Partner ma udrel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
5.1.16 09:20
@amarena27 píše:
Ano nemala som mu dat facku je to moja chyba ale on sa ohanal rukami pomne uz davno predtym..a raz mi aj strelil to som mu vobec nevratila..Myslim ze si zasluzil nie obycajnu facku ale poriadnu supu panvicou po hlave… :pocitac:

timhle jsi to korunovala.. jsi stejná trubka jako on. V normálním vztahu se lidi nemlátí.. tak se mlaťte a milujte, nebo na to kašli, dospěj a pak si někoho najdi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
5.1.16 09:21
@amarena27 píše:
Ano nemala som mu dat facku je to moja chyba ale on sa ohanal rukami pomne uz davno predtym..a raz mi aj strelil to som mu vobec nevratila..Myslim ze si zasluzil nie obycajnu facku ale poriadnu supu panvicou po hlave… :pocitac:

On si pravdepodobne mysli to same, navic vi, ze to muze udelat. Bohuzel ano on je ten spatny, ale mate to hrozne blbe a to ze si rikas ze on si neco zaslouzi nicemu nepomuze. Ted nic neudelal tak zkus navrhnout manzelskou poradnu nebo neco kde bys mu svoje obavy z dalsiho nasili mohla bezpecne rici. Kazdopadne bych si chystala zadni vratka - finance, bydleni.

• Citovat
  • Upravit
3973
5.1.16 09:37

Bože holka, mazej od nej a neohlizej se. A vem to pres policii a nahlas to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79980
5.1.16 09:42

Jediná šance je rázně tyhle domácí bitky utnout. Takže nejlíp si hezky v klidu sednout a vyříkat si to, že takhle jste přece žít nechtěli. Pokud máš obavy, že by se to zase zvrhlo, tak někde v poradně. No a pak platí ještě jedno - zkus to znova a odcházím. Ale musíš počítat s tím, že pokud to zkusí, odejít musíš, nesmíš planě vyhrožovat. A jinak - nechápu, jak sis mohla myslet, že bys mohla chlapovi, nota bene Slovákovi, jednu trhnout a on že by to přešel. Proboha, já mám jednoho doma, nikdy na mne tedy ruku nevztáhl, ale sama vím, kde jsou hranice a vím, že Slováci jsou mnohem prudší a mnohem citlivější na svou hrdost chlapa. A začněte se ovládat oba - máte dítě, už nejste malí fakani, abyste se doma prali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.16 10:39

Inkakřivák

To „skus to znova a odchazim“ Som mu uz povedala najmenej 3×..Upozornila som ho uz davnejsie ze ak mi este raz vlepi pojdem..Urobil to aj po mojom upozorneni..Len chyba bola asi tak ze som nakoniec nikam neodisla..Takze asi to budem musiet uz urobit nech vidi ze len nekecam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79980
5.1.16 10:44

@amarena27 Samozřejmě nesmíš vyhrožovat naplano. Tohle se říká vždycky vážně, to nevíš ani tak málo? Hrozné. Pokud to řekneš, musíš to dodržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
5.1.16 11:14

Proboha, vem dítě a zdrhej!!! Nebo chceš čekat až tě zbije opravdu pořádně? Chceš, aby dítě na tohle muselo koukat?

• Citovat
  • Upravit
5.1.16 11:55

Inkakrivak Mas pravdu uz to urobim. Myslim ze bude velmi prekvapeny ak pride domov a najde prazdny byt…ale o co si koledoval to ma :roll:.Vela krat som ho upozornila ze pride ten den D a odidem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79980
5.1.16 13:20

Ano, přesně tak, ne že odejdeš jako demonstračně a za den jsi zpět. Prostě jednou pro vždy. S tím počítej. Protože kdyby ses vrátila, nebudeš už na něj mít žádnou páku. Nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
9.1.16 09:05

@amarena27 jdeš pracovat do Itálie ( viz diskuze nápojová hosteska ) :think: máš i zkušenosti s prací :think: a dítě bereš sebou a nebo ti bude někdo hlídat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.16 13:58

@Lima69 Jasne ze beriem so sebou :lol:
V Italii som zila a jednoducho sa vraciam naspat…
Co je natom nepochopitelne neviem
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí