Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pikola píše:
A proč jsi práce neschopná? Kvůli IVF?přes půl roku?
Nechtěla jsem rejpat, ale taky mě to tajímá
@pikola píše:
A proč jsi práce neschopná? Kvůli IVF?přes půl roku?
Asi jo. 3× na IVF. A pak 6 nedel klid, kdyby nahodou se zadarilo ![]()
@TopSecret píše:
Asi jo. 3× na IVF. A pak 6 nedel klid, kdyby nahodou se zadarilo
Tak pak dobře, že je podpůrčí doba časově omezena…
@ivašot. píše:
Tak pak dobře, že je podpůrčí doba časově omezena…
Tak tak… jinak by mohla kvuli mimiskovi byt taky i na invalidnim duchode ![]()
No tak jako nastup do práce, ne? Minimálně až do transferu můžeš být normálně v práci. Fakt jako někdo marodí půl roku kvůli IVF? To je neuvěřitelný.
Já myslela, že při umělém se chodí normálně do práce a na neschopenku se jde až po uchycení ![]()
http://ferovanemocnice.cz/…mo-6412.html to už ti moc nezbývá
A mezitím odpracovat 190 dní http://ferovanemocnice.cz/…as-6589.html
Příspěvek upraven 04.03.19 v 19:25
Já myslela že se může maximálně marodit 380dni ale pokud byla neschopenka během nějaké doby myslím 12 měsíců tak to není 380dni ale o to se to krátí takhle mě to teď říkal kamarád který řešil neschopenku protože je po uraze a čeká ho operace a pak jedině ukončit neschopnost a když tě vyhodí z práce tak jít jediné na úřad práce a můžeš být doma. Ale zase jen na 6 měsíců pak už zadarmo zase
Se nedivím že tě chtěj vyhodit. Jdi do práce a když se zadaří můžeš jít na neschopenku znova ne??
@pavla.velova píše:
Já myslela že se může maximálně marodit 380dni ale pokud byla neschopenka během nějaké doby myslím 12 měsíců tak to není 380dni ale o to se to krátí takhle mě to teď říkal kamarád který řešil neschopenku protože je po uraze a čeká ho operace a pak jedině ukončit neschopnost a když tě vyhodí z práce tak jít jediné na úřad práce a můžeš být doma. Ale zase jen na 6 měsíců pak už zadarmo zase
On snad po 180 dnech musí tu neschopenku prověřit revizní lékař.
@andysek84 píše:
Ahojky, obracím se na Vás s žádostí o pomoc. Od 1.8.2018 jsem v pracovní neschopnosti. K dnešnímu dni mám za sebou za toto období 3 IVF, bohužel vždy se špatným koncem, dnes jsem se právě dozvěděla, že test z krve, i přesto, že se nedostavila menstruace je negativní. K 28.1.2019 mi skončila 180 denní podpůrčí doba pracovní neschopnosti, tak mi Sanus chce ukončit neschopenku, i přesto, že bych zkusila znovu absolvovat vše od začátku od odebrání vajíček. Chtěla jsem se zeptat kdyby si mě převzala do péče na jinou diagnózu má obvodní doktorka, zda by mohla pracovni neschopnost pokračovat nadále a jestli ano, kdyby se miminko podařilo a já bych měla vyčerpanou tu podpůrčí dobu, tak jsem slyšela, že bych až do mateřské byla doma bez jediné koruny? Je to tak možné? Vůbec nevím, co teď dělat
. Když se vrátím do zaměstnání, tak mě chtějí vyhodit. Nebo kolik bych musela odpracovat popřípadě v novém zaměstnání, abych měla zase nárok na plnou podpůrčí dobu při pracovní neschopnosti? Děkuji a omlouvám se za román.
Se jim divis, ze te chteji vyhodit. Ja teda ne.
Tak jdi do prace.co jako cekas.to vis ze te vyhodi.ani se jim nedivim.
@ivašot. Aha tak to ani nevím já vím. Že kamarád už je dlouho na neschopnosti snad skoro rok a až teď chtěli aby sel někam ke.komisi a k lékaři nějaké potvrzení apod. Ale za tu dobu marozeni dochází k různým lékařům co vím tak nevím. Jak přesně tohle chodí
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.