Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@verulicek @peta81 @Barushe holky ale kazdopadne mam pocit, ze kdyby mel oci na druhe strane, vypadalo by to daleko lip…prijde mi proste, ze ma oci na zadku..ja ten dort jeste teda nemam doma, ale myslite, ze pujde odlepit vsechny ty veci (okna, oci, svetla, blesky) z auta a udelat to obracene? Ja to nikdy nedelala, al chci aby mel pekny auticko, tak premyslim, ze az ho dovezou, tak bych to prave prelepila.. ![]()
@veronika6913 kolik za to chtěla?
Když to odlepíš, může se stážt, že pod tím bude barva taková rozmazaná, jak se fondán trošku rozpustí pod tím, čím paní ty věci lepí ( voda, gel, cokoliv ) a bude to vidět.
Jinak pokud se někdo chcete mrknout, že tady jen tak nežvaním, tak
https://www.emimino.cz/…eceni-11875/
![]()
@veronika6913 videt to proste pujde, no
nech to tak, kluk bude mit radost i tak ![]()
@Barushe píše:
@veronika6913 videt to proste pujde, nonech to tak, kluk bude mit radost i tak
Aha
tak to je na prd:-( stve me ze popletla cislo a jeste udelala predek na zadku
achjo nych ji ho omlatila o hlavu nejradsi
@veronika6913 nejanci, zas tak spatny neni
nech ho tak, at ještě neudelas vic skody nez uzitku. bude to videt, muzes to natrhnout nebo jinak ponicit. uvidíš, ze kluk bude mit radost a nikdo si ani nevsimne, ze je něco spatne. uz se tim netrap, synovi tam strc ty dve svicky, bude nadsene foukat, všichni budou koukat a pak se dort rozkraji a sezere, no ne? ![]()
@lyrica píše:
Jinak pokud se někdo chcete mrknout, že tady jen tak nežvaním, tak
https://www.emimino.cz/…eceni-11875/
Nadherny!!! Jsi moc sikovna!
a tak se jeste rovnou zeptam, kdyz bych to po odlepeni jakoby vzala jemne vodou, nesmyla by se ta vrstva toho lepidla nebi cim se to lepi? Myslis, ze by to vazne zustalo videt? Precijen ten ten marcipan je barevny cely ne jen vrchni vrstva… tak me prave napadlo, ze po omyti lepidla by vykoukl cerveny marcipan a videt by to nebylo? ![]()
@veronika6913 kolik jsi za nej dala? A kolik vazi? Ten dort ma pani jeste u sebe? Tak ji rekni, at to opravi
![]()
@peta81 píše:
@veronika6913 nejanci, zas tak spatny neninech ho tak, at ještě neudelas vic skody nez uzitku. bude to videt, muzes to natrhnout nebo jinak ponicit. uvidíš, ze kluk bude mit radost a nikdo si ani nevsimne, ze je něco spatne. uz se tim netrap, synovi tam strc ty dve svicky, bude nadsene foukat, všichni budou koukat a pak se dort rozkraji a sezere, no ne?
To je pravda no…kdyz ja chtela aby to mel krasny a pani to takhle zvora ![]()
@veronika6913 no on se totiž ten marcoš tím,,lepením,, pod tou vrstvou trošku rozpustí. Jakmile na to dáš vodu, začneš přejíždět čímkoliv, tak se ti postupně ten dort může rozpustit celý. A nebo by se ti to klidně mohlo i protrhnout a to už by jsi ničím nezachránila. Já bych upřímně další pokusy raději nedělala. Je jasné, že syn bude mít i tak radost, to neměj strach
Ale já bych za tohle odmítla zaplatit. Možná bych měla i obavy, jak bude chutnat. ![]()
@Barushe píše:
@veronika6913 kolik jsi za nej dala? A kolik vazi? Ten dort ma pani jeste u sebe? Tak ji rekni, at to opravi![]()
Kolik vazi nevim a budu za nej davat nejspis 350-400.. no u sebe ho ma, ale je mi blby to po ni chtit.. ![]()
@lyrica píše:
@veronika6913 no on se totiž ten marcoš tím,,lepením,, pod tou vrstvou trošku rozpustí. Jakmile na to dáš vodu, začneš přejíždět čímkoliv, tak se ti postupně ten dort může rozpustit celý. A nebo by se ti to klidně mohlo i protrhnout a to už by jsi ničím nezachránila. Já bych upřímně další pokusy raději nedělala. Je jasné, že syn bude mít i tak radost, to neměj strachAle já bych za tohle odmítla zaplatit. Možná bych měla i obavy, jak bude chutnat.