Tříletý zvracel hleny

529
19.1.23 08:44

Tříletý zvracel hleny

Ahoj. Otázka. Jednou jsem se synem skončila v nemocnici na kapačkách tak se fakt bojím, byl to hnusný zážitek. To měl virovou gastroenteritidu a byl po pár hodinách jako papírek.
A dnes ráno se vzbudil dávením. Vyzracel pár hlenů, vypláchl si ústa, napil se a šli jsme dál spát. Jsem myslela že mu vadili jen hleny. Později se to opakovalo bílý hlen, voda napůl světlě růžový. Nezapáchající, žádné zbytky jídla atd.
Jsem docela vyděšená, jenže nemá teplotu, neztěžuje si na bolesti - jsou mu tři roky. Teď si hraje, je veselý, normální a zatím dobrý a neopakovalo se tak nevím, hlavně od čeho to měl růžové. Ráno jsem mu udělala k pití narychlo šťávu, ale zase né tolik na obarvení a včera mi teda ukradl červenou malinovku a trochu si dal :nevim: dala jsem mu Mucosolvan a udělala čaj. Mýmu doktorovi se dovolat to je umění ani nevím jestli mu můžu dát aspoň něco k jídlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76616
19.1.23 08:55
@dracula-s píše:
Ahoj. Otázka. Jednou jsem se synem skončila v nemocnici na kapačkách tak se fakt bojím, byl to hnusný zážitek. To měl virovou gastroenteritidu a byl po pár hodinách jako papírek.
A dnes ráno se vzbudil dávením. Vyzracel pár hlenů, vypláchl si ústa, napil se a šli jsme dál spát. Jsem myslela že mu vadili jen hleny. Později se to opakovalo bílý hlen, voda napůl světlě růžový. Nezapáchající, žádné zbytky jídla atd.
Jsem docela vyděšená, jenže nemá teplotu, neztěžuje si na bolesti - jsou mu tři roky. Teď si hraje, je veselý, normální a zatím dobrý a neopakovalo se tak nevím, hlavně od čeho to měl růžové. Ráno jsem mu udělala k pití narychlo šťávu, ale zase né tolik na obarvení a včera mi teda ukradl červenou malinovku a trochu si dal :nevim: dala jsem mu Mucosolvan a udělala čaj. Mýmu doktorovi se dovolat to je umění ani nevím jestli mu můžu dát aspoň něco k jídlu :nevim:

jejda, nepanikař - u dětí je naprosto běžné, že při rýmě zvracejí hleny, v podstatě je to dobře, uleví se mu, růžové to bylo od té malinovky, najíst mu můžeš normálně dát - v podstatě to není nic, co by měl řešit doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
19.1.23 08:57

V klidu, je to úplně normální, ono se mu tím i uleví, jak to dostane ze sebe ven :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6033
19.1.23 08:57

Můj tříleťák tohle dělá. Zatím jsem ho nedokázala naučit smrkat, takže polyká rýmu. Neslyšíš, že by třeba potahoval nosem, nebo neteče mu rýma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
19.1.23 09:33

Naprosto běžný stav, doktor není třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
19.1.23 09:44

Dcera to mívá dost často na zacatku nachlazeni… je jí spatne, casto ma teplotu, pak se vyzvraci, ulevi se ji, teplota klesne a pak se spusti nejaka ryma, kasel nebo tak… myslim, ze muzes byt v klidu, obzvlast, jestli je dite jinak v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.1.23 09:56

Jo já se zrovna vrátila od Dr, mala má rymu a kašel a Dr mě uklidnovala, ze klidně muze zvracet hleny (nebo je mít ve stolici) ať se toho nedesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
19.1.23 10:36

Naše děti ( budou jim dva roky) zvrací hleny při rýmě pravidelně. Umí smrkat, ale stejně. Kolikrát se už opravdu modlím, aby to vyzvraceli, protože pak je většinou až do večera klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
19.1.23 10:54

Nemá rýmu ani teplotu, na bolesti si nestěžuje. Tak mi vyzvracel všechen čaj ráno, černej. K pediatrovi jsem se dovolala a na radu mu davam rozmichanou studenou vodu se smectou po lzickach a zaťukam že skoro 2 h dobrý tak snad.
Já jsem holky totiž s ním byla v létě v tý nemocnici a to vypadal šíleně a šlo to hrozně rychle tak mám prostě jenom strach. Díky všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
19.1.23 10:57

Je fakt že mě bylo před 2 dny taky šoufl, ale nezvracela jsem já měla bolesti břicha a průjem tak jsme chytli asi nějakou gastroenteritidu zase, ale tentokrat snad mírnější loni to bylo tisíckrát horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
19.1.23 11:00

@Modesta rýmu nemá a on smrká to by si i řekl. Asi žaludek, neudržel mi ani čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová