Severočešky - ozvěte se!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1293
3.9.04 17:08

Severočešky - ozvěte se!

Ahojky holčiny,
nejsou mezi Vámi těhulky s bydlištěm přibližně v severních Čechách, které by si chtěly popovídat? Třeba okolí Ústí nad Labem, Mostu, Teplic nebo prostě někde poblíž.
Jsem teď celé dny doma s kopajícím mimísem v bříšku a docela se nudím, tak tady tak různě šmejdím. Právě jsem nastoupila na neschopenku a zatím nemám ani vycházky, až od příštího týdne a to jen na 4 hoďky denně. A do konce listopadu, kdy mám TP, je daleko…
Budu strašně moc ráda, když mi někdo odepíše. Ani netrvám na tom, abyste byly úplně ve stejné fázi těhotenství jako já, stačí přibližně :o)

papa a pište!
Pitrísek + mimísek 27tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2518
3.9.04 18:08

Ahoj Pitrísku:-)))

Já jsem z CV, ale od listopadu budeme bydlet v Teplicích:-) Denně tam jezdím do práce! Úplně chápu, jak Ti je, já mám 4-letého chlapečka, a o druhé se snažíme:-))) Ozvi se na e-mail: radka.bojerova@tiscali.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
3.9.04 19:16

O.K. - už se jdu ozývat. Zatím díky!
Pitris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
3.9.04 20:19

Ahoj,

já jsem z Teplic, ale miminko už v bříšku nemám, mám kluka 4 roky a holku 1 rok a 2 měsíce.

To už jsem oíd tebe a tvého bříška moc daleko co?

Monalisa24, tak to máme stejně staré kluky, kde v Teplicích budeš bydlet?

Ahoj Nikol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
3.9.04 20:53

Teda holky,
koukam že jsem si měla víc pospíšit, aby už nějaký to prtě bylo na světě, mohly jsme si vyměnit zkušenosti.
No ale vy dvě byste si mohly spolu popovídat určitě, když budete skoro sousedky, co? :o)
Já jsem z Loun. To není moc známý město, tak jsem raději udala rovnou „širší okruh“ na mapě. Už se mi totiž párkrát stalo, že se mě lidi, co bydleli poněkud dál, ptali „Co to je a kde to je“ - no nedivim se, jsme taková zastrčená dírka. No - sice teda vlastně okresní město - jenže momentálně nám postupně zruinovali a (až na pár oddělení) zrušili nemocnici, včetně porodnice, tak jsem zvědavá, kam se budu někdy v listopadu nebo na začátku prosince harcovat.

No a Nikol ty už asi ani neplánuješ další potomstvo, viď, když už máš dvě. No i když co já vim! :o)
pa pitris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
3.9.04 21:51

Ahoj Pitrísku,
já jsem taky ze severu a sice z Litoměřic, což je „kousek“ od Loun. Nemám žadné děťátko na světě, ale mám jedno v bříšku. Dnes je mu právě 21+4tt. Náš TP je koncem roku, počátkem ledna - a to spíš, protože většina prvorodiček přenáší. Jsem taky doma na neschopence.

Ahoj Desty a Cipátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.04 22:09

Ahoj Nikol, vypadá to, že v Dubí u Porcelánky:-) Zatím jsme se ještě s jistotou nerozhodli, kde.
Jinak já jsem rodačka z Teplic:-) V CV bydlím dva roky. V Teplicích jsem bydlela v Trnovanech (naproti škole Maršovská), pak chvíli v Proseticích a v Závětří.
Kde bydlíš Ty?
Radka (nepřihlášená Monalisa24 :D )

• Citovat
  • Upravit
1293
4.9.04 09:14

Desty - mám termín 26. listopadu. Jak píšeš, že většina prvorodiček přenáší - ajaj - to se mi moc nelíbí! :) teda ne že bych chtěla něco uspěchat, ale přeci jen - už teď mam problém zavázat si boty, takže se snažím nosit „nazouvací“, a to je teprve začátek září!
Představuju si, jak se v prosinci dostávám do nějakých zimních bagříků - kámoška říkala, že jí v posledních týdnech musel zapínat botky manžel (rodila v lednu).
No chci to vidět :D
Když jsi 21tt, už určitě cítíš mrňouska jak boxuje, co?
Já už občas i nadskakuju, jak se leknu, asi nacvičuje přinejmenším spartakiádu.

Jinak s tou mou neschopenkou - mám vycházku až od středy, a teď v tom hezkym počasí tady pěkně trčim, zatímco od středy se má pěkně ochlazovat 8) no snad jim ta předpověď nevyjde.
pa pitris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
4.9.04 10:43

Ahoj Pitrísku,
ano máš pravdu, že malej mimísek se úpěkně dojáže ozvat, hlavně když se mu něco nelíbí - ajko třeba, že dlouho sedím u PC :lol:
On si chce jít lehnout, tak jdeme oba:-)) Ne že bych dělala drahoty, to se ráda nechám přemluvit.
Na vycházky klidně choď - já jsem na neschopence od května a žádnou kontrolu jsem neměla - prý rizikovky nejsou pro kontrolory dost zajímavé :twisted:
Jinak mám u doktora povolen přechodný pobyt, takže mě už nikdo nedohledá. ALe stejně toho nezneužívám. Jsem celé dny většinou doma - bydlíme na vesnici, máme zahrádku…do města jedu jednou týdně na nákup, ale zase se těším rychle domů. Doma je mi pohodlněji…
Ty už to máš " za pár"…ale i tak ještě skoro 3 měsíce…Neboj , uteče to jako voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
4.9.04 11:21

Desty: Jo jo, mimísové se rádi ozývaj, a to moje hlavně když to tady všechno domeju, douklidím, doperu atd. a chci se pohodlně rozvalit před TV. Tak to má vždycky největší rozcvičku.
Někde jsem četla že mimi chce „být houpáno“ :-) Nevim přesně, co tim mysleli, ale asi jako když se já hýbu. Jenže mně se pořád hýbat nechce :D
Máš dobrý, že máte zahrádku. To bych si taky přála. My totiž zrovna nemáme ani balkón, takže jsem hezky konzervovaná v paneláku a můj styk s čerstvým vzduchem spočívá v tom, že vystrčím nos z okna :?
Doufam že s těma rizikovkama máš pravdu. I když tady u nás choděj po neschopenkách jak draci. Necham se překvapit.
pa pitris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.9.04 11:37

Desty - ještě mám dotaz. Čenichám už delší dobu po ultrazvuku v Ústí, a tys někde v deníčku psala, žes v Ústí byla. Já to hledám proto, že mi jedna kamarádka řekla, že se tam může jet na ultrazvuk i bez vědomí mojí lékařky. Ona má totiž takovej dost pofidérní ultrazvuk (není to její vina, prostě my jsme chudá a fakt už polorozpadlá nemocnice, no), a já bych třeba taky chtěla nějaký fotky z ultrazvuku, vždycky tu někde čtu jak si někdo odnesl video - a já tam vždycky vidím takovej neurčitej flek.
Byla jsem ve 13 tt na velkém ultrazvuku v Mostě (to bylo kvůli vrozeným vadám a poslala mě tam doktorka) - a tam mě to uplně nadchlo, mimi bylo krásně vidět, i když mělo tehdy jen pár centimetrů. Tím víc mě mrzí, že teď, když už je větší, ho tady u nás skoro nevidím.
V tom Mostě po mě minule chtěli doporučení doktorky, no a já jí o to nechci říkat, jak jí znám, mohla by se dost naštvat, jako že mi vyšetření u ní nestačí.

V Ústí to moc dobře znám, studovala jsem tam a mam tam půlku rodiny. Ale kde je ten velký ultrazvuk a jak to tam funfuje, to nevím. Je na poliklinice nebo v nemocnici? A můžu se tam objednat jen tak sama, co myslíš? Zavolala bych tam, ale vždycky dá dost práci jim vysvětlit, co chci, proč to chci , jak to chci.

Chtěla bych aby manžílek taky viděl mimíska :( zatim pozoruje jen boule na mym břichu.
ahoj pitris

• Citovat
  • Upravit
980
4.9.04 13:36

Ahojky, ano byla jsem na UZ v Ústí - poslal mě tam můj doktor.Byla jsem na Bukove - na destke poliklinice. Telefon je 47 7114701. Koukala jsem, ze tam maji i ten 3D…asle jestli tam muzes bez doporuceni nevim. Zkus si tam zavolat, treba to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.9.04 14:09

Diky Desty,
zavolám tam, oni mi snad už řeknou víc. Na Bukov bych i trefila. :o) čauky pitrisek
(nějak jsem se zapomněla přihlásit)

• Citovat
  • Upravit
337
4.9.04 15:23

Radko!
Napsala jsem ti email.
Ahoj Nikol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.9.04 17:50

Ahojik Pitrísku,

já také bydlím na severu, v Litoměřicích ( s Desty chodíme plavat a sem tam zajdeme na čokoládu :-) . Původně pocházím z Libochovic, a ty jsou od Loun co by kamenem dohodil. Právě čekáme první mimí jsem v 32tt, termín máme 3.11.2004 . To jen tak na úvod. :lol: My jsme v Ústí na Bukově na 3D ultrazvuku byli i s tatínkem. Bylo to něco úžasného , ležíš a koukáš se na velkou obrazovku a pan doktor ti ( a hlavně tatínkovi ) vysvětluje na co se právě koukáme. Na dvěřích měli napsáno, že provádějí i nahrávky na videokazety a fotky. Cenu si teď nepamatuju, ale to je myslím vedlejší. Na to nahrávání se musíš objednat. Já jsem na Ult. byla objednaná a stejně jsme tam asi hodinu čekali, mají tam velký nášvih ( posílají tam i maminky co už leží v nemocnici a ty mají přednost ).
Jinak na nemocenské jsem už od června, do konce července jsem také měla omezené vycházky. Přiznám se, že sem tam mi to časově nevyšlo, ale za celou tu dobu u nás kontrola nebyla. Také jsem měla pro jistotu u lékaře nahlášenou přechodnou adresu u rodičů. Je fakt , že když byla ta vedra byla jsem raději u nich na zahrádce, a když zráli broskve tak jsem jim ji skoro celou vyplenila. :oops: My taky totiž bydlíme v bytovce bez balkónu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí