Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám možnost koupit levně navigaci tom tom XL 310 canada.chci se zeptat zda lze navigci užívat i se starými mapami nebo raději koupit novou. Navigaci budu potřebovat tak 2 krát do měsíce
Nekupuj to. Za aktualizace se plati. Stare mapy jsou opravdu k nicemu. Navic ta navigace uz bude mit asi i blbou baterii nebo jine mouchy. Dneska koupis navigaci levne.
Pokud mas maly tablet nebo vetsi mobil s androidem… doporucuji si stahnout tuhle navigaci s dozivotni aktualizaci zdarma.
Měla jsem dříve sony tel tm navigace šla nyní mám nějaký smartphone5 C300 a navigace tam je ale nějak blbne. Novou jsem našla za 2000kč pán z tuto chce 600
@ardnas3 No tak si do toho stahni ten Sygic. Mam ho a je tam i asistent jizdnich pruhu. Spokojenost. Do stare navigace bych fakt nesla. Ten pan asi vi, proc to prodava… budes litovat.
Navigace se starými mapami je nanic a aktualizace dneska stojí skoro tolik co nová navigace. Buď si kup nějakou navi s doživotní aktualizací, nebo lépe - pokud máš smartphone - používej navigaci googlemaps. Ta je bezkonkurenční a zdarma. Jezdím velmi často, vystřídala jsem už asi 4 navigace, ale všechny mají tendenci tě občas zavést někam „do lesa“. Googlemaps nemají chybu, a pokud máš k tomu ještě mobilní internet, tak ti aktuálně oznamují uzávěry, zpomalení provozu atd. a dají se propojit s kalendářem v mobilu.
Když zde čtu příspěvky, tak koukám že dnes převážná část navigací má již bezplatnou aktualizaci map v sobě, respektivě dává možnost nového jejich stáhnutí? Máte s tím prosím někdo zkušenosti? ![]()
@Bjustřík Ano. Mapy se stahují přes aplikaci od výrobce navigace - čili pokud máš dejme tomu TomToma, připoj ho k PC, spustí se program TomTom Home a nabídne ti stažení aktualizací.
@neanonymní píše:
@Bjustřík Ano. Mapy se stahují přes aplikaci od výrobce navigace - čili pokud máš dejme tomu TomToma, připoj ho k PC, spustí se program TomTom Home a nabídne ti stažení aktualizací.
Já vše vím i aplikaci mám v PC, ale bohužel již to chce zaplatit..
.