Navštěvujete kosmetičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
21.6.06 14:07

Navštěvujete kosmetičku

Ahojky všem, chci jen tak pro zábavu zjistit, jestli navštěvujete kosmetičku a co nejčastěji si necháváte dělat. Já osobně jsem tam byla jen párkrát si nechat odstanit chlupy na nohách teplým voskem. Teď se mi udělalo na čele akné a na nose mám zanesené póry. Jaké máte zkušenosti s čištěním pleti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
21.6.06 14:25

ja na kosmetiku chodim pravidelne na depilaci celych nohou a bikin, ted na leto pridavam ruce a podpazi. Jednak mam klid na skoro tri tydny a jednak ty chlupy fakt rostou min. Jak uz tam chodim dele, tak mi obcas daji nejake slevy na ruzna osetreni, tak toho vyuziju. Jinak na cisteni obliceje pravidelne nechodim - plet mam tuk tuk dobrou. Kdyz uz jdu tak to beru jako relax, takze chodim tak maximalne 4× do roka - podle rocnich obdobi :D

• Citovat
  • Upravit
2619
21.6.06 15:20

Ahojky,

ja chodim takhle relaxovat pravidelne kazde 3-4 tydny. Mam vzdycky totez: depilace voskem (trisla, oboci, horni ret), cisteni pleti, masaz obliceje, osetreni laserem, masku (pokazde jinou podle potreby pleti), kdyz jsem nebyla tehu, tak mi daval i „lymfodrenaz“ na nohy.

Muzu jen doporucit :-)

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
21.6.06 16:03

Ahoj Lendulko,
já chodím na kosmetiku každý měsíc, protože mám špatnou pleť a trochu mi na ni pomáhá pouze hloubkové čištění od dobré kosmetičky. Tu hodinu a půl tam doslova přetrpím:( Když už bych si měla odpočinout, tak u knížky nebo spánkem…
Opravdu ale záleží na tom, jak je kosmetička šikovná, protože byly i takové, po jejichž zákrocích jsem se ještě týden „léčila“…
Odchlupení řeším doma, barvit obočí nepotřebuji a barvení řas mi nedělá dobře na citlivé oči:(
Tož tak ve zkratce já a kosmetika.
Pleť jako mimi přeje Ch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
21.6.06 16:25

tak ja se musim priznat, ze jsem na kosmetice nebyla jeste ani jednou v zivote - no, vlastne jednou ano, ale to jsem byla jen doprovidt kamaradku, ktera se sama bala :D
Zajimalo by me to odchlupeni voskem, vite nekdo tak cca. ceny????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
21.6.06 16:31

Beruschko, nejsi sama, taky jsem v životě na kosmetice nebyla :) No ale my co jsme od přírody dost krásné, to ani nepotřebujem, ne? :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
21.6.06 16:47

Ahojky,

to je dobré téma,jelikož zrovna řeším zda se obědnat :P Moje pleť to potřebuje jako sůl!!!! Celkem by mě také zajímaly ceny,přibližně,protože každá kosmetička má jiné.Tak alespoň pro informaci abych tam třeba nešla jenom s dvoustovkou :o Zajímalo by mě jenom čištění pleti a masáž obličeje a nějaká ta maska. Díky,díky :!

Paulinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
21.6.06 16:48

Ahojky,

to je dobré téma,jelikož zrovna řeším zda se obědnat :P Moje pleť to potřebuje jako sůl!!!! Celkem by mě také zajímaly ceny,přibližně,protože každá kosmetička má jiné.Tak alespoň pro informaci abych tam třeba nešla jenom s dvoustovkou :o Zajímalo by mě jenom čištění pleti a masáž obličeje a nějaká ta maska. Díky,díky :!

Paulinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
21.6.06 17:03

Ahoj zjišťovatelko :D ,
taky chodím pravidelně co 1-2 měsíce, už od puberty. Pleť sice nemám extra v nepořádku, ale myslím si, že i zdánlivě dobrá pleť by se měla opečovávat.
Takže je to čištění, peeling, masáž, maska, obočí, popř. zábal na ruce.
Dle potřeby i jiné úkony - depilaci si provádím sama doma.

Chodila jsem i v těhu a bylo to hrozně fajn, jelikož mi vždycky kosmetička nezapoměla připomenout, že se pleť výrazně zlepšila a že vlastně nemá co čistit :D… na to je těhu asi taky dobrý :wink:

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
21.6.06 17:05

Pra:,–(ko: od prirody krasne mozna, ale od prirody nohy chlupate zcela urcite :lol: a me uz stve se kazdej druhej den holit ziletkou.
Koukam, ze taky bydlis v Nemecku a jsi tehu, tak jsem se te chtela zeptat, jak jsi to mela (nebo mas) s tema tripple testama. Ja bydlim v Ingolstadtu (cca. 80 km od Mnichova) a muj dr. mi je ani nenabidl, ptala jsem se na ne a on mi rekl, ze jsou zbytecne… tak nevim, co si o tom myslet?
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
21.6.06 17:06

ježiš…to záleží…já chodím na malý město a platím za vše od 250 do 300 Kč cca, ale ve velkým městě to je i dvojnásobek, takže záleží od místa, salonu a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
21.6.06 17:37

Ahoj Veroniko,
já jsem triple test taky nepodstoupila, ale u mně je to trochu komplikovanější. Nejsem vdaná, jsme tu (doufám) jen dočasně a nejsem tady pojištěná. Takže jsem samoplátce a platím u Dr. za každou kontrolu cca. 50 euro. No a ona říkala, že mi ten test dělat nebude, že by to pro mně byl zbytečný výdaj, protože vzhledem k věku (35) musím stejně na amniocentézu, kde mi zjistí rovnou všechno. No a když mi konečně zjistila, kolik by mně tu stála amniocentéza, tak se mi protočily panenky a proto jedu příští týden domů a genetické vyšetření absolvuju tam - možná i ten TT a možná i amnio, protože doma jsem normálně pojištěná.
Ale mám tu dvě kámošky, které tu absolvovaly celé těhu, tak bych se jich případně mohla zeptat, jak to měly ony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
21.6.06 17:41

Jo a na chlupate nohy mam depilacni strojek, doporucuju, mam pokazde na 14 dni klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
21.6.06 18:12

ahoj, chodím 4× do roka, naposledy včera. Nechala jsem se překecat a půjdu za pár dní na depilaci třísel. Nechávám si vždy dělat vše-čištění, barvení řas, stržení chloupků pod nosem, vytrhání obočí, masáž, mikromasáž…
Spíš by mě zajímalo, kolik se má nechávat kosmetičce „dýžko“ ? já jsem vždy na rozpacích, zaokrouhlím to nahoru, včera jsem jí nechala 20,–Kč. Je to málo?
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
21.6.06 18:51

To ti Kristain neporadím, já tam vůbec nikdy nebyla, já jsem krasavice od přírody :oops: a nohy si depiluju strojkem :lol: :lol: (jako Pra:,–(ko). Kdybych chodila ještě k holiči a na kosmetiku, už by ze mně lidem oči přecházely :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová