plenky do vody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
127
21.6.06 13:07

plenky do vody

Ahoj maminky,

obracím se na vás s prosbou o radu. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké plenečky určené přímo na koupání miminek, nebo nic takového není. Koukala jsem po obchodech a nic takového neviděla, ale vy jste informovanější. :wink:

Navíc nevíte někdo jak je to s s koupáním jedenáctiměsíčních prcků na veřejném koupališti?

Moc díky Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37
21.6.06 13:15

Ahojky..plenky do vody prodavaji v dm drogerii…maji ruzne velikosti,i pro mala miminka,je jich tam kolem 10ks,zalezi na velikosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.06 13:36

Jako pracovnik hygieny majici na starosti koupaliste Ti mohu ocitovat vyhlasku na koupani:

§ 11
Deti ve veku 1 az 3 let mohou do bazenu pouze v plaveckach s prilehavou gumickou kolem nohou, neurci-li provozovatel jinak

To znamena, ze nekde mohou mit provozni rad, kde je napsano, od kolika mohou deti do bazenu…
Ale jako mama bych si dala pozor, protoze vetsi bazeny maji vice chloru nez kojenecke…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
21.6.06 14:14

Plenky do vody jsou buď z dm drogerie (ty nám líp seděly a byly levnější) nebo od huggies (seženeš v carrefouru, v tescu apod). Jinak do veřejných bazénů smí až roční děti, takže buď měsíc počkat nebo trochu mlžit o věku. Taky bacha u citlivějších dětí na reakci pokožky a teplota vody je také podstatně nižší než v kojeneckém plavání. Třeba moje dcerka to nesla v pohodě, ale některým dětem může studenější voda zhnusit koupání na hodně dlouho.
Bludička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
21.6.06 14:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie