Naředění přesnídávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@iPodPrd snad šíleně kyselé ne? Nevím, proč to pasíruješ. Pokud tam nebudou pecky z meruněk, nevadí.
Příspěvek upraven 18.06.19 v 15:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych to nechala být. Není nic lepšího, než dát půl napůl s dobrým jogurtem. Bílým. Do toho zepár piškotů a máš přesnídávku jak lusk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 Ty pidi pecky z borůvek prý způsobují zácpu, jsem kdesi četla
A pak jsem taky oddělala mixér, když jsem dělala masové zásoby, tak je na reklamaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 No pozítří jdu s malou na tu kontrolu, už je, myslíte, vhodná doba i na jogurt jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iPodPrd myslím že bílý jogurt je úplně v pohodě. Dceři jsem ho dávala cca od toho půl roku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bily jogurt se dava az od osmi mesicu
dala bych k tomu nejake kyselejsi ovoce ![]()
- Citovat
- Upravit
Proboha. A ted´to začne. Můžu vůbec dát bílý jogurt? ANO!!! Můžeš už dřív, než zítra, mohla jsi klidně před měsícem. Kupuj bio, Hollandii, výběr je obrovský. Smíchej půlku jogurtu s dvěma lžícemi té šmaje, co jsi udělala, dej tam pár piškotů rozlámaných a nech to, at´se rozmočí. Promíchej. A pak dej na sváču. Neboj se toho. A nenech se zviklat, jsem tu už moc dlouho a mám dost dětí na to, abych věděla, jak to tu chodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iPodPrd základem presnidavek jsou jabka. Podívej na složení kupovaných. A není to jen kvůli ceně jablek oproti ostatnímu ovoci. A jinak dát můžeš i tu legendární svíčkovou, není jedovatá ani pro malé mimco. Zda dávat bílý jogurt a piškoty 6 měsíčnímu dítěti je na tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 jasne,dalsi co vi vsechno nejelpe, ptze mas prece ty zkusenosti se spoustu deti
ono to, ze se jogurt dava nejdriv v prubehu sedmeho mesice ma svuj duvod, ale to asi nema smysl nekomu tak svetaznalemu psat ![]()
- Citovat
- Upravit
@berry4 mam,ale nekomu jako Ty to rikat nebudu, kdyz mas stejne svoji pravdu
pak z toho bude dalsich deset prispevku a na to uz dneska naladu nemam ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrá dobrá děkuju
Jaké je ale kyselejší ovoce? Ony ty broskve a jablka byly za syrova dost nakyslé, vařením takto zesládly. Fakt je to skoro jak marmeláda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iPodPrd a myslíš, že to něčemu vadí? Mimčům je bližší sladší chut´, než kyselá. To ti asi nedá do pusky. Bud´ráda. Mě kdysi tchyně v dobré víře udělala tuny přesnídávky bez cukru a nešlo to nikomu. Vždyt´zkus a uvidíš, co na to mimi. Ze začátku ti sní třeba jen lžičku -dvě, učí se novým chutím. A nebo ti zblajzne celou dávku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bílý jogurt se dává dýl kvůli vyššímu obsahu bílkovin, když dáš jen trochu k naředění přesnídávky, asi to vadit u půlročního tolik nebude, kort když vybereš nějaký s nižším obsahem bílkovin, zrovna Holandia má doopravdy dobré složení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit