Nastřelení náučnic

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.10.10 11:39

nastřelení náučnic

holky co máte víc dírek v ouškách kde jste si nechali nastřelit naušnice, v tetovacim salone kde se delaji piercingy a nebo ve zlatnictvi?? a kolik to tak stoji?? ja bych prave chtela udelat tak do jednoho ucha 3 dirky a do druheho 1 myslite ze mi to udelaji takto nebo po jedne casem?? diky za odpovedi!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2767
7.10.10 11:47

Ahoj. Mě to dělali ve zlatnictví. Kolik to stálo už si nepamatuju, ale myslím že něco přes 100kč, vybrala jsem si levnou pecku, protože jsem ji stejně potom vyměnila za jinou. A chtěla jsem taky víc dírek, ale řekla mi, že mi udělá jenom jednu, protože jak se dřív naušnice píchali, tak to mám prý daleko nebo co. Snad jsem aspoň trošku poradila. Normálně se jich zeptej jestli by ti nastřelili 3, oni ti poraděj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
7.10.10 11:54

Jo a ještě jsem chtěla dodat, že teda mám jenom na jednom uchu. Minulý rok jsem tam šla s tím, že chci i do druhýho, tak mi to nastřelila, jenže se asi trefila blbě a cca 2 měsíce mi to pořád hnisalo i když jsem to mazala lihem, pecku jsem měla v lihu a prostě musela jsem to nechat zarůst a teď tam mám takovou jizvičku :-? A přitom u první pecky vůbec žádný problémy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.10 11:58

no já práve nevím jestli je rozdíl v tom ze si to nechas pichnou do lalucku a nebo do chrupavky, ja bych je chtela vis, tak trochu nad polovinu nahoru… chapes..:D

• Citovat
  • Upravit
2767
7.10.10 12:04

jj chápu, tak v tom případě bych šla do salonu, ve zlatnictví si myslím, že to střílej spíš jenom do toho lalůčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
7.10.10 12:06

Ja si nechala nastrelit ve zlatnictvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
7.10.10 12:52
Anonymní píše:
holky co máte víc dírek v ouškách kde jste si nechali nastřelit naušnice, v tetovacim salone kde se delaji piercingy a nebo ve zlatnictvi?? a kolik to tak stoji?? ja bych prave chtela udelat tak do jednoho ucha 3 dirky a do druheho 1 myslite ze mi to udelaji takto nebo po jedne casem?? diky za odpovedi!!! :kytka:

Jdi raději do tetovacího a piercingového salonu ty lidé to opravdu umí jsou na to školení a můžeš mít jistotu, že to bude OK :-) stojí to od 100 když máš vlastní náušnici do 300 když ti ji dají oni. když i vybereš nějaký salon a najedeš na jejich stránky mají tam ceník např. www.hell.cz

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
7.10.10 12:53
sima90 píše:
Jo a ještě jsem chtěla dodat, že teda mám jenom na jednom uchu. Minulý rok jsem tam šla s tím, že chci i do druhýho, tak mi to nastřelila, jenže se asi trefila blbě a cca 2 měsíce mi to pořád hnisalo i když jsem to mazala lihem, pecku jsem měla v lihu a prostě musela jsem to nechat zarůst a teď tam mám takovou jizvičku :-? A přitom u první pecky vůbec žádný problémy :nevim:

Nevýhoda nastřelování, lepší je píchání, je to přesnější a kór do chrupavky to se ani nenastřeluje, ted nemělo by se nastřelovat, ale jen píchat!!

• Citovat
  • Upravit
2767
7.10.10 12:58
Michaelakkk píše:
sima90 píše:
Jo a ještě jsem chtěla dodat, že teda mám jenom na jednom uchu. Minulý rok jsem tam šla s tím, že chci i do druhýho, tak mi to nastřelila, jenže se asi trefila blbě a cca 2 měsíce mi to pořád hnisalo i když jsem to mazala lihem, pecku jsem měla v lihu a prostě musela jsem to nechat zarůst a teď tam mám takovou jizvičku :-? A přitom u první pecky vůbec žádný problémy :nevim:
Nevýhoda nastřelování, lepší je píchání, je to přesnější a kór do chrupavky to se ani nenastřeluje, ted nemělo by se nastřelovat, ale jen píchat!!

Však já to neměla do chrupavky. Proto když to zakladatelka napsala, tak jsem ji řekla ať jde radši do salonu, pže je mi jasný že do chrupavky to nastřelit nejde. A když jsem chovala neteř, tak ona mi to chytla a jakoby úplně skoro vyrvala, tak možná tím mi to taky začalo hnisat fakt nevím, pže před tím jsem to měla tak 4 dny v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
7.10.10 13:15

NO já osobně nejsem vůbec pro nastřelování!! je to sice rychlejší než píchání, ale nepřesné a můžou být komlikace, to u píchání také, ale když to dělá někdo kdo se tím živí je to OK. Já mám dírek asi 15 plus industriál(dvě dirky napříč uchem spojené dlouhou tyčovitou naušicí :-) a piercing v jazyku.Industriál se mi zahojil do 4 dnů :-) o některých píchaných dírkách ani nevím, že jsem je měl píchnuté nebolelo to při ani po :-)

• Citovat
  • Upravit
2767
7.10.10 13:20

Teda 15 8-o Když jsem byla malá a naušnice mi píchali, tak mi zvrtli akorát jedno ucho, to mi prej ďálo problémy pořád no, taky když si vezmu jiný naušnice, tak mi hnisá a to druhý ne. Tak ale taky bylo to před 20 letama žj :-) Teď už se to nedá srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.10 14:03

no já se právě bojím že to píchání bude bolet! jsem posera a už se na to chystam asi 5let protoze se mi to strasne libi vic nausnicek!! a taky bych to chtela sem ale pry to pichat nejak nechteji nevim proc??…

• Citovat
  • Upravit
2767
7.10.10 15:28

Mě se taky líbí víc naušnic, ale mě to nechtěli udělat, tak už na to prdím. Já jsem taky posera než se k něčemu dokopu :lol: Už pár roků přemýšlím o tetování :mrgreen: Musíš tam jít s odvahou :wink: A bolí to asi jak koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
7.10.10 17:25
Anonymní píše:
no já se právě bojím že to píchání bude bolet! jsem posera a už se na to chystam asi 5let protoze se mi to strasne libi vic nausnicek!! a taky bych to chtela sem ale pry to pichat nejak nechteji nevim proc??…

V jakémkoliv salonu ti píchnou cokoliv budeš chtít :-) do tohoto místa se to hůře píchá, jelikož je tam chrupavka opravdu docela tvrdá a každý ji má jinak velkou. Někomu by tam ta naušnice dát nešla, jelikož ji má malou :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová