Nativ a PCO

108
26.1.17 07:35

Nativ a PCO

Ahoj holky mate prosim nektera zkusenosti ze mate PCO a podstoupily jste Nativ? Rada bych byla za jakekoliv poznatky cim se stimuluje jaka byla uspesnost u vas priblizna cena atd pokud jsem dobre pochopila tohle je jeste sance jak otehotnet ale nevztahuje se to do IVF cyklu hrazenych pojistovnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.1.17 08:44

Já měla PCO a v centru měli zrovna nějakou akci na nativ + ISCI, platili jsme 12tis. i s léky do konce 12tt (estrofem, utrogestan, prednison). Byl to rok 2012. Otěhotněla jsem napoprvé.

Když jsme se rozhodli pro druhé, už takovou akci neměli a nativ by vyšel podobně jako normal ivf - 12tis nativ + cca 10tis ISCI + léky. Nakonec se mi ale tělo po porodu srovnalo a druhé jsme počali přirozeně :-)

Z nativu je ale možnost získat 1-2 vajíčka a u normal ivf je ten počet vyšší (ne vždy). Já jsem u nativu mohla ještě Clostilbegyt (může se brát 6 cyklů za život), brala jsem 1-0-1, měla jsem dva folikuly, dvě vajíčka, oplozeny obě, ale zvládlo to jedno a máme syna :srdce: T.

PS: a na cykly IVF u pojišťovny neměl nativ žádný vliv, platíš si to celé sama.

• Citovat
  • Upravit
108
26.1.17 10:32

Tak to je super sbiram informace dohromady protoze jsem se to docetla az pres ruzne diskuze vubec jsem netusila ze neco takoveho jde v CAR me to vubec nenabidli a to uz jsem prodelala 2 Ivf a ted hledam jeste jine varianty at nevycerpam vsechny Ivf placene pojistovnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí