13 08:17

@kajuska03 Tak to je tvůj manžel velmi spokojený muž ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
21.5.13 09:08

@lúlinek Přítel, manžel neee. Doufám, že je spokojený ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.13 21:48
@kajuska03 píše:
Tak já bych mohla i přes menses, 365 dní v roce klidně dvakrát denně. Jsem po dvou porodech a beru antikoncepci. Žádný útlum není. Přítel mi říká (ze srandy), že ho jednou ušu…m k smrti :-D

a kolik je ti let? Měla jsi to tak vždy?

• Citovat
  • Upravit
219
21.5.13 23:07

Hmm, tak tuhle „nárazovou nadrženost“ mám snad neustále :-D Je fakt, že ms to trochu mění, ale i tak mám chutě pořád :cert:
Ale pak to mám i trochu zvláštně, že mám chutě jen tak udělat přítele pusou a já třeba ani nemusím mít v té chvíli sex :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
22.5.13 00:10
@Anonymní píše: :D Lovecká sezóna, to musím říct manželovi, že tomu tak budu říkat
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
22.5.13 08:38
@Anonymní píše:
a kolik je ti let? Měla jsi to tak vždy?

29 a ano mám to od té doby co mám sex se svým partnerem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.5.13 12:30

Hezký fake :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.13 16:41
@maggda píše:
Hezký fake :-)

Co přesně?

• Citovat
  • Upravit
581
23.5.13 16:44

Na mě to teda nejvíc leze těsně před menstruací, ale neboj, je to úplně normální (teda doufam) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.13 12:20

Na mně to leze taky před menstruací ale od té doby co nemám přítele i jindy…někdy je to fakt maso :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí