Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny místní uživatelky a uživatele a přicházím s dotazem ![]()
Mám nainstalovanou v mobilu navigační aplikaci ( snad můžu napsat název, jde o Map Fap Navigator ) ale nejsem s ní spokojená. Při mých pracovních cestách přes Ostravu, ( já jsem z Olomoucka ) mě neplánovaně zavedla už i na stavbu nějakého skladu nebo mě vodí v kruhu a stále vrací na stejné místo v případě zavřené ulice nebo dopravní komplikace. Podotýkám, jsem Ostravou chtěla jen projet a pokračovat směrem na Český Těšín. V jiných městech funguje celkem dobře. Objet zavřenou ulici sice umí ale špatně a potřebuje vložit obsáhlé data a i přes třeba čtyřkilometrou objížďku, je schopná nevézt mě zpátky k uzávěře. Prostě je to zlá, nepěkná věc, abych parafrázovala divadlo Járy Cimrmana.
A teď k samotnému dotazu. V mobilu nepoužívám a nemám data a ráda bych nějakou navigační aplikaci ( protože jsem spořivá hospodyňka ) která je zadarmo.
Neměl by někdo nějaký ověřený tip?
Za případné odpovědi děkuji.
Myslím, že Waze funguje i offline a měl by být zdarma. Jen offline nemůžeš počítat s tím, že tě upozorní na aktuální stav dopravy. Uzavírky by tam měli být, ale musíš ji aspoň jednou za týden aktualizovat přes WiFi.
@Martha03 Já jsem Waze měla ze začátku na Iphonu, než jsem přešla na Android telefon a ten offline provoz co si patuji zlobil. Muselo se to nastavit a stejně jsem dost často musela trasu plánovat připojená k Wifi. Děkuji moc za radu, ale doufám v tip na navigaci u které tvůrci počítali primárně s Offline provozem ![]()
@Sova zMedvidkaPu píše:
ráda bych nějakou navigační aplikaci … která je zadarmo.
HereWeGo
Díky moc, koukala jsem, že má hodně pozitivnich recenzí. Určitě ji vyzkouším ![]()