Nástup do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@-Sára právě, 30 minut autem…takže bych musela chodit tak okolo půl 7, skoro i déle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivodička Zkus se dohodnout se zaměstnavatelem. Mně taky na začátku vyšli vstříc a šoupli pracovní dobu. Školku máme od půl sedmý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivodička A co se domluvit s některou kolegyní, že těch pár denních, kdy musíš dát dítko do školky jí přijdeš vystřídat po půl sedmé, ale že až se budete střídat obráceně, tak ona tě po denní vystřídá také až před sedmou. Pokud máš dvanáctky, ta je to 15 služeb. Z toho polovina nočních. A z těch 7 denních budou tak 4-5 ve všední den. A to by možná domluvit šlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nebo mě ještě napadlo-pokud to jde, nevím-domluvit se ve školce, že by učitelka přišla už v 5.25 a ty si jí zaplatila za hlídání navíc, za její čas. Zda to jde, aby nebyl nějaký průšvih.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj dievčatá,
mám taký dotázek, určite je to tu zodpovedané ale predsalen ![]()
RD mi končí koncom dubna(momentálne som bez penazí, kedže som vyčerpala celú čiasku RP),nastupujem do povodnej práce už od března a tak ma zaujíma, či to musím niekde hlásiť, alebo to stačí vyriešit iba s mzdovkou v práci. Ďakujem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím o radu 31.1 2014 mi končí RD, synovi je 2.5 roku zvyšovala jsem si částku, protže chceme druhé mimi, ale zatím se nedaří, smlouvu mam na dobu neurčitou v praci a nahlaseno rd do tří let dítěte. kdy mám jít nahlasit že bych už v unoru měla nastoupit? není ted už pozdě nehlídala jsem si to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ak más u zamestnávatela nahlásený rodicak do 3 rokov tak by si mala nastupit v jeho troch rokoch, zamestnávatela nezaujíma, že si vycerpala celú ciastku z rodicáku, aspon si tak myslím. V podstate budes do synových troch rokoch bez penazí. Ale ak bude zamestnávatel chciet tak ta moze vziat do práce aj skor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit