Ženský hormon Estradiol

125
21.6.06 13:49

Ženský hormon Estradiol

Ahoj holky, chci vás moc poprosit, jestli nemáte zkušenosti. Nevíte , jestli se dají zjistit ženské hormony v těle?
Pořád mi to vrtá hlavou.Byla jsem u doktora imunologa kvůli padání vlasů. Z krve mi zjistil, že mám malé množství tohoto hormonu. Řekl mi, že to může být klidně příčina a že bych radši neměla brát antikoncepci. Řekla jsem to gynekologovi a ještě se ptala dalších odborníků přes internet, a ti se všichni shodli, že je to nesmysl, že by mi to zjistil z jednoho odběru krve, že jsou hormony vylučovány v pulzech a taky zrovna záleží, jestli jsem zrovna ve stresu nebo v pohodě. Antikoncepce to prý v žádném případě nemůže způsobovat, protože má zajišťovat optimální hladinu hormonů.
Je mi ale divné, že nby ty ženské hormony tedy nešly pořádně zjistit?
Předem moc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1817
21.6.06 13:54

lendulko,

mam zkusenosti s odbery krve na zjistovani hormonalniho profilu. je pravda, ze se delaji nekolikrat a to pred menstruaci a po menstruaci. mne je nabirali tri krat, nez se shodli na diagnoze.

snad jsem ti trosku pomohla,

marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.6.06 13:56

A to ti nabírali na doporučení gynekologa? On mě na to nechce poslat a pořád mi to vymlouvá. Že když budu brát antikoncepci, není co řešit.
Co ti prosím zjistili za diagnózu? Měla jsi ten samý problém, málo ženských hormonů?
Díky. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
21.6.06 17:06

mne to nabiral primo gynekolog, kvuli neplodnosti…

marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová