Narození-03/2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
9.9.04 07:18

Narození-03/2005

Ahoj! máme Tadeáška, kterému jsou dva roky /je po IVF, Valérii /adopčátko 1.rok/. Máme Valinku od dubna trohoto roku a moc jsme chtěli ještě jedno děťátko.Cvičila jsem skoro rok Mojžíšku a stále nic.Tak jsem šla v červnu na gyn.,aby mi dr.udělala hormonální profil a folikulometrii.Z výsledkuů mi zjistila, že rozhodně normální cestou otěhotnět nemůžu, že mám moc nízké hl.hormonů a ovulace není.Řekla, že jedině opět IVF, které bysme si už museli platit/80tis/.nacož nemáme.No, oplakala jsem to, ale řekla jsem si, no co mám dvě krásné děti…A jeli jsme na dovolenou na Šumavu. Pila jsem denně vínko,kouřila jsemúnormálně nekouřím ,nepiju/běhala jsem po lese s dětma ,padla na šatry při dětských bojovkách…Vrátili jsme se domů a já zjistila, že jsem těhotná!!!!!!A to podotýkám ,otěhotněla jsem ten měsíc, kdy mi dr.řekla, že ovu nemám.
S manželem říkáme, že nebýt Valinky, tak nemáme žádné dítě.Valerinka je Náš poklad!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2857
9.9.04 07:39

Ahoj Rencko,

moc gratuluju.o))) Jsi zase další důkaz, že medicína je omylná - a dokonce hodně omylná.o)))

V kolikátém jsi týdnu???

Markéta 15+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
18.10.04 06:05

Narozeni 03/2005

Ahojky holky-tehulky!
Dneska jsem se pripojila mezi Vas JARNULKY. nas prcek se ma narodit 5.3.2005. Je to kluk a jmenuje se Simon :D .
Moc se tesim na dalsi denicek, jen mne mrzi, ze se nebudu moct zucastnit tech spolecnych srazku :cry: .
Ale jsem strasne rada, ze si mohu alespon s Vami psat a take vymenit zkusennosti, popr. poradit.
Mejte se Vsechny moc a moc hezky a pohladte si briska :) .

Markina 19+3 (Simonek)

P.S. Kde najdu fotecky tehulek Jarnulek?
Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky