Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Mě to dělali ve zlatnictví. Kolik to stálo už si nepamatuju, ale myslím že něco přes 100kč, vybrala jsem si levnou pecku, protože jsem ji stejně potom vyměnila za jinou. A chtěla jsem taky víc dírek, ale řekla mi, že mi udělá jenom jednu, protože jak se dřív naušnice píchali, tak to mám prý daleko nebo co. Snad jsem aspoň trošku poradila. Normálně se jich zeptej jestli by ti nastřelili 3, oni ti poraděj ![]()
Jo a ještě jsem chtěla dodat, že teda mám jenom na jednom uchu. Minulý rok jsem tam šla s tím, že chci i do druhýho, tak mi to nastřelila, jenže se asi trefila blbě a cca 2 měsíce mi to pořád hnisalo i když jsem to mazala lihem, pecku jsem měla v lihu a prostě musela jsem to nechat zarůst a teď tam mám takovou jizvičku
A přitom u první pecky vůbec žádný problémy ![]()
no já práve nevím jestli je rozdíl v tom ze si to nechas pichnou do lalucku a nebo do chrupavky, ja bych je chtela vis, tak trochu nad polovinu nahoru… chapes..:D
jj chápu, tak v tom případě bych šla do salonu, ve zlatnictví si myslím, že to střílej spíš jenom do toho lalůčku.
Anonymní píše:
holky co máte víc dírek v ouškách kde jste si nechali nastřelit naušnice, v tetovacim salone kde se delaji piercingy a nebo ve zlatnictvi?? a kolik to tak stoji?? ja bych prave chtela udelat tak do jednoho ucha 3 dirky a do druheho 1 myslite ze mi to udelaji takto nebo po jedne casem?? diky za odpovedi!!!
Jdi raději do tetovacího a piercingového salonu ty lidé to opravdu umí jsou na to školení a můžeš mít jistotu, že to bude OK
stojí to od 100 když máš vlastní náušnici do 300 když ti ji dají oni. když i vybereš nějaký salon a najedeš na jejich stránky mají tam ceník např. www.hell.cz
sima90 píše:
Jo a ještě jsem chtěla dodat, že teda mám jenom na jednom uchu. Minulý rok jsem tam šla s tím, že chci i do druhýho, tak mi to nastřelila, jenže se asi trefila blbě a cca 2 měsíce mi to pořád hnisalo i když jsem to mazala lihem, pecku jsem měla v lihu a prostě musela jsem to nechat zarůst a teď tam mám takovou jizvičkuA přitom u první pecky vůbec žádný problémy
Nevýhoda nastřelování, lepší je píchání, je to přesnější a kór do chrupavky to se ani nenastřeluje, ted nemělo by se nastřelovat, ale jen píchat!!
Michaelakkk píše:sima90 píše:Nevýhoda nastřelování, lepší je píchání, je to přesnější a kór do chrupavky to se ani nenastřeluje, ted nemělo by se nastřelovat, ale jen píchat!!
Jo a ještě jsem chtěla dodat, že teda mám jenom na jednom uchu. Minulý rok jsem tam šla s tím, že chci i do druhýho, tak mi to nastřelila, jenže se asi trefila blbě a cca 2 měsíce mi to pořád hnisalo i když jsem to mazala lihem, pecku jsem měla v lihu a prostě musela jsem to nechat zarůst a teď tam mám takovou jizvičkuA přitom u první pecky vůbec žádný problémy
Však já to neměla do chrupavky. Proto když to zakladatelka napsala, tak jsem ji řekla ať jde radši do salonu, pže je mi jasný že do chrupavky to nastřelit nejde. A když jsem chovala neteř, tak ona mi to chytla a jakoby úplně skoro vyrvala, tak možná tím mi to taky začalo hnisat fakt nevím, pže před tím jsem to měla tak 4 dny v pohodě.
NO já osobně nejsem vůbec pro nastřelování!! je to sice rychlejší než píchání, ale nepřesné a můžou být komlikace, to u píchání také, ale když to dělá někdo kdo se tím živí je to OK. Já mám dírek asi 15 plus industriál(dvě dirky napříč uchem spojené dlouhou tyčovitou naušicí
a piercing v jazyku.Industriál se mi zahojil do 4 dnů
o některých píchaných dírkách ani nevím, že jsem je měl píchnuté nebolelo to při ani po ![]()
Teda 15
Když jsem byla malá a naušnice mi píchali, tak mi zvrtli akorát jedno ucho, to mi prej ďálo problémy pořád no, taky když si vezmu jiný naušnice, tak mi hnisá a to druhý ne. Tak ale taky bylo to před 20 letama žj
Teď už se to nedá srovnávat.
no já se právě bojím že to píchání bude bolet! jsem posera a už se na to chystam asi 5let protoze se mi to strasne libi vic nausnicek!! a taky bych to chtela sem ale pry to pichat nejak nechteji nevim proc??…
Mě se taky líbí víc naušnic, ale mě to nechtěli udělat, tak už na to prdím. Já jsem taky posera než se k něčemu dokopu
Už pár roků přemýšlím o tetování
Musíš tam jít s odvahou
A bolí to asi jak koho.
Anonymní píše:
no já se právě bojím že to píchání bude bolet! jsem posera a už se na to chystam asi 5let protoze se mi to strasne libi vic nausnicek!! a taky bych to chtela sem ale pry to pichat nejak nechteji nevim proc??…
V jakémkoliv salonu ti píchnou cokoliv budeš chtít
do tohoto místa se to hůře píchá, jelikož je tam chrupavka opravdu docela tvrdá a každý ji má jinak velkou. Někomu by tam ta naušnice dát nešla, jelikož ji má malou ![]()
holky co máte víc dírek v ouškách kde jste si nechali nastřelit naušnice, v tetovacim salone kde se delaji piercingy a nebo ve zlatnictvi?? a kolik to tak stoji?? ja bych prave chtela udelat tak do jednoho ucha 3 dirky a do druheho 1 myslite ze mi to udelaji takto nebo po jedne casem?? diky za odpovedi!!!