Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lidi většinou chtějí to, co nemůžou mít! Jestli se rok takhle snažíš a ona je stále se svým přítelem, který na ni kašle, tak ji asi spíše přitahují takoví muži. Z toho vyplývá jediná rada: hoď zpátečku a dělej mrtvého brouka - buď zjistí, že ji děsně chybíš a navrhne vztah sama, nebo ne a v tom případě se snaž jinde. Najdeš určitě jinou, která to ocení.
Jsi trouba a ona si s tebou vytírá jen zadek. Dárky zadarmo bych brala taky, ale toho svýho miluju i bez dárků ![]()
@Marek26 píše:
Stovky sms, není to tak, že ji tím zaplavuji, slečna ráda smskuje a tak si pořád něco píšeme.
Upřímně rady typu „najdi si jinou“ neberu v potaz vůbec, já chci tuhle prostě, mám ji plnou hlavu a o jinou nemám ani pramalý zájem
co dodat. Trp si
Někdy je potřeba prohrát bitvu, abys vyhrál válku. Někdy je potřeba udělat krok vzad, aby ses posunul dopředu. A někdy je potřeba začít myslet na sebe. Vážně si myslíš, že kdyby měla zájem, tak ještě je se současným přítelem? S tebou se cítí žádaná, obletovaná, ale to je vše, s prominutím postel sdílí s někým jiným. Tak se prober a posbírej zbytky svého soudného já. Pokud byste někdy měli být partneři, tak partnerství je rovnocenná záležitost. Vztah poddaný-bohyně nefunguje, nebo jen velmi dočasně
Mimochodem - holka, která by byla hodná a upřímná… by si od tebe nebrala opakovaně dárky a nezneužívala tě jako otroka, když ví, že ty si děláš naděje, které ona zjevně nemíní opětovat. Tahá tě sprostě za nos, takže žádná světice to rozhodně nebude…ale na to si asi budeš muset přijít sám ![]()
Příspěvek upraven 18.05.13 v 22:14
Mě by odradilo už to tvoje uhánění..víš ono je něco na tom, že holky mají rády „zlé“ kluky..takový ťunťa jako ty není pro holku ničím přitažlivým..mluvím teda za sebe, některou by to třeba nadchlo, ale na tu tvojí milovanou to evidentně taky nezabírá..já bych ti poradila přestat jí takhle okatě vyznávat lásku, když ona to evidentně neopětuje..víš pokud jí nepřitahuješ tak tím že si koupíš motorku to nezměníš..akorát tě začne využívat, když budeš dělat všechno co jí na očích uvidíš..vím, že to nechceš slyšet, ale měl by jsi se porozhlídnout po jiné, po nějaké která ocení, že jí budeš na rukou nosit..je prostě pravda, že milujeme ty kteří nás odmítají, a odmítáme ty, kteří nás milují..
@Kirbisek píše:
Mimochodem - holka, která by byla hodná, chytrá a upřímná… by si od tebe nebrala opakovaně dárky a nezneužívala tě jako otroka, když ví, že ty si děláš naděje, které ona zjevně nemíní opětovat. Tahá tě sprostě za nos, takže žádná světice toi rozhodně nebude…ale na to si asi budeš muset přijít sámPříspěvek upraven 18.05.13 v 22:12
Ale já si myslím že ji je trapně jen něco začít a on se asi stydí ji třeba políbit aby pochopila ![]()
@pannacotta píše:
Ale já si myslím že ji je trapně jen něco začít a on se asi stydí ji třeba políbit aby pochopila
Tak on ji rok uhání a jí je trapně si něco začít? Tak v tom případě rada zní- zeptat se jí narovinu!!!
@Kirbisek píše:
Tak on ji rok uhání a jí je trapně si něco začít? Tak v tom případě rada zní- zeptat se jí narovinu!!!
no to že ji rok uhání jsem jaksi přečetla
omlouvám se ![]()
@pannacotta
Já si zase myslím, že po roce už není na stydlivost prostor… Za tím je něco jiného ![]()
@Gladys píše:
co dodat. Trp siNěkdy je potřeba prohrát bitvu, abys vyhrál válku. Někdy je potřeba udělat krok vzad, aby ses posunul dopředu. A někdy je potřeba začít myslet na sebe. Vážně si myslíš, že kdyby měla zájem, tak ještě je se současným přítelem? S tebou se cítí žádaná, obletovaná, ale to je vše, s prominutím postel sdílí s někým jiným. Tak se prober a posbírej zbytky svého soudného já. Pokud byste někdy měli být partneři, tak partnerství je rovnocenná záležitost. Vztah poddaný-bohyně nefunguje, nebo jen velmi dočasně
Věk? studujeme vysokou oba.
Dárky mi už zakázala dávat, prostě řekla, že už jí nic nesmím dávat, vánoce, narozky a konec a to s limitem určitým.
Políbení bylo a ne jednou a i kapku více. Úpřímně i kdybych chtěl, tak si nedovedu představit jak, když téhle mám plnou hlavu, když jsem naposled byl v hospodě se spolužáky večer, tak tam několik žen sedělo, chvilku jsme se na každou díval a řekl jsme si x důvodů proč ta má vysněná je lepší a za žádnou jsme nešel, vůbec mě to nelákala.
Ona moc dobře ví jak se vše má, je zajímavé jak si vlastně vše uvědomila, když jsem ji přemluvil na první výlet společný s přenocováním, tak jsem tam měl sebou sušenky, mi říká, že to jsem její oblíbené já že vím že jsou a vlastně v tu chvilku ji úplně vše do té doby docvaklo, že spoustu těch věcí prostě náhoda není a začla přemýšlet, jaké to bylo, kdyby se nás vztah posunul, zajímevé bylo i sledovat jak v reakci na tohle se ptala jakou příchuť těch sušenek by pro ni koupil přítel a nevěděl.
Bohužel je to vše strašně složité, proč bych nerad rozebíral je to dost osobní a týká se to jí, tak to veřejně psát nebudu, není to úplně že nechce, sama říká, že není připravena na to a tak nějak z okolností vím, že je to asi i pravda, ale i tak bych to rád posunul dále.
Tak asi ji svědomí nedovolí opustit přítele, nechce mu ublížit, jak dlouho s ním je? ALE je sprostý že tě tahá za nos.
@Marek26 kolika chlapům já jsem řekla, že nejsem připravená…
ale když se o mě začal snažit můj manžel tak jsem připravená byla. pokud má zájem dá ti to najevo sama, pokud ne tak se nic nestane. ale vzhledem k tomu, že se zatím nic nestalo tak je pro mě z pohledu ženy celkem jasné, že o to prostě nestojí. pokud bych vedle sebe měla někoho kdo by o mě usiloval bylo by mi jasné dříve než za rok jestli ho chci nebo ne
Nedokáži přesně říct jak dlouho spolu jsou, nedokáži přesně odlišit od kdy jsou více než kamarádi, mluví o 5 letech, ale těch 5 let není partnerství.
Ale já tohle moc řešit nechci proč ne a že se na to mám vykašlat, spíš bych chtěl nějakou radu co zkusit.
Teorii o tom zkusit přestat jevit zájem, že pak bude chtít co nemůže mít, jsem zavrhl po dlouhé úvaze, řekl bych, že na to jsem si zase už moc blízký, popravdě mám už jen ji, vlastně už ani nikoho jiného nepovažuji za přátele, protože jsem po seznámení s ní přehodnotil hodnoty a vůbec nevím co bych bez ní dělal, pro příklad, jednou za rok se koná jistá akce, tak jsme chtěl jet, po předchozím ročníku jsem se tam moc těšil, kdo se mě na to ptal tak jsem ji vychválil a že jedu a nic mě nezastaví, rok se s rokem sešel, akce byla tady, slečna jet nemohla(minulý ročník jsme ji neznal ještě) a já nejel taky, úplně mě přešla chuť tam jet bez ní, tak jsme se na to vykašlal