Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ivašot. píše:
Já si vždycky myslela, jak jsem úzkostná matka, ale teda o tomhle by mě nenapadlo ani přemýšlet. Vlastně bych byla ráda, že nemusel kvůli zapomenutým věcem sedět celé odpo v družině
No vidíš, trenérka to chtěla konstruktivně vyřešit, a stejně se nezavděčila. Kdyby děcko bez ubiru nevzala, tak třeba zase dostane vynadano, že rodič platí, tak jakože necvičí. ![]()
@Svistice píše:
No vidíš, trenérka to chtěla konstruktivně vyřešit, a stejně se nezavděčila. Kdyby děcko bez ubiru nevzala, tak třeba zase dostane vynadano, že rodič platí, tak jakože necvičí.
lidem se nezavděčíš ![]()
@mystiq píše:
Zdravím, jak byste se zachovali: syn chodi na sportovní kroužek v rámci školy, trenérka si děti vyzvedava v družině a zase je tam vrací. Syn si dnes zapomněl věci na TV včetně bot, takže neměl v čem cvičit. Když si pro ně trenérka přišla řekl, že nemá nic na cvičení. Ona mu řekla ať jde i přesto s nimi. Syn řekl, že nemá nic ani boty. Trenérka řekla ať si vezme papuče ( backory), co nosí do třídy a jde s nimi. Tak syn šel. Teď mi řekl, že mu to pri cvičení klouzalo, ze i spadl. Jsem šíleně vytocena, že syna " donutila" aby šel s nimi. Vždyť cvičit v backorach není bezpečný. Co kdyby se zranil, tak co? Že nemá věci jsem si uvědomila dopoledne, ale trenerce jsem nepsala, aby ho nebrala, protože jsem předpokládala, že je dostatečně inteligentní a nebude ho brát do tělocvičny, když nemá ani boty.
Přemýšlím, že se s trenérkou sejdu a syna z kroužku odhlasim.
Proč má syn klouzavý bačkory?
Myslím, že o přestávce, se mi můžou stát horší věci.
Nebuď drama queen ![]()
Díky všem za reakce. Syna odhlasim, přestane chodit i do školy a zavřu ho doma, aby si neublížil. Budu pak klidnější..
@mystiq píše:
Díky všem za reakce. Syna odhlasim, přestane chodit i do školy a zavřu ho doma, aby si neublížil. Budu pak klidnější..
nezapomeň ho obalit bublinkovou folií a zavřít do polstrovaného pokoje. pro jistotu.
Bud rada, ze nekdo vubec chce za ty penize deti trenovat. To je neskutecny, co lidi resi za blbosti. Tak uklouzl. To se toho stalo.
@mystiq píše:
Trochu hysterka, ne
. Absolutně nepřiměřená reakce dospělého člověka
@mystiq píše:
Zdravím, jak byste se zachovali: syn chodi na sportovní kroužek v rámci školy, trenérka si děti vyzvedava v družině a zase je tam vrací. Syn si dnes zapomněl věci na TV včetně bot, takže neměl v čem cvičit. Když si pro ně trenérka přišla řekl, že nemá nic na cvičení. Ona mu řekla ať jde i přesto s nimi. Syn řekl, že nemá nic ani boty. Trenérka řekla ať si vezme papuče ( backory), co nosí do třídy a jde s nimi. Tak syn šel. Teď mi řekl, že mu to pri cvičení klouzalo, ze i spadl. Jsem šíleně vytocena, že syna " donutila" aby šel s nimi. Vždyť cvičit v backorach není bezpečný. Co kdyby se zranil, tak co? Že nemá věci jsem si uvědomila dopoledne, ale trenerce jsem nepsala, aby ho nebrala, protože jsem předpokládala, že je dostatečně inteligentní a nebude ho brát do tělocvičny, když nemá ani boty.
Přemýšlím, že se s trenérkou sejdu a syna z kroužku odhlasim.Příspěvek upraven 01.11.22 v 17:34
Ty jsi fakt hrozná. Nedáš klukovi věci na cvičení, ale jsi vytočená na trenérku, že ho vzala na kroužek, na který je přihlášený. Pokud by ho nevzala, byla bys vytočená, že ho odmítla vzít - jako prostě jak ty lidi mají vědět, čím se maminkám zavděčí a čím ne? Chybu jsi udělala v první řadě ty, že jsi synovi nedala věci na cvičení a tím bych to asi uzavřela. Trenérku neobtěžuj.
@mystiq píše:
@Kockazvysocan zítra se objednám k psychiatrovi
S ohledem na tvé trochu agresivnější reakce, bys měla ![]()
@mystiq Ty jo, jemu to klouzalo a dokonce spadl? No tak to bych si stěžovala nejmíň v ředitelně! Tam by ti možná vysvětlili, že kdyby měli omlouvat každého, komu kloužou boty na tělocvik, tak by z každé třídy cvičili možná dva. Jinak mi přijde zábavný, že ty ses vybodla jak na to, nachystat synovi telocvik, tak na to, abys napsala omluvenku, když ti to přijde tak strašně zásadní, ale na trenérku jsi za aktivitu tak naštvaná, že z naprosto bezvýznamné záležitosti děláš aféru téměř mezinárodních rozměrů.
@mystiq píše:
@Oriseka máš pravdu, jsem na hlavu
to je následek pádu v tělocvičně. Samozřejmě v bačkorách.
@mystiq píše:
Přemýšlím, že se s trenérkou sejdu a syna z kroužku odhlasim.Příspěvek upraven 01.11.22 v 17:34
Děláš z komára veblouda.
Byla bych tak naštvaná na syna, že si zapomíná věci a naučí ho to, že zapomínat nemá.
Ale jo, když ho odhlásíš tak trenérce se uleví… o jednu hysterickou matku méně
Jednou cvičí v bačkorách a hned si zlomí nohu
Nevím jak jsme přežili dětství, když jsme od rána do večera lítali po venku někdy na boso, někdy v pantoflích a žijeme ![]()