Partner ma udrel

5.1.16 08:44

Partner ma udrel

Ahojte. Chcem sa s vami poradit ako riešiť moju situáciu. Ide o to že ma partner udrel a nie raz..Už v minulosti mi dal facku.Ja som mu ju vtedy nevrátila..Vo februári 2015 sme sa pohádali a vtedy bohužial vyletela ruka mne, dala som mu slabú facku potom čo prišiel domov ráno o 7 a tváril sa že sa nič nestalo. Lahol a sledoval tv..On sa v tom postavil a začal mi trieskat po hlave(viac úderov so slovami „toto si chcela?“) až som skončila sedieť na zemi(neboli to obyčajné facky),ak by mi vrátil normálnu facku možno by som z toho nerobila také haloo.Po hodine prišiel zamnou a ospravedlňoval sa, vraj nemám odchádzat už to nespraví, nevie čo by bezomňa a malej robil..Odpustila som (aj kvôli malej mala vtedy 2mesiace, kam by som sňou chodila)..o asi 2-3mesiace sa to zopakovalo s tym ze som si oškrela koleno a mala modrinu na ruke od toho ako silno mi ju držal, tá ruka ma bolela ešte pár dní..Znova som odpustila a to sa mi už ani neospravedlnil…Tvárili sme sa ze sa nič nestalo aj ked ja nato myslím doteraz..Dúfala som že sa to viac krát nezopakuje…A o asi 4 mesiace neskôr pri dalšej hadke…naplul mi na notebook..proste sa správal otrasne.tak som od jedu schmatla jeho veci a vyhodila pred dvere..on prišiel zamnou a treskol mi a nie slabu..Zasa som ja hlupaňa odpustila.Od vtedy prešli asi 3 mesiace zatial sa to nezopakovalo..akurát asi pred mesiacom prišiel domov mal vypite(nechodí domov opitý, nieje alkoholik).Chcela som mu niečo povedat a drgol mi odzadu hlavy rukou ze „co ty ringla?“…Je možné že sa takýto človek zmení alebo mám radšj odíst? :zed: Dakujem za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
5.1.16 08:47

@amarena27 V jednom roce tě fyzicky napadne hned několikrát a ty se ptáš, jestli se změní? Vždyť k tomu nemá důvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
5.1.16 08:47

Nezmění bude e to stupnovat :oops: vlastní zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
5.1.16 08:50

Kolikrát te jeste bude muset zbit abys pochopila ze se nezmeni? Nebo to pochopis az zacne mlatit malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
5.1.16 08:51

@amarena27
Odejdi, dokud je čas.
Takový člověk se nezmění, a bude to čím dál, tím horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5122
5.1.16 08:58

Odejit od neho a nahlasit na policii!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.16 09:00

Ty jsi asi taky pěknej dáreček. Nejdřív provokuješ a pak se divíš. Jako, kdyby to bylo na Slovači jinak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.16 09:01

@amarena27 nakopej ho do prdelky.. když tohle udělá hned na začátku, bude se to jen horšit, nezlepší se to. Je to xindl :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.1.16 09:03

Překročili jste hranice, zpět to nevezmeš, už ví, že tě může zfackovat a nic se neděje. Neměla jsi ho praštit, on zareagoval, že tě ztloukl, prošlo to, prošlo to pak znovu a znovu, takže to klidně zase použije.
Takže já bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
5.1.16 09:03

Vše podstatné bylo řečeno, nebudu opakovat.

OT - co je to ringla? Prosím o překlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.16 09:07

Ano nemala som mu dat facku je to moja chyba ale on sa ohanal rukami pomne uz davno predtym..a raz mi aj strelil to som mu vobec nevratila..Myslim ze si zasluzil nie obycajnu facku ale poriadnu supu panvicou po hlave… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
5.1.16 09:17

@amarena27 8o 8o v jste fakt dvojka, ty mu dáš facku :roll:, on tobě taky. nevim na co čekáš? Bude se to jedině stupnovat :( Proč by se měnil když držíš a stále tam jsi :jazyk: chudák dítě až tohle uvidí jako normu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
5.1.16 09:20
@amarena27 píše:
Ano nemala som mu dat facku je to moja chyba ale on sa ohanal rukami pomne uz davno predtym..a raz mi aj strelil to som mu vobec nevratila..Myslim ze si zasluzil nie obycajnu facku ale poriadnu supu panvicou po hlave… :pocitac:

jak malé dětí - to on, to já ne. To on mě bije, já za to nemůžu… Hloupost. Ty mu to dovolíš, tak on to dělá.

Buď se půjde léčit, jelikož nezvládá svůj vztek. A nebo jdi.

Mimochodem, když se takhle třískáte, kde je úcta k tomu druhému? Já bych si nedovolila dát svému muži facku. On mě taky ne. V návalu vzteku třískne třeba do futer. Ale mě v životě neuhodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.16 09:20
@amarena27 píše:
Ano nemala som mu dat facku je to moja chyba ale on sa ohanal rukami pomne uz davno predtym..a raz mi aj strelil to som mu vobec nevratila..Myslim ze si zasluzil nie obycajnu facku ale poriadnu supu panvicou po hlave… :pocitac:

timhle jsi to korunovala.. jsi stejná trubka jako on. V normálním vztahu se lidi nemlátí.. tak se mlaťte a milujte, nebo na to kašli, dospěj a pak si někoho najdi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
5.1.16 09:21
@amarena27 píše:

On si pravdepodobne mysli to same, navic vi, ze to muze udelat. Bohuzel ano on je ten spatny, ale mate to hrozne blbe a to ze si rikas ze on si neco zaslouzi nicemu nepomuze. Ted nic neudelal tak zkus navrhnout manzelskou poradnu nebo neco kde bys mu svoje obavy z dalsiho nasili mohla bezpecne rici. Kazdopadne bych si chystala zadni vratka - finance, bydleni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky