Čím obnovit narozeninový dort pro miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bondatrova
30.5.15 14:35
@veronika6913

A co by jsi chtěla? Za málo peněz hodně muziky?
Ten dort je amatérský, ale dvouletému klukovi jistě udělá radost :dance:, za těch 350-400Kč je jako zadarmo.

Promiň, ale měla sis připlatit, dát třeba přes litr a z dortu bys měla výtvarné dílo.

Jo, kdyby paní zmršila dort třeba pro 15letou slečnu, tak neřeknu ani půl slova, ale klukovi udělá jistě radost, hlavně, aby byl dobrý, abyste se neotrávili :mrgreen:

Pak napiš, jaký byl, já věřím, že mňam.

• Citovat
  • Upravit
3395
31.5.15 08:38
@Bondatrova píše:
@veronika6913

A co by jsi chtěla? Za málo peněz hodně muziky?
Ten dort je amatérský, ale dvouletému klukovi jistě udělá radost :dance:, za těch 350-400Kč je jako zadarmo.

Promiň, ale měla sis připlatit, dát třeba přes litr a z dortu bys měla výtvarné dílo.

Jo, kdyby paní zmršila dort třeba pro 15letou slečnu, tak neřeknu ani půl slova, ale klukovi udělá jistě radost, hlavně, aby byl dobrý, abyste se neotrávili :mrgreen:

Pak napiš, jaký byl, já věřím, že mňam.

Coze? :-D :-D ja objednavala dort poprve. :-/ Nevedela jsem absolutne, jak se pohybuji ceny dortu..Hlavne pani by ani za litra dort nejspis udelat nedokazala. Sama rekla, kdyz jsme se ptali na auto, ze bude stat tolik. Nerikala jsem, jak ma byt drahy. To je jasny, ze bych za dort pro maleho klidne toho litra dala, kdybych tohle vedela. :-/ Nevedela jsem jak bude vypadat..:-( A ver, ze kdybych to vedela, tak radsi malymu nekde objednám dort snad klidne i za dva litry!! :-D ale ne, jako libil se mu a i vsem ostatnim… ale kdybych to fakt vedela a mela nejale zkusenosti, tak bych radsi vazne objednala nekde nejakej drazsi, protoze na tomhle jsem opravdu nemela v planu setrit!! A pro priste vim, ze radsi budu hledat nejakou zkusenou cukrarku a to hlavne s fotkama dortu. Jelikoz pani foto dortu, ktere jiz delala, nemela. Bohuzel jsem se nechala premluvit s tim, ze pry dela dorty pekne a to byla chyba. Pro priste jsem poucena.
Jinak jo, dobrej byl. Ona je to totiz maminka jednoho znameho, takze to byl takový „dort od babicky“ :-D chutove nakonec mozna lepsi, nez z nejake cukrarny, kdyz byl domaci ;-) a hlavne ve skutecnosti ani nevypadal tak hrozne :-D

Příspěvek upraven 31.05.15 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
31.5.15 08:49

Nebyl tak hroznej ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
31.5.15 14:35
@veronika6913 píše:
Coze? :-D :-D ja objednavala dort poprve. :-/ Nevedela jsem absolutne, jak se pohybuji ceny dortu..Hlavne pani by ani za litra dort nejspis udelat nedokazala. Sama rekla, kdyz jsme se ptali na auto, ze bude stat tolik. Nerikala jsem, jak ma byt drahy. To je jasny, ze bych za dort pro maleho klidne toho litra dala, kdybych tohle vedela. :-/ Nevedela jsem jak bude vypadat..:-( A ver, ze kdybych to vedela, tak radsi malymu nekde objednám dort snad klidne i za dva litry!! :-D ale ne, jako libil se mu a i vsem ostatnim… ale kdybych to fakt vedela a mela nejale zkusenosti, tak bych radsi vazne objednala nekde nejakej drazsi, protoze na tomhle jsem opravdu nemela v planu setrit!! A pro priste vim, ze radsi budu hledat nejakou zkusenou cukrarku a to hlavne s fotkama dortu. Jelikoz pani foto dortu, ktere jiz delala, nemela. Bohuzel jsem se nechala premluvit s tim, ze pry dela dorty pekne a to byla chyba. Pro priste jsem poucena.
Jinak jo, dobrej byl. Ona je to totiz maminka jednoho znameho, takze to byl takový „dort od babicky“ :-D chutove nakonec mozna lepsi, nez z nejake cukrarny, kdyz byl domaci ;-) a hlavne ve skutecnosti ani nevypadal tak hrozne :-DPříspěvek upraven 31.05.15 v 08:53

Vždyť jo, psala jsem, že ten dort je v podstatě amatérský, ale pro dvouletého kluka dobrý, pro třeba šestiletého kluka bych si představovala něco hezčího, do detailu, ale pro dvouletého myslím O. K., i cenově.

Tu fotku jsem viděla a na základě toho reagovala-ano, amatérský, ale dvouletý kluk nebude studovat detaily, to mi bylo jasný a hlavně, že jste si pochutnali, kdyby byl chuťově hnusnej, tak to bych byla na. raná, hlavně, že se to nestalo.

• Citovat
  • Upravit
3395
31.5.15 17:53
@Bondatrova píše:
Vždyť jo, psala jsem, že ten dort je v podstatě amatérský, ale pro dvouletého kluka dobrý, pro třeba šestiletého kluka bych si představovala něco hezčího, do detailu, ale pro dvouletého myslím O. K., i cenově.Tu fotku jsem viděla a na základě toho reagovala-ano, amatérský, ale dvouletý kluk nebude studovat detaily, to mi bylo jasný a hlavně, že jste si pochutnali, kdyby byl chuťově hnusnej, tak to bych byla na. raná, hlavně, že se to nestalo.

Jojo presne tak..malej byl nadsenej.. a on pritel chtel ten dort od te pani prave hlavne proto, ze bude domácí a pry lepsi nez z nejake cukrarny, ze bude poctivej. Jako dobrej fakt byl.. Ale pristi rok bych chtela urcite vymakanejsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.12.15 20:31

Pomoc prosim vybouchla mi pani, ktera nam pece dorty. Nemate nektera kontak na nekoho kdo by byl ochotny upect dort na nedeli 3.1.16??? Jeste prosim, aby to nebyl vylozene amater. Praha

Predem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
16.8.17 13:15

Holky, co si mam predstavit u " kilo dortu"? Jak velky dort a ma patro? ptam se, v cukrarne uvadeji cenu za kilo. Dort z piskot. korpusu a maslovy krem,ozdobeny.diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
16.8.17 13:24
@tasa píše:
Holky, co si mam predstavit u " kilo dortu"? Jak velky dort a ma patro? ptam se, v cukrarne uvadeji cenu za kilo. Dort z piskot. korpusu a maslovy krem,ozdobeny.diky.

kilový dort určitě nemá patro, většinou jeden kulatý dort průměr 24 cm jsou tak 2 kg - 3 kg, platím běžně tisícovku i s marcipánovou ozdobou

• Citovat
  • Upravit
10726
16.8.17 13:30

@Doe_Jane dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat