Naštvaná na trenérku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7354
1.11.22 17:53

U nás ve škole se zavedl erární úbor na cvičení, prý včetně bot :lol:
To prý aby puberťákům byla ztíženě snaha ulejt se z hodin TV z důvodu chybějící pomůcky :mavam:
Jedná se o hodiny běžného tělocviku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65010
1.11.22 17:54
@dedrichov píše:
U nás ve škole se zavedl erární úbor na cvičení, prý včetně bot :lol:
To prý aby puberťákům byla ztíženě snaha ulejt se z hodin TV z důvodu chybějící pomůcky :mavam:
Jedná se o hodiny běžného tělocviku.

co to je, to škola nakoupila oblečení a boty všech velikostí a po každém tělocviku to pere a dezinfikuje boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
1.11.22 17:54

Buď ráda, že cvičil. Papuče mají být takové, které jsou bezpečné a neklouzou. Kamarádky syn přišel ze školky se šrámem na hlavě. Spolužák hodil kamínek a schytala to jeho hlava. Ani on sám z toho nedělal drama, tak to neřešila, schválně to na něj nehodil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.11.22 17:56

@hanka.br. dobře,dekuju za komentář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.11.22 17:56

@Kockazvysocan jo,bude to nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.11.22 17:57

@Evik19 jo,přehnala jsem to, nezvládla jsem emoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44191
1.11.22 17:58

To je těžký. Pokud chodí dítě do externího kroužku, není povinností vychovatelky z družiny si dítě v družině nechat jen proto, že něco zapomnělo. A už vůbec ne na základě SMS trenérce. Správně by ses měla řádně domluvit s vychovatelkou a pokud na to přistoupí, písemně to potvrdit.
Nepočítají s ním ten den ve stavu, pokud mají ostatní děti nějakou akci, je počítáno bez něj.
Co se týče bezpečnosti, u nás platí, že při špatné obuvi by se na dítě v případě úrazu nevztahovala pojistka, cvičit nesmí. Takže Tvé dítě by u nás pravděpodobně sedělo v tělocvičně na lavičce. Je to lepší?

Buď ráda, že je vůbec možné se z externího kroužku vrátit do družiny. U nás ani na škole mých dětí to nelze :?
@mystiq

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.11.22 17:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.11.22 18:00

@smajlik345 jo,přehnala jsem to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.11.22 18:01

@1Pears1 díky za komentář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33357
1.11.22 18:09
@mystiq píše:
Zdravím, jak byste se zachovali: syn chodi na sportovní kroužek v rámci školy, trenérka si děti vyzvedava v družině a zase je tam vrací. Syn si dnes zapomněl věci na TV včetně bot, takže neměl v čem cvičit. Když si pro ně trenérka přišla řekl, že nemá nic na cvičení. Ona mu řekla ať jde i přesto s nimi. Syn řekl, že nemá nic ani boty. Trenérka řekla ať si vezme papuče ( backory), co nosí do třídy a jde s nimi. Tak syn šel. Teď mi řekl, že mu to pri cvičení klouzalo, ze i spadl. Jsem šíleně vytocena, že syna " donutila" aby šel s nimi. Vždyť cvičit v backorach není bezpečný. Co kdyby se zranil, tak co? Že nemá věci jsem si uvědomila dopoledne, ale trenerce jsem nepsala, aby ho nebrala, protože jsem předpokládala, že je dostatečně inteligentní a nebude ho brát do tělocvičny, když nemá ani boty.
Přemýšlím, že se s trenérkou sejdu a syna z kroužku odhlasim.Příspěvek upraven 01.11.22 v 17:34

No vidíš, ona zase předpokládala, že ty budeš dostatečně inteligentní a ty věci syn bude mít. Děláš z komára velblouda a ze syna skleníkovou kytku. Tak ho odhlas a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.11.22 18:14

@arinecka díky za komentář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
1.11.22 18:17

Pádu v kroužku nezabrání ani tenisky - včera dcera hrála v těláku vybijenou..Má rozbité koleno. Ono dokud to není horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.11.22 18:19

@Králičice díky za komentář máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
1.11.22 18:19
@Králičice píše:
Pádu v kroužku nezabrání ani tenisky - včera dcera hrála v těláku vybijenou..Má rozbité koleno. Ono dokud to není horší :nevim:

Kolik my jako děcka měli modřin třeba, stačily míčové hry, dostat balónem, kladina, hrazda, to je hned, když se něco nevyvede :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí