Navigace se starými mapami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1099
28.1.15 17:06

Navigace se starými mapami

Mám možnost koupit levně navigaci tom tom XL 310 canada.chci se zeptat zda lze navigci užívat i se starými mapami nebo raději koupit novou. Navigaci budu potřebovat tak 2 krát do měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6525
28.1.15 17:10

Nekupuj to. Za aktualizace se plati. Stare mapy jsou opravdu k nicemu. Navic ta navigace uz bude mit asi i blbou baterii nebo jine mouchy. Dneska koupis navigaci levne.
Pokud mas maly tablet nebo vetsi mobil s androidem… doporucuji si stahnout tuhle navigaci s dozivotni aktualizaci zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
28.1.15 17:12

Měla jsem dříve sony tel tm navigace šla nyní mám nějaký smartphone5 C300 a navigace tam je ale nějak blbne. Novou jsem našla za 2000kč pán z tuto chce 600

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
28.1.15 17:13

@ardnas3 No tak si do toho stahni ten Sygic. Mam ho a je tam i asistent jizdnich pruhu. Spokojenost. Do stare navigace bych fakt nesla. Ten pan asi vi, proc to prodava… budes litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
28.1.15 17:15

Díky už st :hug: ahuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
30.1.15 08:52

Navigace se starými mapami je nanic a aktualizace dneska stojí skoro tolik co nová navigace. Buď si kup nějakou navi s doživotní aktualizací, nebo lépe - pokud máš smartphone - používej navigaci googlemaps. Ta je bezkonkurenční a zdarma. Jezdím velmi často, vystřídala jsem už asi 4 navigace, ale všechny mají tendenci tě občas zavést někam „do lesa“. Googlemaps nemají chybu, a pokud máš k tomu ještě mobilní internet, tak ti aktuálně oznamují uzávěry, zpomalení provozu atd. a dají se propojit s kalendářem v mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
1.8.15 11:09

Když zde čtu příspěvky, tak koukám že dnes převážná část navigací má již bezplatnou aktualizaci map v sobě, respektivě dává možnost nového jejich stáhnutí? Máte s tím prosím někdo zkušenosti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
3.8.15 19:29

@Bjustřík Ano. Mapy se stahují přes aplikaci od výrobce navigace - čili pokud máš dejme tomu TomToma, připoj ho k PC, spustí se program TomTom Home a nabídne ti stažení aktualizací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
3.8.15 20:47
@neanonymní píše:
@Bjustřík Ano. Mapy se stahují přes aplikaci od výrobce navigace - čili pokud máš dejme tomu TomToma, připoj ho k PC, spustí se program TomTom Home a nabídne ti stažení aktualizací.

Já vše vím i aplikaci mám v PC, ale bohužel již to chce zaplatit.. :think: ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák