Návrat EX?

3
5.1.16 14:57

návrat EX?

Ahoj holky,

potřebuji se někomu svěřit, takže vám napíšu co mě trápí, byla jsem s přítelem rok a půl, stím že jsme měli opravdu krásný vztah, dost jsme se milovali, byli jsme si věrní, nikdo s nikým za celý vztah neflirtoval, prostě jsme byli jen my dva, hodně jsme toho zažili, ke konci listopadu jsme se začali hádat, šlo hlavně o to, že letos maturuje, a bylo toho na něj dost, oba jsme byli vystresovaní, takže začalo hádání, až jendnoho dne se došlo k rozhcodu, bylo to spíš z jeho strany, já se snažila to jakýmkoliv způsobem snažit zachránit, prvních pár dní jsem byla zoufalá a chovala jsem se přesně tak jak jsem neměla, potom jsem si řekla a dost, a začala na něj kašlat, ikdyž jsme se rozešli v dobrém, tak jsem si ho smazala z veškerého kontaktu, a asi ho to začalo štvát, párktát se mi ozval, a jakmile jsem neodepsala hned, dost ho to štvalo, jelikož to dal znát, máme společné kamarády, takže jsme se ještě viděli, mluvil na mě, smál se na mě, pořád se na něco ptal, ale já hraju hru jak jsem v pohodě, jelikož si řikám, že tohle ho ke mě může nejvíc přitáhnout, že to bez něj zvládám, ikdyž mi hodně chybí, i mi dal potom rozhcodu znát, že žárlí, myslím si že mu nejsem lhostejná, ale stále mi to nějak neprojevil, a myslíte, že když budu pokračocat v nevolání, nepsaní, že se bude ještě chtít vrátit? Máte stím zkušenosti? A chtěla jste ho pak zpět? Tohle celé trvá už asi měsíc…****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
blabla123
5.1.16 15:06

Nevracej se k němu, nic dobrého to nepřinese. Měla bys sebrat hrdost a nechat to být (úplně). Omez kontakt, nemysli na něj, potrvá to delší dobu, než budeš v pořádku. Vem si to tak, že mu na tobě nezáleží. Jen nechce, abys byla s někým jiným.

• Citovat
  • Upravit
3
5.1.16 15:09

Máš určitě pravdu, ale přála bych si, aby se to otočilo, a aspon si uvedomil, že udělal chybu.. Jelikož jsme měli vážně hezký vztah, a to mě právě zaráží, když se nad tím zamyslím.. :roll: Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.1.16 15:15

Já tě chápu, že tě to mrzí, ale určitě si brzy najdeš lepšího kluka a co, ty víš, možná se tak choval, protože v tom byl někdo jiný :(.

• Citovat
  • Upravit
3
5.1.16 15:18

O jinou slečnu určitě nešlo, tím jsem si jistá.. no uvidíme, dám tomu ještě čas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.18 17:28

Podle mě to cenu má. Jsem v podobné situaci, s přítelem jsme byli 2 roky a před třemi týdny jsme se rozešli, protože on brzy začne pracovat, nevídali bychom se a trápili bychom se. Jinak nás vztah byl celé dva roky krásný, nemůžu si na nic stěžovat. Bohužel jsem si také uvědomila, že jsem s ním chtěla být strašně moc a omezovala ho v koniccich, podle mě i to byl důvod rozchodu, potřebuje svobodu. Nyní doufám, že si uvědomí, že mu chybím a bude mě chtít zpátky.
Ale nemá cenu tlačit na pilu. Jestli mu nejsi lhostejná, tak se bude starat, ozve se. Ne třeba hned, obzvláště, pokud je tvrdohlavý, ale časem ano. Je dobře, že mu ukazuješ, že jsi v pořádku, ale může ho to také odradit. Když vidí, že jsi šťastná, může tě nechat šťastnou a smířit se s tím, to už záleží na jeho povaze. Každopádně bych to nezahazovala :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky