Naštvaná na trenérku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3099
1.11.22 19:12

Patřím k té části rodičů, kteří by naopak byli rádi, že zaplacený kroužek mohl odcvičit (běžně jsme jako malí cvičili v ponožkách, když jsme zapomněli boty), ale zase smršť, která se tu na zakladatelku snesla mi přijde taky přehnaná… 8o

Možná pro pobavení, možná to taky schytám… Mě zas trenérka odrovnala, když nechala děti jako překážky na přeskakování postavit svoje aktovky. Nejdřív jsem dala synovi půlhodiny kázání, že nemůže skákat přes aktovku, aktovka drahá, věci v ní atd… A pak z něj vypadlo ‚že paní trenérka řekla…‘ :zed: :lol:. No nelíbilo se mi to, uvažovala jsem zda to řešit, ale aféru nakonec jsem z toho nedělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33378
1.11.22 19:13
@mystiq píše:
Všem se omlouvám, byla to unahlená a unavená reakce. Priste budu řešit, až emoce opadnou…

Příště se tomu snaž předejít, a bude klid. I když víš jak, nikdo není neomylný. To chce prostě klid. Nic se vlastně nestalo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
1.11.22 19:17

Dítě má mít ve škole bačkory, které nekloužou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.11.22 19:28
@markytka3 píše:
ale odse.re to akorat ten klucina :cry:

To ods.ere s touhle hysterkou tak jako tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25045
1.11.22 19:32
@terien píše:
To už není možný, co z těch chlapečků některé dělají :roll: odhlas ho a zavři si ho doma do vitríny, aby ho náhodou neofouklo nebo neudělal bác.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.11.22 19:32
@Svistice píše:
Zajímavé. :think: Jak to vypadá v praxi? Nějaký univelikostni cvičební hábit a střídání zasmradlych bot nastavitelné velikosti a šířky? :lol:

Moje dítě chodí věcné v něčem že strat a nálezu, protože je prostě jelito a zapomíná to. Díky bohu za to, protože kdyby necvicil, tak by na tuy musel detat rozdilovky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
1.11.22 19:35
@mystiq píše:
@Lama Lama kdyby si zlomil ruku, tak co si na trenerce vezmu? A nevím, jestli chci syna sveřovat někomu, kdo se takto chová

a proč si musíte na trenérce něco brát? :think:

kolik je dítěti? dva roky? jestli 2 tak chápu, jestli je to školák tak nechápu…venku aktuálně není mínus deset a závěje sněhu, že by měl mít projednou z toho co dělal na kroužku v neideálních botách zdravotní následky

EDIT aha, už vidím že cvičili v tělocvičně 8o já myslela že venku

tak pak nechápu vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
1.11.22 19:36
@mystiq píše:
Zdravím, jak byste se zachovali: syn chodi na sportovní kroužek v rámci školy, trenérka si děti vyzvedava v družině a zase je tam vrací. Syn si dnes zapomněl věci na TV včetně bot, takže neměl v čem cvičit. Když si pro ně trenérka přišla řekl, že nemá nic na cvičení. Ona mu řekla ať jde i přesto s nimi. Syn řekl, že nemá nic ani boty. Trenérka řekla ať si vezme papuče ( backory), co nosí do třídy a jde s nimi. Tak syn šel. Teď mi řekl, že mu to pri cvičení klouzalo, ze i spadl. Jsem šíleně vytocena, že syna " donutila" aby šel s nimi. Vždyť cvičit v backorach není bezpečný. Co kdyby se zranil, tak co? Že nemá věci jsem si uvědomila dopoledne, ale trenerce jsem nepsala, aby ho nebrala, protože jsem předpokládala, že je dostatečně inteligentní a nebude ho brát do tělocvičny, když nemá ani boty.
Přemýšlím, že se s trenérkou sejdu a syna z kroužku odhlasim.Příspěvek upraven 01.11.22 v 17:34

No tak syn má kroužek, rodiče nejspíš mají za to, že na kroužku je. Pokud by ho poslala domů, protože nemá věci na cvičení a on byl v té době bez dozoru a něco se mu stalo, tak bys dělala co? Já bych taky trvala na tom, že půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
1.11.22 19:41
@mystiq píše:
Všem se omlouvám, byla to unahlená a unavená reakce. Priste budu řešit, až emoce opadnou…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.11.22 19:41
@Borrealis píše:
a proč si musíte na trenérce něco brát? :think:

kolik je dítěti? dva roky? jestli 2 tak chápu, jestli je to školák tak nechápu…venku aktuálně není mínus deset a závěje sněhu, že by měl mít projednou z toho co dělal na kroužku v neideálních botách zdravotní následky

EDIT aha, už vidím že cvičili v tělocvičně 8o já myslela že venku

tak pak nechápu vůbec
:mrgreen: :lol: koukám, že jsme si obě představovaly dite v backurkach po kotníky v bažině uprostřed lesa. :mrgreen: To bych sice neviděla jako důvod k odhlášení, ale trochu by mi to znervoznelo. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
1.11.22 19:42
@Svistice píše:
Spolužačka dítěte si zlomila nohu. Doma.
A moje spolužačka si natrhla vazy v koleni při přeskoku kozy v telocviku. Sportovní obuv měla. :nevim:

Me si dite rozseklo kotnik, když uklizelo koloběžku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.11.22 19:42

Mně dítě šlo několikrát na sportika v backurkach, protože dítě zapomnělo kde má boty na cvičení ( vyndali si je z batohu) a pak na to zapomněla. Překvapivě mě vůbec nenapadlo to řešit. 8o Respektive jsem ráda že normálně cvičila v backurkach. Má je kvalitní výborně sedí na noze. Rozhodně lepší než aby na sportik nesla.

• Citovat
  • Upravit
1305
1.11.22 20:00

Dcera v první třídě odcvičila tělocvik v zimních botech a zateplených elasťákách :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
1.11.22 21:14
@neumisa píše:
ano, určitě kluka z kroužku odhlas. trenérce se velmi uleví.

asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
1.11.22 21:25

@mystiq diskusi jsem jen tak prolétla, snad to nemyslíš vážně, jinak chudák syn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí