Návštěvy s dítětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Katchulina
1.8.21 16:25

Promiň, ale i co Ti jde? Nějak to nechápu. Tobě vadí, že si otec bere vaše společně dítě a že dcerka chodí na návštěvě po bytě? Máme stejně stará dvojčata i když jsme doma, neusnou dříve než ve 22.30, takže domů nespechame a jsme kolikrát pryč do těch desíti večer. Se staršími dětmi taky a představ si, že nejstarší bude mít za měsíc 18 a žádný negativní vliv to na něm nezanechalo. Pokud není malá nijak extra pretažená, tak fakt nevím o co ti jde.

• Citovat
  • Upravit
9291
1.8.21 16:30

Mně by to nevadilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
1.8.21 16:33

Chybí mi důležitá informace a to jak je to často. Jestli třeba 1× týdně tak nevidim problém. A dcerka nechce večeřet a pak se budí v noci hlady nebo jak? Jestli normálně spí tak bych v tom zase neviděla problém. Jestli je to denně tak by mi vadilo, že nemá pořádnou večeři to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.8.21 16:55

Tak mě by teda asi vadilo mnohem víc, že usedá do auta s tatínkem, co si dal na navsteve pivko (předpokládám, že neni nealkoholicke).
Aby bylo dítě vychované, to se mu musí někdo věnovat a učit ho, jak se chovat na návštěvě. Že by občas doma nevečeřelo, by mi asi nevadí. Ale nesmělo by to být xkrat týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
1.8.21 16:59

Tak se navečeří u tech kamaradu, a co? To vadi? Nemusis nic pripravovat. Ja nechapu ty vase ritualy, ze dite musi mit presne v 7 koupani a presne v 7:30 byt v posteli. Proc proboha? Je ji 2,5 let. Ne tyden.
Taky prijdu z hriste jednou v 6 vecer a jindy z navstevy v 9 vecer. Neresim.
Ty navstevy a celková socializace neni na skodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
1.8.21 17:02

@zuza92 a co podle tebe dostane za veceri u tech lidi? To stejny, co jinde. Bud nejakou zbylou porci od obeda, nebo chleba s necim a zeleninu. Kazda zenska diteti pripravuje podobny/stejny jidla. Pochybuju, ze ji tam pani k veceri narve zmrzlinou a cokoladou. Kor kdyz se tam navečeri vsichni najednou, tak tam zadny hruzy na stole nebudou. A dite si zobne prece taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
1.8.21 17:48

@Micaella22 tak zakladatelka psala něco o jablku to mi jako večeře třeba 3× v týdnu vhodné nepřijde. Pokud by to byla klasika tak je to něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
1.8.21 18:25

Mně by to nevadilo, ale jak už tu zaznělo, kdyby manžel řídil po pivě, byť jednom, a ještě vozil dceru, tak bude řev. Velkej. Alkohol za volantem neni sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.8.21 23:07

...

Jak jsem psala, chtěla jsem jen vědět, jestli jsem divná já, když mi to vadí. Já jsem ráda, že si ji vezme aspon k rodicum na zahradu, ale vadí mi, že pak několikrát v týdnu prostě ještě hned jede i s ní na návštěvu k cizím lidem. Za A v dobu, kdy většina takhle malých dětí je už doma, za B že i ten jediný čas, co je s ní ji vlastně nevěnuje, protože se jede vybavovat s někým svým známým a malou tam někde souone na krk jejich starším dětem, za C že ji tam nevede k tomu, jak se na návštěvě (a celkově) chovat, protože on ji většinou nechá, ať si dělá co chce, jen aby náhodou nezabrecela a ona pak chytá moresy za D, to jsem původně nezmínil, dostane svou svačinu, pití, plinu. A na nic z toho nesahne. Třeba napít ji nedá buď vůbec nic anebo nějaký sladký limonády, na plinu se jí ani nepodíva, ani ji nezkusi dát vycurat. Učíme se na nocnik, ale musí se to hlídat. A malá je pak hnusná na mě, když po ní cokoli chci, protože začíná být zvyklá, že si může dělat cokoliv. Uf. No říkám, asi hloupý dotaz. Jen pořád nevím, jestli nejsem já moc uzkostna matka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.8.21 23:13

Chces po nem moc, zbytecne.
Udelej si volno, vyraz na kafe, na kolo, a uzij si to.

Jestli na tebe mala chyta moresy, chlapem to neni. Deti to maji zmakle a dokazou se chovat ke kazdemu jinak, podle toho, co jim zrovna u toho cloveka „projde“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí