Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@veronika6913 píše:
Přijde mi, ze nema vubec tvar auta, spis je to nejaka cervena krabice s ocima a ty minikolecka…mam strach aby malej vubec poznal, ze je to autoauta miluje a ja ori nej chtela nejaky pekny auto, co kdyz to nepozna?:-(
Ani vteřinu jsem nepochybovala o tom, že je to auto
… Mě se taky líbí ![]()
Auto to je rozhodne ![]()
hele, uz jsme videla vypracovanejsi dorty. na druhou stranu uz jsme videla daaaleko horsi dorty i z profi cukrarny. ten dortik je fakt pekny, je ciste vypracovany, krasne barevny. pokud chystas detskou oslavu a ne svatebni hostinu pro high society, tak ja bych ho rozhodne nemenila.
Mě se moc líbí jednoduchý nepřeplácaný malej by ho určitě ocenil a poznal, že je to auto budou mu tři.
@veronika6913 že je to auto o tom nepochybuji a že se bude líbit malýmu klukovi taky. Pravděpodobně to má být Blesk McQeen či jak se to píše, to teda nemá úpnou podobu, ale hezké je.
@veronika6913 píše:
Ahoj… potrebuju radu, pac mam dilema..nechala jsem se premluvit a nechala udelat pro maleho dort pres znameho…no a takto vypada…puvodne jsem chtela objednat z pekarstvi a ted mam dojem, ze jsem to asi mela udelat…moc z tohoto dortu nadsena nejsem a premyslim, zda opravdu jeste nakonec neobjednat jiny… co na nej říkáte??? Libi se vam? Myslite, ze neni spatny…?nebo?? :-/
Mně se taky líbí. Vůbec bych neměla starosti.
Jelikož sama dorty dělám, tak mi to přijde jako dost amatérské ( a to jsem sama amatér
)
Já k prvním narozeninám pekla krtečka z piškotu potaženého marcipánem ![]()
@barabasek píše:
Mě se moc líbí jednoduchý nepřeplácaný malej by ho určitě ocenil a poznal, že je to auto budou mu tři.
Nebudou. Budou mu teprve dva tu trojku pani spletla, ale to muzu sundat, prijde tam misto toho svicka cislo 2
@barabasek a proto mam malinko strach, ze to nepozna..kdyby aspon melo poradny kola, to bych se fakt nebala, ze to nepozna
i kdyz je fakt, ze pozna auto i kdyz mu ho fakt na rychlo kreslim ja a to ma do auta celkem dost daleko no…ale on to asi pozna podle kolecek, tohle auticko prave skoro zadny nema:-/ ale tak…snad to pozna ![]()
Vsem moc diky, nechame si tento dort. vy vsichni jste to poznali hned, tak malej to snad pozna taky a celkem jste me uklidnili, ze se vam i libi… diky ![]()
@veronika6913 je to jasný pěkný auto, bych se nebála, ani když mu jsou dva.. je to krásně barevný, myslím, že se mu líbit bude.
No ja ted jak na ten obrazek koukam, tak si rikam, jestli pani nepopletla predek se zadkem…protoze tam kde ma oci by to teda spis asi vypadalo lip jako zadek (ma to tam i trosku nahoru a to ma byt) a tam kde ma zadek by mel byt spis predek..pak by se mi asi i libilo..a ja si rikala co je na nem divny..no tak uz to vim…tak doufam, ze se mi to popripadne podari vse odlepit a nalepit obracene
@veronika6913 dort pro tříletého jak dělaný, bude mít radost uvidíš, auto poznám bez problémů ![]()
@veronika6913 hele, tak jako uplne dokonaly není, ale urcite bych uz jiny neshanela. tenhle bude ok, neboj, je roztomily, ma peknou barvu ![]()
a vyzkoušela jsem to pro tebe na synovi, ma 18mes, ukazala jsem mu foto a zacal delat ‚Brrr, brrr‘ a ukazovat na dvd, koukame na Blesk Mc Queena na devedecku. takze uuuplne v pohode ![]()
uzijte si oslavu a hlavne at chutna!
@veronika6913 ze je to auto se pozna hned, neboj ![]()
Mne se teda moc nelibi
ale na detskou oslavu a pro pribuzny dobry
![]()
Ta pani se pecenim dortu zivi? To my jsme meli od sousedky (dela dorty cca 4× za rok) bleska jak vysityho ![]()