Natrhlý pindík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1531
14.4.14 20:58

natrhlý pindík

Ahojky holky…chtěla jsem se zeptat, zda máte některá podobnou zkušenost jako já…dneska jsem byla se synem na půlroční prohlídce. Doktorka samo kontrolovala i pindíka. Když jsme večer koupali, přítel si při mytí všiml, že má malej na pindíkovy jakoby natrženou kůži, je to červené, ale velikostně tak milimetr…bohužel když doktorka prcka prohlížela, zrovna jsem byla otočená na sestru a domlouvali jsme další kontrolu…tak nevím, co s tím…malej se při mytí usmíval jako vždy, nijak se nekroutil, a i když jsem mu na pindíka šahala, nijak nereagoval, takže ho to asi nebojí…plenky měl taky počůraé a žádné reakce během dne jsem si nevšimla…myslíte, že to může být nějak nebezpečné? mám zítra koupit heřmánek a potírat? nebo něco jiného? moc děkuji za reakce, jsem z toho docela mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sanlitun
14.4.14 21:01

Zavolala bych doktorce a zeptala se, co s tim. Jsi si jista, ze je to natrzene? To by mu prece tekla krev, ne? Drzim palce, at je maly v poradku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1531
14.4.14 21:03

Krev neteče, je to červené, jako když se strhne záděra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
14.4.14 21:10

Tak to se mu asi odlepila trosku kuzicka. Kdyby mu to natrhla, urcite by rval, to musi byt strasna bolest.. Neboj, je v poradku. Natrela bych mu to bepantenem, tim nic nepokazis. At je dobre.

• Citovat
  • Upravit
3172
14.4.14 21:11

Mohla mu ho přetáhnout a někdy se to stane, že to je pak třeba červený, já bych mu to namáčela celý zítřek v heřmánku.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
14.4.14 21:14

Ty jo, bepanthen mě nenapadl, hned ráno mu to namažu a pro sichr asi zkusím i ten hěřmánek…asi zase vyšiluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
14.4.14 21:16

Ten heřmánek můžeš dát i tak, že namočíš do něj kapesník, přiložíš na pindíka a dáš normálně i plínku ;) v klidu, kdyby to bylo fakt něco horšího, tak by vyváděl ;) jak píšou holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
14.4.14 21:27

Kdyby moje doktorka sáhla klukovi na pindíka (a ještě k tomu s poraněním!!!) bez mého vědomí, urvala bych jí hlavu. Beze srandy. :cert:

To mě vytáčí jen na to pomyslím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
14.4.14 21:38

@Krčka mě to taky naštvalo, to si nemysli…vždycky mu kontroluje kuličky, jestli mu náhodou nazalezly a i pindíka…asi jestli se mu tam třeba něco nedostalo…nevim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
14.4.14 21:41

@nunik Pokud ho to nebolí, nemá to oteklý a nehnisá mu to, tak bych neplašila. Kdyby ho to hodně bolelo, tak si na něj nenechá sáhnout a třeba plače při čůrání, akorát sleduj, aby se mu to nezanítilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
14.4.14 21:45

@Krčka @nunik holky a proč vám to vadí? Dyť to dělá pro jejich zdraví?? Nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
14.4.14 21:47

@Vrtul mě vadí, že se mu něco stalo…chápu, že se zkontrolovat musí, ale přetahovat by se asi ještě neměl, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.4.14 21:52

Šiš, já byla naštvaná ve dvou letech, když mu to chtěla zkoušet.. 8o Syn, když si přetahuje, tak to má někdy červenější, jakoby prokrvenější. Trhlé by ho bolelo a pálilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
14.4.14 21:54

Aha, ja z prvniho prispevku pochopila, ze vy jste koupali a vsimli si toho a pak jste byli teprve na prohlidce :think: kurnik tak aspon ze ho to neboli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
14.4.14 21:58

@Vrtul pro zdravi pretahovat miminku pindika? Ne, probuh, z toho jsou srusty, sam se uvolni to jsou hormony a pod. Resit jen v pripade ocividnych problemu nebo vyssim veku. Ale na mimino by mi sahla jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí