Naředění přesnídávky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29577
18.6.19 15:52

@iPodPrd snad šíleně kyselé ne? Nevím, proč to pasíruješ. Pokud tam nebudou pecky z meruněk, nevadí.

Příspěvek upraven 18.06.19 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
558
18.6.19 15:53

@berry4 Ne, je to fakt sladké :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
18.6.19 15:56

Já bych to nechala být. Není nic lepšího, než dát půl napůl s dobrým jogurtem. Bílým. Do toho zepár piškotů a máš přesnídávku jak lusk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
18.6.19 15:57

@berry4 Ty pidi pecky z borůvek prý způsobují zácpu, jsem kdesi četla :think: A pak jsem taky oddělala mixér, když jsem dělala masové zásoby, tak je na reklamaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
18.6.19 15:59

@berry4 No pozítří jdu s malou na tu kontrolu, už je, myslíte, vhodná doba i na jogurt jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
18.6.19 16:14

@iPodPrd myslím že bílý jogurt je úplně v pohodě. Dceři jsem ho dávala cca od toho půl roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
18.6.19 16:40

Bily jogurt se dava az od osmi mesicu :nevim: dala bych k tomu nejake kyselejsi ovoce ;)

• Citovat
  • Upravit
29577
18.6.19 18:21

Proboha. A ted´to začne. Můžu vůbec dát bílý jogurt? ANO!!! Můžeš už dřív, než zítra, mohla jsi klidně před měsícem. Kupuj bio, Hollandii, výběr je obrovský. Smíchej půlku jogurtu s dvěma lžícemi té šmaje, co jsi udělala, dej tam pár piškotů rozlámaných a nech to, at´se rozmočí. Promíchej. A pak dej na sváču. Neboj se toho. A nenech se zviklat, jsem tu už moc dlouho a mám dost dětí na to, abych věděla, jak to tu chodí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30909
18.6.19 18:50

@iPodPrd základem presnidavek jsou jabka. Podívej na složení kupovaných. A není to jen kvůli ceně jablek oproti ostatnímu ovoci. A jinak dát můžeš i tu legendární svíčkovou, není jedovatá ani pro malé mimco. Zda dávat bílý jogurt a piškoty 6 měsíčnímu dítěti je na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
18.6.19 18:51

@berry4 jasne,dalsi co vi vsechno nejelpe, ptze mas prece ty zkusenosti se spoustu deti :roll: ono to, ze se jogurt dava nejdriv v prubehu sedmeho mesice ma svuj duvod, ale to asi nema smysl nekomu tak svetaznalemu psat :zed:

• Citovat
  • Upravit
29577
18.6.19 19:01

@Tazvesnice ráda bych ten "důvod " věděla. :D Máš načteno? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
18.6.19 19:40

@berry4 mam,ale nekomu jako Ty to rikat nebudu, kdyz mas stejne svoji pravdu :mrgreen: pak z toho bude dalsich deset prispevku a na to uz dneska naladu nemam :mavam:

• Citovat
  • Upravit
558
19.6.19 11:01

Dobrá dobrá děkuju :lol: Jaké je ale kyselejší ovoce? Ony ty broskve a jablka byly za syrova dost nakyslé, vařením takto zesládly. Fakt je to skoro jak marmeláda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.6.19 14:32

@iPodPrd a myslíš, že to něčemu vadí? Mimčům je bližší sladší chut´, než kyselá. To ti asi nedá do pusky. Bud´ráda. Mě kdysi tchyně v dobré víře udělala tuny přesnídávky bez cukru a nešlo to nikomu. Vždyt´zkus a uvidíš, co na to mimi. Ze začátku ti sní třeba jen lžičku -dvě, učí se novým chutím. A nebo ti zblajzne celou dávku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
19.6.19 14:43

Bílý jogurt se dává dýl kvůli vyššímu obsahu bílkovin, když dáš jen trochu k naředění přesnídávky, asi to vadit u půlročního tolik nebude, kort když vybereš nějaký s nižším obsahem bílkovin, zrovna Holandia má doopravdy dobré složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí