Narkóza Revize/interrupce

Anonymní
1.9.21 21:53

Narkoza Revize/interrupce

Ahoj, ceka me revize.. 7tt.. mam strach z narkozy… vim, ze to celkove trva par minut ale nevi nekdo jak je zajisteno dychani kdyz pacient usne? Inhalacni maskou anebo se neco strka do pusy/krku? Me kdysi u jednoho vykonu davali laryngealni masku (nebo tak nejak) a to se prave strkalo do pusy a pak me desne bolelo v krku asi tyden :? Nevi nekdo jak to probiha? Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2990
1.9.21 21:59

Něco mi píchli, pak nevím, ale v krku jsem nic neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
1.9.21 21:59

Do krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
1.9.21 22:02

Nevim co jsem mela, ale vždy mě pak bolelo v krku. Pod narkozou jsem byla 5×, 4× jsem mela bolesti v krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
1.9.21 22:08

Taky mi jen něco pichli.. Nejdřív něco na uklidnění prý, a pak mě uspali. Já mám z narkozy taky šílený strach.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
1.9.21 22:11

Při kratší narkoze se do krku nedává trubička. Jedná se o krátkou a jakoby povrchovou narkozu. Mě při revizi dali dychnout z masky a narkozu pichli do žili… Je to záležitost asi 15 min. Není třeba se bát… Při delších zakrocich se dává hadička kvůli podpoře dýchání jelikož je narkoza hlubší a vypne svaly které zajišťují dýchání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.21 22:25

Pokud tě nepálí žáha, tak jen obličejová maska. Pokud to bude trvat dlouho, tak tam strčí nejspíš larmasku. Já osobně jsem byla ochotná dýchat na ruce max. 15 minut, pokud se v tom paprali déle, dávala jsem larmasku a zapla ventilátor. Průměrnou revizi bych odhadla tak na dvě minuty. Anonym, povolání.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.21 07:12

Anonymni diky… tak snad to tak bude.. uz ted jsem vystresla, mam nervy v kyblu a jeste aby me pak bolelo v krku.. fakt jsem tyden nemohla poradne polknout.. ja vim, stejne se tomu nevyhnu ale radsi byt pripraveny :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.21 19:57

Narkoza při kyretáži a lehké nachlazení

Dobrý den, zítra bych měla podstoupit kyretáž a jsem lehce nachlazena… vezmou mně? Mám strach, že budu muset čekat další dni. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.21 21:17

Ahoj, taky sem byla lehce nachlazena a nebyl problem, jenom nesmi byt teploty, davivy kasel a pnejak echt ucpany nos, tak to aspon rekli me

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.21 14:31

Revize

Ahoj chci se zeptat zda už mas revizi za sebou a jak to probíhalo? Také mě čeká.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty