Špinění, ale pozitivní TT

2
3.9.04 12:38

špinění, ale pozitivní TT

Ahoj holčiny,
chtěla bych vás požádat o radu. Dnes jsem 28DC a už asi týden trošku špiním, ale pobolívají mě prsa a občas i podbřišek. Proto jsem se rozhodla udělat si TT. Těhotenský test mi vyšel pozitivně. Teda přesně řečeno 3 testy vyšly pozitivně.
Nemáte některá nějakou podobnou zkušenost? Má cenu chodit k lékaři?
Děkuji za odpovědi. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
209
3.9.04 13:09

Ahoj, špinění na začátku těhotenství se objevuje poměrně často, obzvláště v termínu očekávané menstruace, ale k doktorovi bys měla každopádně zajít, nebo alespoň zavolat.

Binisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.9.04 13:27

Ahoj Adelinko,

já teda jsem s tímto na začátku těhotenství zkušenost neměla, ale jelikož se říká, že v prvních třech měsících těhotenství můžeš mít klidně i normální menstruaci, tak raději bych si k lékaři zašla. :roll: Už ty // něco naznačují, a uvidíš sama že lepší je mít jistotu. :wink:

Tak držím palečky ať ti to těhulkovství vyjde. :lol: :lol:

Katka a prcek 19tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.9.04 15:03

Milá Adelinko!

Určitě si k tomu doktorovi zajdi.Ať něco nezanedbáš.Maximálně ti řekne,že nejsi těhotná,ale podle toho,co píšeš,tak ti tvé těhulkovství potvrdí.Takže co nejdřív utíkej k doktorovi a pak dej vědět.

Lucka A.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.04 16:43

špiněni

ahoj Adelinko,

jsem na tom podobně jako Ty..... s přítelem jsme se rozhodli pro mimi, zkusili jsme to ted na dovoleny poprvé…v neděli to mam dostat (takže testiky jsou ted zatim asi zbytečny) a už 2 den špinim..nikdy předtim jsem nic takovyho neměla. No nějak to dopadne :D , nijak se tim nestresuju. Vzhledem k Tvym 3 poz. testum to vypada na miminkoooo :P

měj se krasně :D

Saba

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.9.04 16:53

Ahoj Adelinko,

nechci Tě strašit, ale raději okamžitě zajdi k Dr. Moje mamka dle tt je těhulka (byla, do dnešní 11-té hodiny), byla na krvi, kde měla hodnotu hCG poměrně vysokou, ale protože měla zpoždění teprve pár dní, tak ji Dr. pozval na další kontrolu až za 14dní. V pondělí začala špinit, tak k němu raději šla. Hned ji poslal do nemocnice, kde se dnes ráno dozvěděla (podle klesajících hodnot hCG), že miminko „potrácí“, tudíž samovolný potrat a v poledne ji „vyčistili“. Proto Dr. neodkládej, pokud jsi měla 3 tt pozitivní!!!!!!!!!!!!

Držím Ti palečky, a dej vědět, jak jsi dopadla. Hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit
17
6.9.04 07:39

špinění, ale pozitivní TT

Ahojte,
mám presne ten istý problém ako Adelinkaa, no ja som brala Tri-regol 3 mesiace na upravenie cyklu, po vy:,–(ení som menštruáciu nedostala, ale špinenie a aj to až 30 DC. Mala som bolesti ako pred menštruáciou, špinenie trvá už týždeň, bolesti prestali, akurát zostalo napätie v prsiach. Test som si zatial nerobila, no dnes si ho skočím kúpiť. Mohlo sa niečo stať hneď po vy:,–(ení HA? :)
Prajem pekný deň
 Borka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.9.04 08:39

Ahoj, já mám podobný dotaz, i když se špiněním problém nemám. Měla jsem dostat MS v sobotu, ale nedostala, naopak mě od ovulace pobolívá, lehce popíchává v podbříšku na obou stranách a prsa mi natekla později a více, než před obvyklou MS. V Neděli i dnes ráno jsem si udělala ráno testy (Baby test a dnes HCG test) a oba vyšly pozitivní, i když: v neděli jsem ještě usnula a po probuzení jsem zjistila, že druhá čárka tam je, ale velice slabá, mohlo to být i po dvou hodinách, dnes ráno čárka naskočila hned, ale opět velice slabá a po pěti minutách trošku zesílila, ale pořád je jen slabě růžová…Prsa mám pořád nateklá, i kdyžmám pocit, že to napětí trošku povolilo, ale jestli to není tím, že se moc pozoruji 8) Máte někdo podobnou zkušenost? je možné, že jsem těhotná? my byli před 14 dyn v Chorvatsku, pak jsem se vdávala a taky byly hrozné stresy v práci-je možné, že bych měla MS posunutou díky cestování stresům? ale co ty dvě čárky? děkuji předem za vaše odpovědi :-))))
Kristain

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.9.04 09:54

Ahojky Kristain,

na některých testech se druhá čárka objeví jen opravdu velmi slabě - já použila Baby test a ještě jeden dražší a na obou byla ta druhá čárka velmi slabě viditelná, i když jsem testovala z ranní moči, a na jednom ještě tak do hodiny vybledla. Každopádně musíš vycházet z toho, že ti tt ukázal dvě čárky - a někdě tu druhou i když slabou musel prostě vykouzlit - takže mám pocit že si v tom.o)
Dalším faktorem který ovlivňuje sílu té druhé čárky je počet dní těhu. Ty máš dva dny zmeškáno, takže hodnota HCG ještě nemůže být vysoká - (já ji měla slabou i po 5-ti dnech vynechání) - a můj dr. mi musel vzít krev a až z té to poznal.
Takže prokud chceš jistotu - objednej se k dr.

Maka 15 tt

• Citovat
  • Upravit
4
7.9.04 09:28

Cinda-možná těhotná

Ahoj. Včera jsem měla dostat menstruaci, ale ještě dneska jí nemám. S manželem se snažíme o miminko, tak nevím. Dnes jsem si dělal těhotenský test, ale vyšel negativně. Tak nevím, jestli je možné, abych byla těhotná a měla negativní test. Je možné, že bylo na test brzy. Dělala jsem si baby-test. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
7.9.04 11:06

Ahojky holky,

opravdu je asi možné začít špinit a přitom být těhulka. Ale jen jsem o tom slyšela.

Mám zkušenost pouze s testováním. První mé těhotenství (bohužel nedopadlo dobře! :( ) jsem zjistila dle tt hned v ten den, kdy jsem měla menstruaci dostat. Dokonce se oba proužky natahovaly okamžitě po sobě! Teď při druhém těhotenství (konečně si ho vychutnávám se vším všudy! :D ) se mi // objevily až po týdnu vynechání menstruace. Už jsem si myslela, že je to nějaká hormonální porucha. A pak jsem si koupila nějaký obyčejný test, dokonce jsem ho dělala odpoledne a opět je /. Ani po 5min nic! Test jsem zapomněla na stole a chtěla ho vyhodit asi za 2 hod. Jen tak zběžně jsem na něj mrkla, když jsem ho chtěla vyhodit a najednou… světe div se… byly tam // ! :D Kdy se objevil ten 2. / opravdu nevím, ale byl tam!

Tak, holky, testujte a nebo si raději dojděte k Dr., aby se něco náhodou…a držím palečky, ať vám to všem vyjde… Je to něco nádherného! A to je ta naše princezna teprve u mě v bříšku! Až bude venku, bude to ještě nádhernější!!!

Vám všem TFUJ, TFUJ, TFUJ,… pro štěstíčko… :)

JARKA + Dominika (32tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.9.04 12:24

Ahoj holky, já jsem při prvním těhotenství několik týdnů špinila a nakonec došlo k samovolnému potratu:-(. Dr. říkal, že je to tak lepší, že tělo signalizuje, že s miminkem nebylo vše v pořádku, ale nemusí to tak být vždy. Za měsíc jsem otěhotněla znovu a špinila jsem jen pár dní v době předpokládané menstruace a to asi první 3 nebo 4 měsíce pak už ne a dnes již máme krásnou zdravou půlroční holčičku. Takže určitě je lepší se s lékařem poradit. Přeju hodně štěstí a miminka na cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.9.04 14:22

Já jsem si dělata test (mamatest za 30kč) po tydenim zpoždění a odpoledne a byly tam po 2 minutach //(i když ta druha slabě) v podbřišku mě taky bolelo a občas zabolí a zejtra vyrážim k doktorovi..uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.11 17:05

Ahoj maminky a snažilky,
ráda bych se optala .Včera 40DC jsem měla dostat menstruaci, udělala jsem si těhotenský test a byl slabě pozitivní ( opravdu krásný duch viditelný i z dálky).
Dnes ráno jsem začala, ale špinit. I přesto jsem si udělala test opět duch, sytější než včera. Tak nevím co si mám o tom myslet.

• Citovat
  • Upravit
8283
8.9.11 17:24

Ahoj , pokud jsi těhulka a špiníš tak si zajed na pohotovost nebo na gyndu, on tě zkoukne a dá ti třeba utrogestan na udržení ale jed, radči 100 x zbytečně než jednou pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí