Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Raději si na to vykašlete, pro mě bude asi lepší to tady už ani nečíst, ani jedno slůvko podpory, nic o tom, že za toho komu milujete by se člověk měl prát, jen odrazování, jsme smutný z toho co tady čtu a byl bych rád, kdyby to nebyla pravda, utěšuji se tím, že vše se nedá zobecnit a pokud neznáte danou situaci, tak realně to nedokážete posoudit, sám bych o sobě řekl, že jsem hodně zvláštní, ale to je i ta slečna a asi proto si tak rozumíme
Tak co vlastně chceš slyšet, Marečku?
Že se máš prát za svoji lásku? Však se per… jenom se nediv, že budeš pro smích. Chlap, který se chová jako Ty - to není chlap.
Ptal ses na názor - dostal jsi odpověď. A jak psaly holky, taková jednotná shoda tady nebyla, ani nepamatuju.
Prát se za toho, koho miluješ - to bys měl! Ale tak, abys tím tomu druhém pomohl - ne tak, jak to chceš ty.
Mimochodem, naivní slaďák… ale některé hlášky v něm jsou ze života ![]()
William Parish: Susan je má dcera, má před sebou nádherný život. Chceš ji o to připravit a říkáš, že tě to mrzí? Promiň, ale omluva se nepřijímá.
Joe Black: To je mi jedno, Bille. Miluju ji.
William Parish: Jak ideální, když si můžeš vzít, co chceš, protože se ti to líbí. To není láska.
Joe Black: A co to je?
William Parish: Nějaké bezúčelné zaslepení, ze kterého máš chvilkový požitek. Chybí tomu to důležité.
Joe Black: A to je co?
William Parish: Trust, responsibility, taking the weight for your choices and feelings, and spending the rest of your life living up to them. And above all, not hurting the object of your love.
Joe Black: Láska podle Williama Parishe.
William Parish: Znásob to nekonečnem, ponoř do hlubin věčnosti a stejně stěží pochopíš, o čem mluvím.
Příspěvek upraven 19.05.13 v 00:38
![]()
Tobě nepřijde ponižující, že si z Tebe slečna s přítelem dělají vyloženě srandu? Že její přítel Tě má za šaška, a slečna se Ti tím ještě nezapomene pochlubit??
Nebo jsi fakt takovej zoufalec a čmáráš jí po mostech atd. vzkazy???
Nepřemýšlel jsi někdy, proč Tě její přítel nebere jako konkurenci??
Jsem stejného názoru jako tady holky. Přestat o ní jevit zájem. Přestat psát, volat všechno. Jestli ta holka zjistí, že jí chybíš, ozve se sama a ty máš našlápnuto k vysněné slečně. Ale takto jí nezískáš. Jen se budeš trápit. Dělej nedostupného, neměj na ní čas, kdykoliv si usmyslí. Pak zjistíš, jestli jí stojíš za to, aby se ozvala. Držím palečky P. S. Vím, že to bude ze začátku těžké, ale jako chlap si musíš umět nastavit mantinely i pro budou vztah. ![]()
Další rada krom toho co holky napsaly že nemá cenu už se snažit ji uhánět, je to že bys MĚL NAJÍT DOBRÉHO PSYCHOLOGA! TOTO UŽ JE PSYCHICKÝ PROBLÉM…nemyslím to zle, opravdu by ti psycholog pomohl a ty bys mohl mít další vztahy (normálné vztahy s oboustranou láskou) takto opravdu to nejde…snad to časem pochopíš…
Marku, buď si tady děláš srandu, nebo bys měl navštívit psychologa! To co vyvádís je už diagnóza! A to tě nechci urazit!
@katalyzator píše:
@Marek26 Proč Tě napadlo zeptat se tady?
Protože je to veselá kopa
![]()
@Jamuna píše:
Další rada krom toho co holky napsaly že nemá cenu už se snažit ji uhánět, je to že bys MĚL NAJÍT DOBRÉHO PSYCHOLOGA! TOTO UŽ JE PSYCHICKÝ PROBLÉM…nemyslím to zle, opravdu by ti psycholog pomohl a ty bys mohl mít další vztahy (normálné vztahy s oboustranou láskou) takto opravdu to nejde…snad to časem pochopíš…
@Marek26 Mně přijde, že tu hledáš nějakou podporu - a nenacházíš. Teda ne takovou, jakou by sis představoval. Je fajm, že Ti holky říkaj dost věcí, ale možná jsi čekal něco trochu jinýho…
Tak teď je v TV na Nova Cinema film „Poslední zůstává“. Tam se ve vedlejším motivu docela dobře ukazuje, jak sbalit ženskou.
Bud si delas srandu, ale muj nazor je, ze jsi nemocny. muzu se zeptat, co delaji tvy rodice? dost mi nekoho pripominas. ale asi jen stejna diagnoza.
@Marek26 píše:
Raději si na to vykašlete, pro mě bude asi lepší to tady už ani nečíst, ani jedno slůvko podpory, nic o tom, že za toho komu milujete by se člověk měl prát, jen odrazování, jsme smutný z toho co tady čtu a byl bych rád, kdyby to nebyla pravda, utěšuji se tím, že vše se nedá zobecnit a pokud neznáte danou situaci, tak realně to nedokážete posoudit, sám bych o sobě řekl, že jsem hodně zvláštní, ale to je i ta slečna a asi proto si tak rozumíme
Zdravej clovek te nemuze v necem takovym podporovat…Mas pravdu, ze situaci zname jen z toho, jaks nam ji nastinil…a hochu je to narez! Pokud opravdu nejsi pubertak, co si dela ale legraci, tak radim vyhledat odbornika. Aby se dospelej chlap bavil stylem ja vim jakou prichut susenky ma nejradsi a proto by si mela vybrat me…Chapu, ze chces poukazat na fakt, ze se zajimas a mas pocit, ze vic nez jeji soucasnej pritel, ale jak vidis, tak i pres vsechnu tvou urputnou snahu jsi proste prednost nedostal. Jde jen o to, aby sis uvedomil, ze ji uz ani nedostanes a jako dospelej chlap ses s tim popral. Jestli ji mas opravdu rad, tak ji poprejes stesti s tim, s kym chce byt vic nez s tebou, v opacnym pripade ji mas jako fetis a ja mit nekoho takovyho v patach, tak mam uz docela strach.
@Marek26 píše:
myslim, ze ji miluje i jeji pritel a bud rad, ze ten se nebere bo ja ti na jeho miste rozbiju pusinku ![]()
Holky ten už nenapíše, protože jsme mu ani jedna nenapsala, jak je to úžasné. Já mít takovýho roky za zadkem, tak ho snad nahlásim policii. Vůbec by mi teda nebylo příjmené, že někdo o mě tolik toho ví. I jaký sušenky mám ráda. Mě to přijde, že to hraničí s posedlostí. Pak to dovrší do toho, když tě nemůžu mít já, tak nikdo. ![]()