Okouzlení ženy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
18.5.13 21:41

Okouzleni ženy

Ahoj,
rád bych tady požádal o radu, jak okouzlit ženu, nejlépe s výsledkem aby se do mě zamilovala, co by například zapůsobilo na vás.
Lehký popis situace, v únoru 2012 jsem poprvé uviděl jednu slečnu a hned ne první pohled jsem se do ní zakoukal a začal jsem vyvíjet snahu.Za tu dobu jsme se velice zblížili, nikoho bližího ani nemám, zjistil jsem, nejen že je strašně krásná, ale i chytrá, milá, hodná, pro mě dokonalá, je to má osobní bohyně :srdce:, trávíme spolu celé dny, měsíčně ji pošlu stovky sms, provolám hodiny, bohužel stále jsme „jen kamarádi“ :(, já bych vztah rád posunul dále, an úrověň partnerství, jenže už nevím vůbec jak dál, co zlepšit :think:
Chovám se k ní mila, povídám sis ní o všem, zajímám se o cokoliv se jí týká, když přijde ke mě na byt, vždy mám pro ni co má ráda, dárečky ji dávám jen tak, na vánoce a narozky byl prý můj dárek nejlepší, že bylo vidět že já si na něm dal záležet, květiny, divadlo(balet), kino, filmy a seriály na které se ráda dívá, komplimenty, výlety, společné vánoce na horách, básně pro ni napsáno, dokonce se mi povedlo zorganizovat v jednom velkém Brněnském nákupním centru, kde chodí na brigádu, že v den kdy tam byla a v čas kdy měla mít volněji, jsem ji v interním vysílání nechal zahrát její oblíbenou píseň s věnováním, které vzniklo jako studiová nahrávka motorku jsem si na jaře koupil, protože je velký motofanoušek ať můžeme společně dělat motovýlety, vozím ji, když byla nemocná s nožkou tak jsem se staral co to šlo, zapsal jsem se do kurzu svádění žen(tonoucí se stébla chytá), řekl bych, že zájem o ni mám na plný úvazek, vše ostaní šlo úplně stranou.
Samozřejmě má vysněná ví, že jsem to ní bláznive zamilovaný :hug: a že jinou ani nevidím,, ale že by součastného partnera, který nemá vůbec žádnou snahu, spíš bych řekl, že profituje z toho, že já se tak snažím ji vše splnit a udělat štastnou, tak po něm nedupe, že na ni kašle úplně :evil:.
Neměli by jste pro mě radu, jak okouzlit mou osudovou ženu :srdce:, strašně moc ji miluji a rád bych ji za partnerku a už jsem z toho skutečně i hodně neštastný, že se mi v tomto směru nedaří.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.5.13 21:44

Pokud si nevšimla doteď jak moc ti na ni záleží, tak to nemá smysl… Pardon :oops:

• Citovat
  • Upravit
2401
18.5.13 21:45

Sundej nohu z plynu. Myslim, ze uz i podle vseho ukazal az moc jasne, ze mas o ni zajem a skoro to uz zacina zavanet tvoji hlouposti- promin, ze to tak rikam. Jestli jsem to spravne pochopitla tak ma pritele, v tom pripade se chovas pomerne masochisticky a to u muze nikdy nepusobi moc pritazlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.13 21:46

Tak to se obávám, že v této fázi, kdy jí to musí být naprosto jasné, je jediná rada. Přestat jevit zájem.
A ona má přítele? To se nediv, že ho neche opustit. Nejspíš nemá důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
18.5.13 21:48

Já myslím, že dle popisu si toho nevšimnout nelze, ale zřejmě z její strany nepřeskočila jiskra. Asi bych tu snahu zaměřila jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.5.13 21:50

Dočetla jsem ke „stovkám sms“, při tom mě poněkud oblilo.

A při „současném partnerovi“ mi to konečně docvaklo.

Asi to s tím partnerem nebude zas tak špatný, když s ním zůstává a dokonce nepodlehla tomu tvému kouzlu natolik, že by ho podvedla…
Užívá si pozornosti, dárky a pak jde domů, romantické a zištné potřeby uspokojeny a ten její Lojza jí stačí na to ostatní.

Uber plyna jdi poznávat jiné ženské. Možná tím začneš být pro tu svou atraktivní, že nebudeš před ní tak na kolenou. A třeba potkáš nějakou dokonalejší a navíc volnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.5.13 21:54

@Marek26 hoď to za hlavu. tohle se nedělá. pokud by o tebe měla zájem tak ti to naznačí. je zadaná a podle mě se nehodí aby si jí nějak ví uháněl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.5.13 21:56

Stovky sms, není to tak, že ji tím zaplavuji, slečna ráda smskuje a tak si pořád něco píšeme.
Upřímně rady typu „najdi si jinou“ neberu v potaz vůbec, já chci tuhle prostě, mám ji plnou hlavu a o jinou nemám ani pramalý zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
18.5.13 21:56

Ano, já taky tak nějak zhruba…

Při slovech „osobní bohyně“ jsem vytřeštila oči… při „stovkách sms“ se mi udělalo mdlo… a při „současném partnerovi“ jsem se začala smát.

Milý Marku - zklidni hormony, nech věcem volný průběh a trošku si občas vzpomeň na to, že jsi muž a že Tvůj život nestojí na této jedné (navíc zadané) ženě. S tím, co momentálně předvádíš, bys odradil i většinu nezadaných. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
18.5.13 21:57

Ja bch se o ni prestala zajimat. Naprosto. podle me ses takovej ten hodnej nouma. ;) bud se chytne a konatktuje te sama, nebo proste nestala za to.Zkus si najit nejakou nezadanou slecnu, ci maminku ;)

• Citovat
  • Upravit
7626
18.5.13 21:58

@Marek26 tebe mit doma kazda z nas a mame vystarano.To co popisujes jsem dostala snad od sveho chlapa jen dilem a jsem za to rada, protoze mit vsechno a samozrejme, nemam duvod neco branit, chranit, usilovat… Jsi pro ni mily nouma se kterym se pocita na horsi casy..sory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465

@Marek26
Je sice strašně krásné, že ji chceš, ale napadlo tě, jestli chce ona tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@Marek26 píše:
Stovky sms, není to tak, že ji tím zaplavuji, slečna ráda smskuje a tak si pořád něco píšeme.
Upřímně rady typu „najdi si jinou“ neberu v potaz vůbec, já chci tuhle prostě, mám ji plnou hlavu a o jinou nemám ani pramalý zájem

problem bude v tom, ze je to nejspis jednostrane :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24603
18.5.13 21:59

:lol: tohle mi připomnělo mojeho chlapa když mě balil :lol:
Sice nebyl na žádným kurzu balení :mrgreen: ale jeden večer mě pozval na večeru, trochu jsme popila, šli k nim dom, tam se mě zeptal jestli mě može obejmout no a už to bylo :oops: a už jsem spolu 5 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
18.5.13 21:59

A ještě bych se chtěla zeptat na věk vás obou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí