Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Až po odběru vajíček (tuším) jsem dostala fakturu za vše a byla splatná do měsíce + jsem platila hotově lékaři za léky, které mi předepsal (gonal, gynprodil, fraxiparine apod.).
@baccata a muzes mi rict nakolik te to cele cca vyslo? Mam z toho docela hruzu. Chcem nechat zavest dve embrijka
Vy jste nedostali a nepodepisovali cenik hned pri prvni konzultaci?
@Safrik injekce 3000,– + 17000,– ostatní. Ceny ti řeknou. My to měli dražší protože jsme měli kryokonzervaci (měla jsem hyperstymulacni syndrom), prodlouženou kultivaci do pátého dne, ISCI a navíc mi oplodňovali 23 vajíček a každé vajíčko nad 15 ks se zpoplatňuje 500,–
@dana.dv @Safrik Ahoj holky
jsem necely rok po ivf a zbyly mi leky puregon 300IU/0,36ml puregon 900IU/1,08ml, 3× orgalutran 0,25 mg/0,5ml (kdybyste je chtely a mely je v protokolu ![]()
Ahoj holky můžete mi prosím některá poradit? Začaly jsme chodit do Natalartu. A dnes po druhé návštěvě mi dr. řekl že počkáme na výsledky z genetiky ale že nejspíš nám doporučí IVF, prý protože mám PCO a vysokou hladinu testosteronu. A na ten testosteronu mi napsal léky které mám brát dlouho době. Ale zarazilo mě že hned IVF a že se nejdřív nezkusi IUI. Jak jste to měly vy v Natalartu? A kolik hradí pojišťovna IVF?
@KristýnaTyna1 ja dnes za ivf v natalartu platila 11 tisic. Ty pocitej ze budes platit 20 kdyz vyuzijes vsechny sluzby. Ja je nakonec nevyuzila a platila sem min.. Jdi do ivf, inseminace je ztrata casu a zbytecny jedno zklamani, pro me teda. Pri ivf vis ze ti toho drobecka daj primo do tebe.. Kdyby u tebe mela inseminace smysl tak ti ji nabidl..
@Šafařík Aha takže jsem pochopila že pojišťovna nehradi vůbec IVF? A co vše je v těch službách? My byly dnes také v Natalartu a docela mi tam tím zaskocily že hned IVF… A platí se tam hotové nebo kartou? Strašně moc ti děkuji za odpověď jsem ráda že budu vědět co a jak. A jestli se mohu zeptat jaký problém máte vy?
@Safrik pardon chytrý mobil 😂Aha takže jsem pochopila že pojišťovna nehradi vůbec IVF? A co vše je v těch službách? My byly dnes také v Natalartu a docela mi tam tím zaskocily že hned IVF… A platí se tam hotové nebo kartou? Strašně moc ti děkuji za odpověď jsem ráda že budu vědět co a jak. A jestli se mohu zeptat jaký problém máte vy?
@KristýnaTyna1 pojistovna plati pulku ivf, ty doplacis druhou pulku. 8tisic propichnuti spermie do vajicka. 6tisicmrazeni zbylich miminek 3tisice asistovany hatching to je ze „nariznou“ embrijko aby se v tobe zavrtalo. Prodlouzena kultivace ze nechaji dyl vyvyjet embrijka kdyz budou kvalitni. Bohuzel me zadna embria nezbyla taze ja nepotrebovala prodloužení kultivace ani mrazeni zbylich vajicek. Plati se tam kartou az na konci vseho. Leky na pichani hormonu ti daj primo tam a ty jim tam zaplatis hotove. Cca do 3 tisic.
@KristýnaTyna1 Oni ti to tam vysvetli neboj se. Ty penize za to stoji. Ver mi.
@Safrik aha to jsem ráda že mi to někdo vysvětlil.😊 A kolik sis nechala zavést Embrijek? A jak dlouho se snažíte o mimco? My už skoro 2 roky a nic. Ale klidně půjdu hned do IVF hlavně aby už jsme ten uzlicek mely😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.