Navádění dcery proti matce

74
21.4.20 16:41

Navádění dcery proti matce

Dobrý den, psala jsem sem už několikrát, že řeším problémy s bývalým manželélem a jeho novou přítelkyni. Řešila jsem už i na sociálce, ale právě že se nic moc nestalo. Proto se chci zeptat jestli nemá někdo podobný problém. Bývalý manžel a jeho přítelkyně přešli od naschválu k tomu že začali navádět 2 apul letou dceru proti mě. Začali ji učit, aby na mě vyplazovala jazyk, dělala ksichty nebo jsem dokonce byla svědkem toho, jak přítelkyně učí dceru fakace. Dcera moc nemluví, ale není hloupá a rychle se učí hlavně to co nemá. Takže to dopadlo tak, že umí několik sprostých slov, vyplazuje na mě jazyk a zvedá prostředníček pokaždé, když ji něco zákážu. Zajímá mě jestli mě někdo neřešil něco podobného jestli me vůbec na sociálce budou brát vážně vzhledem k věku dcery a kvůli tomu, že toho moc nenamluvi. Když se ale dcery zeptám kdo ji to učí řekne teta (tak říká přítelkyni) já pak nedělám nic jiného než že vysvetluju že to dělat nesmí. Nemá někdo zkušenost děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1671
21.4.20 17:03

Resili jsme v rodinne neco podobneho a socialku ani soud to nezajimalo.
Nevis, proc to ti dva delaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 17:04

Ahoj, já takový problém nemám ale být na tvém místě tak si to první vyřídím s tvým ex a jeho přítelkyní, že se mi nelíbí že ji navadi a hlavně že ji učí takové hnusy, co pak až bude chodit do školky? Tak tam bude fakovat děti? To se dítko bude reprezentovat krásně a hlavně personál bude blbě koukat blbě na tebe, na matku :nevim: kdyby nepomohlo tak bych zkouška tu socku ale oni toho moc nemůžou maximálně udělají ty ty ty na bývalého možná ní to ne, styk mu zakázat nemohou.. V tom horším případě ji dej přes prsty když ti ukáže fakace, že se tohle nedělá a že je to ošklivé.. Ale já bych opravdu udělala hodně velký rumbus u té jeho přítelkyně ještě k tomu když jsi to viděla pak by přišel na řadu bývalý, sezrvala bych je jak malý děcka, samozřejmě tak aby to neviděla, neslyšela malá.. Jestli si to necháš líbit tak si budou dovololovat víc a malá ti může jednoho krásného dne říct pico a ty s tím nic neuděláš.

• Citovat
  • Upravit
1671
21.4.20 17:07

Pres prsty ji nedavej.
Problem s tim bude mit hlavne dcera, kdyz se bude hnusne chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 17:08

Mám problém se sociálkou, ale ti řeší jen 1. Pokud je dítě v ohrožení 2.jina nouzová situace.. Tak to vyřeš s ním? Co má za problém, je to přece i jeho dítě.. Nechápu to

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.20 17:09

@Leni_2019 proč ji nemá dávat přes prsty, jestli ji vysvětluje že to nemá dělat a dělá to i přes to tak dat malou před prsty neuškodí potom to možná dělat přestane

• Citovat
  • Upravit
11206
21.4.20 17:11

Rekni dceři, at si to teda dela u tety, ze u tebe to delat nebude, ze se ti to nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
21.4.20 17:11
@Anonymní píše:
@Leni_2019 proč ji nemá dávat přes prsty, jestli ji vysvětluje že to nemá dělat a dělá to i přes to tak dat malou před prsty neuškodí potom to možná dělat přestane

Protoze se to nedela. Jak by se libilo tobe, kdyby ti nekdo dal pres prsty proto, ze delas neco, co se mu nelibi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.4.20 17:13

@Leni_2019 bývalá přítelkyně má neustále pocit, že stojím o bývalého manžela a chtěla bych ho zpátky přitom nemá důvod. Vztah s ním už mám dávno vyřešený a je u konce ikdyby byl momentálně sám nechtěla bych ho zpátky. Z toho důvodu že si tohle mysli se snaží dělat naschvály buď mě a nebo takle přes dceru. Chodí mi ke vchodu vyprávět že bývalý manžel je její že se s tím mam smířit nadává mi do blbek a pokud se začnu bránit zacne na mě ukazovat například fakace a učí to i dceru. S bývalým se určitě nedomluvim přítelkyni v tom podporuje a přidává se k ní. Já jsme práce četla že když se tohle děje mohla bych na sociálce požádat o snížení styku proto jsem se ptala. Už jsme jednou na sociálce řešila a paní mi řekla že otci zavolá a postrasi ho tím že by mohl přijít o styk. Zřejmě mu volala ale nepomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.4.20 17:14
@Anonymní píše:
Mám problém se sociálkou, ale ti řeší jen 1. Pokud je dítě v ohrožení 2.jina nouzová situace.. Tak to vyřeš s ním? Co má za problém, je to přece i jeho dítě.. Nechápu to

S ním se řešit nedá zkoušela jsem ale on v tom přítelkyni podporuje a navíc se k ní i přidává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.4.20 17:17
@Anonymní píše:
Ahoj, já takový problém nemám ale být na tvém místě tak si to první vyřídím s tvým ex a jeho přítelkyní, že se mi nelíbí že ji navadi a hlavně že ji učí takové hnusy, co pak až bude chodit do školky? Tak tam bude fakovat děti? To se dítko bude reprezentovat krásně a hlavně personál bude blbě koukat blbě na tebe, na matku :nevim: kdyby nepomohlo tak bych zkouška tu socku ale oni toho moc nemůžou maximálně udělají ty ty ty na bývalého možná ní to ne, styk mu zakázat nemohou.. V tom horším případě ji dej přes prsty když ti ukáže fakace, že se tohle nedělá a že je to ošklivé.. Ale já bych opravdu udělala hodně velký rumbus u té jeho přítelkyně ještě k tomu když jsi to viděla pak by přišel na řadu bývalý, sezrvala bych je jak malý děcka, samozřejmě tak aby to neviděla, neslyšela malá.. Jestli si to necháš líbit tak si budou dovololovat víc a malá ti může jednoho krásného dne říct pico a ty s tím nic neuděláš.

Sociálka už bývalému pohrozila ale asi to bylo k ničemu. Několikrát jsem se snažila domluvit po dobrém s obouma bylo to k ničemu tak jsem na to šla po zlým vlitla jsem na oba dva skončilo to tak že bývalý na mě zavolal policajty že je slovně urazim. Právě že se děsím toho až dcera půjde do školky. Samozřejmě ji nedovolím aby tohle dělala ale na druhou stranu se mi nelíbí trestat ji za něco co jí učí dva omezenci jen aby dělali naschvál, mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.4.20 17:18

@jita22 přesně tak dělám a ona to přestane dělat do chvíle než kde zase k nim pořád dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 17:18

@Leni_2019 evidentně maminka co jen vysvětluje.. Až ti bude dítě skákat po hlavě tak ti vysvětlování fakt pomůže no, dát jednu malou na zadek niky nikoho nezabilo natož přes ruce

• Citovat
  • Upravit
74
21.4.20 17:19

@Leni_2019 právě že se mi nelíbí trestat dceru za něco co jí učí oni jen aby dělali naschvály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.4.20 17:24
@Anonymní píše:
@Leni_2019 evidentně maminka co jen vysvětluje.. Až ti bude dítě skákat po hlavě tak ti vysvětlování fakt pomůže no, dát jednu malou na zadek niky nikoho nezabilo natož přes ruce
@Anonymní píše:
@Leni_2019 evidentně maminka co jen vysvětluje.. Až ti bude dítě skákat po hlavě tak ti vysvětlování fakt pomůže no, dát jednu malou na zadek niky nikoho nezabilo natož přes ruce

To já třeba dceři na zadek nebo přes ruku dám když si to zaslouží jen mě štve že ji mám trestat za něco co jí naučí její vlastní táta aby podporoval přítelkyni v naschvalech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí